Már előrendelhető az új Redmi K30 mobiltelefon!

2019. december 31. 09:39 - nezdmitrendelszblog

redmi-k30-header.jpg

A Redmi K30, a nemzetközi piacra szánt Xiaomi Mi 9T (Redmi K20) utódja. Így lehet, hogy hamarosan Xiaomi Mi 10T néven üdvözölhetjük őt az európai piacokon.

A Xiaomitól elsőként érkezik 120Hz-es kijelzővel szerelt telefon. Öröm az ürömben, hogy míg a K20 Samsung AMOLED panelt használ, addig a K30 IPS LCD kijelzőt kapott. Viszont újítás, hogy immár egy motorikusan vezérelt, felugró kamerát kapunk, hanem a két szenzort a kijelző jobb felső részébe éptették be. A dupla kamera páros 20+2 megapixeles felbontással rendelkezik.

Egy kicsit nőtt a megjelenítő mérete is, így már 6.67 colosra duzzadt a 1080 x 2400 pixel felbontású panel. Ezáltal kicsit a telefon fizikai méretei is növekedtek, a 7.66 x 16.53 centiméteres szélesség és magasság mellett a telefon vastagsága 0.88 centiméter maradt.

Az üveg hátlapot fémre cserélték és a OnePlus 7T modellből ismerős kamera elrendezést kapott:

  • A fő szenzor 64 megapixeles, f/1.89-es rekeszértékkel és 79 fokos látószöggel rendelkezik,
  • Egy 8 megapixeles kamerát kapunk a 120 fokos, nagylátószögű fotók készítéséhez,
  • A makro fotókhoz egy 2 megapixeles optikát kapunk,
  • A mélységélességhez pedig egy szintén 2 megapixeles felbontással rendelkező szenzor lesz a segítségünkre

10x-es digitális zoomot, fázisdetektáló autófókuszt és 4K 30fps videófelvételt kapunk. Természetesen már Bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkezik, 2.4 és 5GHz-et is támogató WiFi modemmel, a helymeghatározást az AGPS, GPS, Galileo, GLONASS, Beidou műholdak segítik és jár NFC is. Processzorból a Snapdragon 730-as frissített változatát, a Qualcomm Snapdragon 730G modellt kapta meg, ami maximálisan 2.2GHz-re képes. Az AnTuTu tesztben 279.000 körüli pontszámra képes. Memóriából 6GB-ot, míg tárhelyből 128GB-ot kapunk.

A Redmi nem maradt meg a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasónál, így a biometrikus szenzort a telefon jobb oldalára szerelte fel. A telefon akkumulátora 4500mAh kapacitású, amit az USB Type-C porton keresztül a mellékelt 27W teljesítményű adapterrel tölthetünk fel. Mivel még csak a CN (kínai piacra szánt verzió) verzió érhető el, ezért még nem támogatja a hazai B20-at és egyelőre csak kínai és angol nyelvű menüvel rendelkezik. Amint hírt kapunk a globális piacra szánt Redmi K30 mobiltelefonról, újból jelentkezünk.

A Redmi K30 mobiltelefon előrendelhető a Banggood webáruházból, 319.99$-os áron (~95.600 forintért), amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Szólj hozzá!
Címkék: tech telefon xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7715377460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása