Heti szemezgető 153.

2019. december 21. 08:54 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj_57.jpg

A legjobb cuccok a hétről! A hideg miatt kicsit rágyúrtunk a télre való dolgokra, így találtunk fűthető kesztyűt és még egy mini Xiaomi páramentesítőt is!

 

Xiaomi Mijia HIMO L150 kerékpárlakat

 

htb1ed5drapok1rjszkbq6x1ixxas.jpg

A HIMO elektromos kerékpárokhoz tervezett lakatot, normál kerékpárokkal is használhatjuk. Elég méretes, 150 centiméter hosszú, spirálisan feltekert 4.5 milliméter vastagságú, sodrott acélból készült. Kívül természetesen gumi és műanyag borítást kapott, hogy ellenálljon az idő vasfogának.

Két kulcsot kapunk hozzá. De természetesen a lakat zárásához, erre nem lesz szükségünk, csak a nyitáshoz. A Xiaomi Mijia HIMO L150 kerékpárlakat 13.64$-ba kerül az AliExpress-en

A Xiaomi Mijia HIMO L150 kerékpárlakatot itt találod meg

 

 _____________________________________________

 

Oukitel K13 Pro mobiltelefon

 

A szinte mindent kibíró strapatelefonoktól ismert, szögletes formát örökölte meg az Oukitel K13 Pro, amiben a gyártónak nagy tapasztalata van. Oldalt teljes egészében fém borítást kapott, a stabilabb fogás érdekében pedig gyémánt textúrájú külsővel látták el a telefonon körbefutó oldalsó sávot.

A K13 Pro óriási kijelzővel rendelkezik, ami 6.41 colos, így a telefont sem nevezhetjük aprónak. 16,69 x 7.66 x 1.42 centiméteres méretéhez 212 grammos súly társul. Egy nyolc magos MediaTek MT6762 processzorral látták el, ami maximálisan 2.0GHz-re képes. Memóriából 4GB, míg tárhelyből 64GB-ot kapunk és lehetőség van microSD memóriakártya behelyezésére is. Az előlapra egy 8 megapixeles, a hátlapra 16+2 megapixeles optika került. Az előlapi kamera különlegessége, hogy nem használtak külön notch szenzorszigetet, hanem a kijelző felső részén helyezték el a kamerát. A hátlapi optikák mellett természetesen LED villanót is találunk, alattuk pedig az ujjlenyomat olvasó kapott helyet, de használhatjuk az arc alapú feloldást is.

Két SIM kártyát is támogat és kezeli az idehaza is használt frekvenciákat, köztük a 800MHz-es B20-at is. 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is támogat, természetesen Bluetooth, GPS és NFC is megtalálható benne. Méretes akkumulátorhoz bivalyerős töltő dukál. A 11.000mAh kapacitású akkumulátorához egy EU szabványú 5V/6A teljesítményű töltőt mellékelnek. A telefonon Android 9 rendszer fut, amin megtalálható a magyar nyelvű menü is. Választhatjuk bőr és kevlár hatású hátlappal is, így a bevezető, előrendelői akcióban 169$-ba, azaz mintegy 50000 forintba kerül az Oukitel K13 Pro mobiltelefon.

Az Oukitel K13 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

 _____________________________________________

 

Xiaomi Mijia 90-Minute akkumulátoros textilborotva

 

in-stock-xiaomi-mijia-90-minute-working-efficient-cleaning-lint-remover-trimmer-0-35mm-micro-arc.jpg

A ruhák könnyen szöszösödnek vagy sérülnek meg, bolyhosodnak ki, ami ellen nem sok mindent lehet tenni.

A Xiaomi körkéses textilborotvájával egy szempillantás alatt eltüntethetjük a bolyhokat, amiket máshogyan nem tudnánk eltávolítani. Egy 1300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit microUSB porton keresztül tölthetünk fel. Így 90 perc használatra elegendő az akkumulátor kapacitása.

Természetesen egy kis tartállyal is rendelkezik, hogy ott gyűjtse a levágott textildarabokat, amiket használat után egyszerűen kiönthetünk.

Ár: 14.99$ ~4.500 forint

 

_____________________________________________

 

Ortur Laser Master lézeres gravírozó

 

ortur_laser_master_1.jpgAz Ortur Laser Master vágási/gravírozási felülete 16 x 15 centiméter. Az erős, 15W teljesítményre képes Ortur a nagy teljesítményű lézerfejjel sokkal több átmenettel képes dolgozni, mint a gyengébb lézerek. Nem csak gravírozásra, hanem vágásra is alkalmas, így kartont, vékony műanyag vagy farostlemezt  is vághatunk vele. Gravírozáshoz számtalan anyagot használhatunk, legyen az fa, bambusz, karton, műanyag, bőr és fém is lehet, így akár késekre is gravírozhatunk. Támogatja az NC, DXF, BMP, JPG, PNG fájlokat is, ezen kívül importálhatjuk és szerkeszthetjük a PhotoShop, Inkspace és CAD fájlokat is a LaserGRBL szoftver segítségével.

A gép úgy került kialakításra, hogy 5-10 perc alatt összeszerelhető legyen. Ellátták giroszkóppal is, így amikor a gravírozó tálca mozgást vagy apró dőlésszögbeni eltérést érzékel, leállítja a gravírozási folyamatot. Az Ortur gravírozó EU csatlakozóval érkezik, így nincs szükségünk semmilyen adapterre vagy átalakítóra.

Az Ourtus Laser Master gravírozó 175.99$-ba, azaz mintegy 53.000 forintba kerül, amit a kosárba téve az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

 _____________________________________________

 

Xiaomi Deerma DEM-CS10M mini páramentesítő

 

img_5c785f1cd55f2.png

Kicsi, keveset fogyaszt, ezáltal nem is tudjuk egy óriási lakás levegőjét páramentesíteni vele. Egyszerű módon működik, szárítja a helyiség levegőjét, ezáltal csökkenti a párát. 20W teljesítménnyel rendelkezik, az oldalán indikátor gyöngyöket találunk, amik magukba szívják a nedvességet, így a színük megváltoztatásával láthatjuk, mennyire párás a helyiség levegője.

A Xiaomi Deerma DEM-CS10M mini páramentesítő a kedvezmény kóddal olcsóbban vásárolható meg

Ár: 22.99$ ~6.900 forint

 

 _____________________________________________

 

WARMSPACE WS-G0126 elemmel fűthető kesztyű

 

warmspace-electric-heated-gloves-with-rechargeable-lithium.jpg

Egyszerű és olcsó a WARMSPACE WS-G0126 kesztyű. Az M és L méretben kapható fűthető kesztyű fényvisszaverő külső borítást kapott. A belsején kopásálló felület található. A pamut bélés fűtéséhez 3-3 elemre lesz szükségünk, amit az erre kialakított kesztyű, felső zárható részében tárolhatunk. Nem kapunk külön ki és be kapcsolható gombot. Amint csatlakoztatjuk az elemeket a kesztyűhöz, az megkezdi a kesztyű melegítését.

A fűthető kesztűt itt találod meg

Ár: 19.99$ ~6.000 forint

 

  _____________________________________________

 

Xiaomi ARDOR cipőfóliázó gép

 

d73dc20f-a725-4d35-a20f-af94ce0b19d2.jpg

Egy új terméket mutatott be a Xiaomi, ami nem más, mint egy cipőfóliázó gép. 30 darab fóliával mellékelik, amit automatikusan méretre vág, amekkorára csak szükséges van a cipőnk borításához. Így a vendégeknek sem kell állandóan lehúzniuk a lábbelijüket és a munkahely környezete is steril maradhat a Xiaomi termékének használatával.

A Xiaomi ARDOR cipőfóliázó gép 72.99$-ba, azaz ~22.000 forintba kerül

EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7715360504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása