Az egyik legerősebb mobiltelefon a piacon – Realme X2 Pro

2019. december 20. 08:08 - nezdmitrendelszblog

realme-x2-pro-header-1078x516.jpg

A Realme az OPPO almárkája, ami a BBK Electronics gyermeke, mint a méltán híres OnePlus. De a szinte senkit sem érdeklő kitekintő információ után itt van a nemzetközi piacra szánt Realme X2 Pro, ami a ma kapható legerősebb mobiltelefonok közé tartozik.

realme-x2-pro-_2.jpg realme-x2-pro-_1.jpgAz elérhető legerősebb processzort, a Qualcomm Snapdragon 855 Plus CPU-t kapta meg a Realme X2 Pro, ami az AnTuTu benchmarkban is szép teljesítményre képes, számszerűsítve 478.000 körüli pontra.

realme-x2-pro-_6.jpg

A nemzetközi piacra szánt modell 8GB memóriát és UFS3.0 128GB-os tárhelyet kapott. A 6.5 colos AMOLED technológiát használó kijelző 1080 x 2400 pixeles felbontással rendelkezik. A notch szigetbe rejtették a szenzorokat és az előlapi, f/2.0 rekeszértékkel rendelkező 16 megapixeles kamerát.

realme-x2-pro-.jpg

Az Android 9 alapokra épülő, de hamarosan Android 10-re frissíthető rendszer a Realme féle ColorOS 6.1 felületet kapta meg. Mivel nemzetközi piacra szánt készülékről beszélünk, ezért támogatja a hazai 800MHz-es B20 4G, LTE hálózatot is. Két NANO SIM kártyát kezel, de a tárhely bővítési lehetőség kimaradt a telefonból.

A hátlapon 4 kamera kapott helyet:

  • Fő kamera 64 megapixeles felbontással f/1.8,
  • Telefotó lencse 13 megapixeles felbontással f/2.5 és 5X optikai zoommal és 20x-es digitális zoommal,
  • Nagy látószögű kamera 8 megapixeles felbontással f/2.2,
  • nNghtscape éjszakai módokhoz: 2 megapixeles felbontással f/2.4

realme-x2-pro-_5.jpg

A Realme X2 Pro természetesen GPS/Beidou/Galileo támogatással érkezik. Támogatja a 802.11 a/b/g/n/ac vezeték nélküli hálózatot és a bluetooth 5+A2DP, AVRCP, HFP, HSP, GATT, MAPPBAP, PAN, HID protokollt. Kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót kapott, ellátták Dolby Atmos minősítéssel. Az OPPO fejlesztése révén megkapta a SuperVOOC töltési technológiát, amivel 50W teljesítménnyel tölthetjük fel a telefon 4000mAh kapacitású akkumulátorát. Ez azt jelenti, hogy 35 perc alatt 100%-ra tölthetjük az akkumulátort!

realme-x2-pro-_4.jpgrealme-x2-pro-_3.jpg

A Realme X2 Pro mobiltelefon mindkét nagyobb webáruházban megtalálható, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

Realme X2 Pro Gearbest 518.99$

Realme X2 Pro Banggood 519.99$

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5715359756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása