Összecsukható városi cirkáló - Samebike JG7186 elektromos kerékpár

2020. január 08. 13:02 - nezdmitrendelszblog

samebike_jg7186_header.jpg

Az elektromos kerékpárjairól híres Samebike bemutatta a Samebike JG7186 modelljét, amelyet kifejezetten városi használatra szánnak. Ebben segíti a tisztán elektromos módban megtehető 35 kilométeres maximális hatótáv és az összecsukható kivitel. Így az autó csomagtartójában is tárolhatjuk, hogy egy tuti parkoló helyet találva, a maradék kilométereket kerékpáron tehessük meg.

7df98b8114fa.jpg

Természetesen nem csak ez az egyetlen pozitívuma, hogy még a csomagtartóban is elfér. Hanem így a városi közlekedésben is használhatjuk. Ugyanis, ha összecsukjuk, akkor a kisebb mérete miatt még a tömegközlekedési eszközökön is magunkkal vihetjük. De akár a munkahelyünkre beérve, az íróasztal környékére is letehetjük tölteni. Még egy fontos dolgot meg kell említeni, mégpedig azt a tényt, hogy a TomTop németországi raktárából vásárolható meg a Samebike JG7186 elektromos kerékpár. Így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen rendelhetjük meg. És jó hír, hogy ez európai raktárak közül most itt a legolcsóbb!

samebike_jg7186_1.jpg

A váz magnézium-alumínium ötvözetből készült, így nem csak erős, de könnyebbé is válik általa. Azért a meghatározó súly nem a vázszerkezet, hanem a 7.5Ah kapacitású telep. Amivel tisztán elektromos üzemmódban 25-35 kilométert, hibrid használat mellett, elektromos rásegítéssel pedig akár 65 kilométert is megtehetünk. A töltés idő pedig 4-5 óra.

samebike_jg7186_4.jpg

Tipikusan városi közlekedésre szánták és összecsukva 77 x 43 x 75 centiméteres lesz. A hátsó kerék felett még egy apró csomagtartó is helyet kapott, hogy a táskánkat is le tudjuk rögzíteni. Az elektromos motor 250W teljesítménnyel rendelkezik, a kerékpár maximális terhelhetősége 120 kilogramm. A 16 colos kerekek elöl és hátul is tárcsaféket kaptak. A kormányon egy LCD kijelzővel ellátott mini computer ad visszajelzést a töltöttségről, sebességünkről és a megtett távolságról. Jó ötlet volt a gyártó részéről, hogy még egy USB portot is kapunk, így kerékpározás közben a mobiltelefonunkat is tölthetjük a kerékpár akkumulátoráról.

samebike_jg7186_2.jpg samebike_jg7186_3.jpg geekbuying-samebike-jg7186-folding-electric-moped-bike-250w-motor-gray-828250-.jpg

A Samebike JG7186 elektromos kerékpár külseje nem csak modernebb lett, de az összecsukható váznak köszönhetően a lakásban is könnyebben tárolható és az autó csomagtartójában is szállítható.

A Samebike JG7186 elektromos kerékpár 599$-ba kerül, amit áfa és vámmentesen, európai raktárból rendelhetünk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6515398882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása