Heti szemezgető 152.

2019. december 14. 08:53 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_56.jpg

A mai válogatásba mindent belezsúfoltunk, amit csak lehetett. Bluetooth fülest, mobiltelefont, laptopot, hőkamerát és ejtünk pár szót egy új robotporszívóról is!

Alfawise HBQ - Q32 vezeték nélküli fülhallgató

alfawise_hbq_q32.jpg

 

Az Alfawise legújabb HBQ szériájába tartozó Q32 továbbfejlesztett érintésézrékeny vezérléssel és akkumulátorkapacitás kijelzővel rendelkezik. A fülhallgató Bluetooth 5.0 technológiát használ, ennek köszönhetően mobiltelefonhoz, táblagéphez, okosórához vagy akár laptophoz is kapcsolódhatunk vele.

alfawise_hbq_q32_1.jpg

A tároló doboza 1500mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Így, ha visszatesszük a fülhallgatókat, a doboz automatikusan elkezdi tölteni a fülhallgatók akkumulátorát. A Alfawise HBQ - Q32 nem is kerül sokba, hiszen csak 17.99$-ba kerül, amihez most egy Gearbest logóval ellátott táskát is kapunk.

Az Alfawise HBQ - Q32 fülhallgatót itt találod meg

 

_______________________________________________

 

Xiaomi ClearGrass CGD1 hőmérséklet és páratartalom mérő óra


cleargrass_cgd1.jpgEgyszerű, gomb nélküli kialakítást kapott a ClearGrass CGD1, ami Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a mobiltelefonunkhoz vagy Bluetooth gateway-hez. A 4800 forintba kerülő órával egyszerre válthatunk ki több eszközt is. A Sensirion érzékelővel a hőmérséklet mérési ± 0,2 ℃, a páratartalom mérési pontossága ± 2%. -9.9 és + 49.9 Celsius fok között képes mérni a hőmérsékletet és 0-99.9 százlék között a páratartalmat.

cleargrass_cgd1_3.gif

A kék, zöld és fehér színben választható óra Bluetooth 5.0 kapcsolatot kapott, ezért nincs szüksége gombokra sem az idő beállításához, sem az ébresztő funkcióhoz. Mindent a mobiltelefonunkon keresztül állíthatunk be. Ahhoz, hogy éjszakai is jól láthassuk az időt, csak nyomjuk meg az óra tetejét a talp irányába és bekapcsol a háttérvilágítás. Ennek intenzitását az alkalmazásból több fokozatban is állíthatjuk.

cleargrass_cgd1_4.gif

Az ébresztő beállításához a mobiltelefonunkra van szükségünk. Az óra jelzését követően lehetőség van 10 perc szundi beállítására, kétszer megnyomva az órát pedig kikapcsolhatjuk az ébresztést. A Xiaomi ClearGrass CGD1 óra nemrég jelent meg, így az előrendelői akcióban 15.99$-ba, azaz 4800 forintba kerül. Ezzel pedig kiválthajuk a hőmérséklet és páratartalom érzékelő szenzort és az ébresztőórát is.

A Xiaomi ClearGrass CGD1 órát itt találod meg

*A BGMCG13 kóddal most egy kicsit olcsóbban vásárolható meg!

 

_______________________________________________

 

A Doogee S68 Pro mobiltelefon

 

 

doogee_s68_pro_header.jpgA Doogee nem viccel mostanában. A strapa mobilok felsőkategóriájában indította útjára az S95 Pro modellt, ami moduláris kialakítása mellett más tulajdonsága miatt is figyelemreméltó. Egyfelől a 48 megapixeles kamera az, ami különleges ebben a kategóriában és az új Helio P90 chip, na meg a 8GB rendszermemória, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. A Doogee S68 Pro modellel a közép ársávba pozicionáltak a készüléket, a jelenlegi 200$-os árcédulájával. De az biztos, hogy a tulajdonságai alapján nem kell jövőre azon gondolkodnunk, hogy mire cseréljük le.

Az idén tavasszal bemutatott MediaTek Helio P70 CPU már 12 nanométeren készül. A 8 magos processzor négy Cortex A73 magja 2.5GHz-re, míg az alacsonyabb órajelen üzemelő Cortex A53 magos 2.0GHz-en járnak. Szerencsére már nem a lassúcska tárhelyet, hanem egy UFS2.0 Samsung chipet kapunk tárhely gyanánt, ami 128GB-os kapacitással rendelkezik. Memóriából 6GB LPDDR4X áll a rendelkezésünkre, ezáltal pedig biztosan jó ideig nem kell majd a telefon lecserélésén törnünk a fejünket, hogy túl lassú lenne. Attól sem kell tartanunk, hogy baja esne, hiszen a kialakítása révén sokkal szívósabb, mint egy átlagos mobiltelefon. IP68/IP69 és a MIL-STD-810G katonai szabványnak is megfelel a mobil. Ezáltal 1.5 méter magasságból történő leejtés sem okoz gondot neki, hiszen a kijelző elejére is benyúlnak az oldalsó védő elemek, így majdnem 360 fokban óvják a telefont. Az IP68 szabványnak köszönhetően pedig akár 30 percig is kibírja 1.5 méteres vízben. Kibírja a -40 és +60 Celsius fokos hőmérsékletet is. Az S68 Pro egy 5.9 colos 1080 x 2280 pixeles IPS kijelzőt kapott, amit Gorilla Glass 4 üveg véd a karcoktól.

A túrázások közbeni pozicionálást a GPS, Glonass, BeiDou, Galileo műholdak segítik. 2 Nano SIM kártyát használhatunk vagy az egyik szolgáltatói kártya helyére egy 128GB-os microSD memóriakártyát is behelyezhetünk. Természetesen támogatja a B20-as hálózatot is, így idehaza is elérhető a 4G LTE hálózat és vidéken is megfelelő lesz a lefedettségünk. Kapunk NFC-t is, így a vezeték nélküli fizetéssel is élhetünk. Kamera fronton sem panaszkodhatunk, hiszen a hátlapon a 21 megapixeles Sony IMX230 szenzor mellett kapunk még egy 8 megapixeles telefotó és egy 8 megapixeles lencsét a makro fotókhoz. Az előlapon pedig egy 16 megapixeles kamerát találunk a szelfik készítéséhez.

doogee_s68_pro_5.jpg

A védelmet adó hátlap alá építették be a 6300mAh kapacitású akkumulátort, amit az USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel a mellékelt EU adapterrel, amivel 12/2A, azaz 24W-os gyorstöltéssel pumpálhatjuk tele az akkumulátort. Támogatja a Qi vezeték nélküli töltést, de egyedülálló módon még arra is képes, hogy a mobiltelefonról, a vezeték nélküli töltés által tölthessük fel más, ezt a töltési módot támogató telefonunkat. A hátlapon ujjlenyomat olvasót is kapunk, de az előlapi kamerának köszönhetően használhatjuk az arcalapú feloldást is.

A Doogee S68 Pro mobiltelefont az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

___________________________________________

 

BlitzWolf BW-BH2 headset

 

blitzwolf_bw-bh2_2.jpg

A legújabb BlitzWolf headset fül mögötti, kampó formára emlékeztető kialakítása által stabilan tartja azt. Ez a headset is Bluetooth 5.0 technológiát használ és IPX5 védettséggel látták el. Nem érintésérzékeny, hanem fizikai gombokkal látták el.

blitzwolf_bw-bh2.jpg

A mikrofon természetesen zajszűrést is kapott, hogy a vonal másik felén is jól értsenek minket. A microUSB portján keresztül tölthetjük fel a 150 mAh kapacitású akkumulátorát, ami 20 óra beszélgetési időre elegendő.

A BlitzWolf BW-BH2 headset a kedvezménnyel 11.99$-ba kerül

Kedvezmény kód: BGBWBH2

 

_____________________________________________

 

Az új Ouktel WP5 mobiltelefon

 

oukitel_wp5_6.jpgOlcsó strapamobil 8000mAh kapacitású akkumulátorral, amivel több napig is távol lehetünk a civilizációtól. Android 9 rendszer, 3GB memória, így bármennyire is mondhatjuk rá, hogy milyen olcsó, mégis minden megvan benne, amit csak elvárnánk.

oukitel_wp5_3.jpg

Az 5.5 colos megjelenítője 1440 x 720 pixel felbontású. IPS technológiát használ, így a betekintési szögekkel sem lesz gondunk. A masszív háznak köszönhetően IP68/IP69 védelemmel rendelkezik. Így nem csak az ütésnek, esésnek áll ellen, de 1.5 méter mély vízben is használhatjuk és kibírja a -55 és +70 Celsius fokot is. 3 gigabájt memóriát és 32GB belső tárhelyet kapott, amit még egy 128GB-os microSD memóriakártyával is bővíthetünk. Két SIM kártyát támogat és ismeri a B20-as hálózatot is, így idehaza is lesz gyors 4G internetünk. Természetesen GPS, Bluetooth, WiFi is megtalálható a készülékben. Az előlapi kamera 5 megapixeles, a hátlapra 13+5+2 megapixeles optika került.

A telefonon Android 9 rendszer fut, az óriási 8000mAh kapacitású akkumulátort az USB Type-C portján keresztük tölthetjük fel. Az Oukitel WP5 10$ befizetésével olcsóbban, 99.99$-ért (30.000 forint) vásárolható meg. A 10$-os összeg az előrendelés lefoglalásához szükséges, így ha beérkeznek a készletek, megvásárolhatjuk a kedvezményes áron az Oukitel WP5 mobiltelefont. Így már csak 89.99$-t kell befizetnünk a készletek beérkezésekor.

Az új Ouktel WP5 mobiltelefont itt találod meg

A Netherlands Registered(PDM)/EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendehetjük meg

 

_______________________________________________

 

Teclast F6 ultrabook

 

a_8.jpg

A legújabb Teclast laptop 13.3 colos, FullHD felbontású kijelzővel rendelkezik, amely 360 fokban hátra hajtható, így táblagépként is használható, hiszen érintésérzékeny. 8GB DDR memóriát kapott, a tárhelye pedig egy 256GB-os SSD meghajtó, hogy ne legyünk helyszűkében és a sebességre se legyen panasz.

a_9.jpg

Processzora az Intel Gemini Lake N4100 CPU, ami négy magos, 4MB cache-el rendelkezik és a maximális órajele 2.4GHz lehet. Beépített akkumulátora 10.000mAh kapacitású, amivel a gyári adatok szerint 7 óra videólejátszás érhető el vele.

A Teclast F6 ultrabook laptopra 20$ befizetésével leadhatjuk a rendelésünket, így a végösszeg is kevesebb lesz, ezáltal 319$-ba kerül a laptop, amit az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

 

 ______________________________________________

 

XE-26D hőkamera

 

xe-26d.jpg

Otthon talán nem is annyira vesszük majd hasznát, de számtalan olyan szakma van, ahol jön egy hőkamera. De akkor sem rossz, ha van nálunk egy ilyen eszköz, ha a lakásunk, házunk szigetelésével problémánk lenne. Ezáltal pedig azonnal láthatjuk, hogy esetleg az ablak szigetelésével van probléma vagy esetleg hol csapódhat le a pára a lakásban a hideg falak által, amit egy ilyen hőkamerával megvizsgálhatunk.

xe-26d_2.jpg

A XE-26D hőkamera 4 darab AA méretű ceruzaelemmel működik. Egy 32x32 pixeles infravörös szenzort kapott, így a beépített 2.4 colos kijelzőjén láthatjuk a hőkamera által látott képet. -20 Celsius és +380 Celsius fok között képes mérni. A kamera által látott képen kijelzi a mért hőfokot is. Memóriakártya foglalattal is ellátták, így es SD kártyát behelyezve elmenthetjük a képeket.

A XE-26D hőkamera 99.99$-ba került, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

______________________________________________

 

Alfawise V10 Max robotporszívó

 

alfawise_v10_max_header.jpg

2000Pa szívóerővel rendelkezik az Alfawise V10 Max, amit a Google Home és Amazon Alexa rendszerekkel, angol nyelven még hangutasításokkal is vezérelhetünk. A telefonos alkalmazással pedig a szoba térképét is kirajzolja nekünk a beépített lézeres radarnak köszönhetően. 400 milliliteres portartályt és 450 milliliteres víztartályt is mellékelnek hozzá. Így akár ezt is választhatjuk, ha fel szeretnénk törölni a padlót. Az oldalsó kefék mellett még egy alsó szőnyegkefével is ellátták, így már alaposabb tisztítást képes végezni, akárcsak a Roborock S50.

A telefonos alkalmazásnak köszönhetően a virtuális fal lehetőségével is élhetünk, az ujjunkkal kijelölhetjük, hogy az általa kirajzolt térképen, hol takarítson fel. 4500mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így egy feltöltéssel egy 120 négyzetméter alapterületű helyiséget takaríthatunk ki vele. Természetesen oldalsó és alsó szenzorokkal is ellátták, így még a lépcső széléről sem fog leesni. Képes meghatározni helyzetét a szobán belül, így dolga végeztével automatikusan visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát.

alfawise_v10_max_7.jpg

Természetesen a kiegészítők között kapunk víztartályt, két felmosó moppot, két HEPA szűrőt, oldalsó és alsó kefét, leírást és egy európai szabványú adaptert a dokkoló mellé. Ahhoz képest, hogy mi mindent tud, nagyon baráti árazást kapott. Hiszen az alacsony ár mellett még kedvezmény kódot is kaptunk hozzá. Ha felhasználjuk a kupont, akkor 219$-ért (66.000 forintért) vásárolható meg, amit a Netherlands Registered(PDM)/EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az Alfawise V10 Max robotporszívót itt találod meg

Kedvezmény kód: ALFAV10MAX  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7715350852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása