Heti szemezgető 155.

2020. január 04. 07:54 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_59.jpg

Összeválogattuk nektek a hét legújabb, legérdekesebb és legolcsóbb termékeit!

 

BlitzWolf BW-MT3 kábel minden Androidos telefonhoz

 

1548413379_26.jpg

 

A BlitzWolf dupla csatlakozó véggel ellátott kábellel jelent meg, amivel microUSB és USB Type-C típusú mobiltelefonunkat egyaránt feltölthetünk. A 2 az 1-ben kábel 90 és 180 centiméteres méretben is kapható.

1548413402_26.jpg

A lecsatlakoztatható Type-C átalakítónak köszönhetően szinte minden régebbi és újabb eszközünk is feltölthető, nem lesz szükségünk külön kábel használatára. A QC3.0 gyorstöltést is támogatja, így maximálisan 3A áramerősséget képes átengedni magán.

A BlitzWolf BW-MT3 kábel 180 centiméteres verziója is csak 5.49$-ba kerül

 

______________________________________________

 

BlitzWolf BW-ES4 dual dynamic driver fülhallgató

 

1576146525_26.jpgA BlitzWolf legújabb fülese csak 10$-ba kerül, de a dual driveres megoldásnak köszönhetően sokkal jobb minőségben szólaltathatja mega hangokat, mint más kategória társa. IPX5 védettséggel rendelkezik, így az sem okoz gondot neki, ha elázunk az esőben.

1576204091_26.jpg

1.2 méter hosszú kábele 3.5mm-es jack csatlakozóval rendelkezik. A kezelőszerveknek köszönhetően a fülhallgatón keresztül állíthatjuk a hangerőt és fogadhatjuk a hívásokat a beépített mikrofonnak köszönhetően.

A BlitzWolf BW-ES4 dual dynamic driver fülhallgató csak 10$-ba, azaz mintegy 3.000 forintba kerül, amit itt találsz meg

 

 ______________________________________________

 

Rettentő olcsó az Ulefone ARMOR X6

 

armor_x6.jpg

Csak 60$-ba, azaz 18.000 forintba kerül az olcsó strapamobil. 5 colos kijelzővel, 2GB memóriával, 16GB tárhellyel és négy magos MediaTek MT6580 processzorral rendelkezik.Az új telefon bár EU piacra szánt modell, a B20-as hálózatot nem ismeri így maximum a 3G adta előnyöket aknázhatjuk ki vele. Bár aki csak telefonálásra használná a strapamobilt, azoknak így is megfelelő lesz.

ulefone-armor-x6-7.png

5 colos kijelzőt, 5 és 8 megapixeles előlapi és hátlapi kamerákat kapott a mobiltelefon, amit IP68 és IP68K védettséggel is elláttak. A két SIM kártyát kezelő készüléken Android 9 rendszer fut, amin megtalálható a Magyar nyelvű menü is. Akkumulátora 4000mAh kapacitású, amit az EU szabványú töltővel tölthetünk fel.

Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető meg a 18.000 forintos Ulefone ARMOR X6 mobiltelefon

 

______________________________________________

 

Xiaomi & Essager gyorstöltésre képes külső akkumulátor 30.000mAh kapacitással

 

7ca47636f776.jpg

 

Az Essager gyártó nem túl ismert, de a Xiaomi leszerződött vele, így piacra dobták a nem kevés, 30.000mAh kapacitású akkumulátorukat. Az intelligens töltésvezérlő chipnek köszönhetően, ami QC3.0 és PD kompatibilis, túltöltés, kisülés, túlhevülés és rövidzárlat elleni védelemmel is rendelkezik.

Két bemenettel és három kimenettel rendelkezik. Így microUSB és Type-C porton keresztül is feltölthető. A Type-C porton keresztül támogatja a gyorstöltést, így 5V/3A, 9V/2A és 12V/1.5A teljesítménnyel is tölthetjük a power bankot.

d52803f63545.jpg

Kimenetből két USB és egy Type-C portot használhatunk, amik szintén támogatják a QC3.0 5V/3A, 9V/2A és 12V/1.5A gyorstöltést is. Az intelligens chipnek köszönhetően kompatibilis a Huawei féle FCP, Apple, QC2.0, QC3.0 és PD3.0 szabvánnyal is. A jó hír, hogy ezért nem is kérnek sokat, hiszen csak 20$ba- azaz 6.000 forintba kerül a Xiaomi & Essager gyorstöltésre képes külső akkumulátor!

A 30.000mAh kapacitású Xiaomi & Essager gyorstöltésre képes külső akkumulátort itt találod meg

 

______________________________________________

 

Teclast F6 Plus ultrabook

 

teclast_f6_plus_6.jpg

A háza teljes egészében alumíniumból készült. A 13.3 colos megjelenítő FullHD, azaz 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik. Nem csak érintésérzékeny, íg akár ujjal vagy akár stylussal is vezérelhetjük vagy rajzolhatunk rá, hanem teljesen, a gép hátuljára is hatható, így egy méretes táblagéppé alakíthatjuk az ultrabookot.

teclast_f6_plus_3.jpg

A meghajtásért az ultra alacsony fogyasztású Intel Gemini Lake N4100 CPU felel, ami maximálisan 2.4GHz-es órajelre képes. Memóriából 8GB jár, a belső tárhely pedig egy SSD meghajtó, ami 256GB-os kapacitással rendelkezik, így a sebességével sem lesz problémánk. Vezeték nélküli kapcsolatokból van itt nekünk Bluetooth 4.0, 2.4 és 5GHz-es WiFi is. Csatlakozókat tekintve kapunk két USB3.0 portot, egy microHDMI, USB Type-C, 3.5mm jack és microSD kártya foglalatot is.

 teclast_f6_plus_4.jpg

A 10000mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően, vegyes használattal 7 óra üzemidő hozható ki belőle. A Teclast F6 Plus laptopon Windows 10 operációs rendszer fut, amit a Windows Update-nek köszönhetően magyar nyelvűre válthatunk.

teclast_f6_plus_2.jpg

A Teclast F6 Plus laptop 329$-ba, azaz 98.000 forintba kerül, ami az EU Priority Line(DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

______________________________________________

 

Amazfit GTR Lite okosóra

 

amazfit-gtr-lite-header.jpg

Az okosórákat két nagy részre bonthatjuk. A zárt operációs rendszert és az olyan személyre szabható változatokra, mint a Wear OS vagy az Android rendszert futtató modellek, amire szinte bármilyen alkalmazást feltelepíthetünk. A zárt rendszernek köszönhetően a gyártó által elkészített appokat, funkciókat használhatjuk. Ez növeli a felhasználói élményt a gördülékeny sebességgel, hiszen a  szoftvert optimalizálják az adott hardverre. Ezáltal akár 2-3 hetes üzemidő is kihozható egy-egy okosórából. A másik tábort a sokak által ismert TicWatch szolgálja ki, de természetesen más gyártókkal is találkozhatunk, akik Android vagy Wear OS-t futtató okosórákat készítenek. Itt a Google Play áruházából számos alkalmazást letölthetünk és használhatunk, ám épp emiatt az üzemidő sok esetben még a 2 napot sem éri el.

Az Amazfit GTR Lite a zárt rendszerű okosórák családjába tartozik. Számos tulajdonságot megörökölt a GTR szériából. Egy ilyen árú óránál nem szoktak AMOLED kijelzővel kényeztetni minket, de itt ezt is megkapjuk 1.39 colon, 454 x 454 pixeles felbontással, amelyet Gorilla Glass üveg véd a karcok ellen. Az óratestet kerámia és alumínium borítja így sem érzetre, sem a minőségre sem lehet panaszunk. A 22mm széles szíj szilikonból készült. A jelenlegi akciónak köszönhetően pedig ajándékba kapunk még egy tartalék szíjat.

8 sport móddal rendelkezik, amelyek között megtaláljuk a terepfutás, futópad, gyaloglás, kültéri és szoba kerékpározás, elliptikus tréner, úszást (5ATM vízállósággal rendelkezik) és normál testmozgás módokat is, amelyeket monitorozni képes az Amazfit GTR Lite. Megjeleníti a hívásunkat, az üzeneteket, a Messenger, Viber, stb… üzeneteinket és az alkalmazásaink értesítését is. 6 tengelyes gyorsulásmérővel és fényérzékelővel is ellátták és optikai pulzusmérő szenzort is kapott.

A mobiltelefonunkkal Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál és kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel is. A 410mAh kapacitású akkumulátorát csak 2 óra feltölteni, de akár 24 napra is elegendő ez a kapacitás.

A legújabb Amazfit GTR Lite okosóra most mindegyik GTR modellnél olcsóbb lett, 109$-ba kerül. Az EU priority Line(DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

 

Alfawise QC3.0 FM transzmitter teszt – Gyorstöltő, zene és telefon az autóban

alfawise-qc3_0-bluetooth-4_2-fm-transmitter.jpg

ZNTER újratölthető elem microUSB porttal

znter-1_5v-1250mah-1110412_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5115391460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása