Heti szemezgető 156.

2020. január 11. 06:49 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_60.jpg

Újabb kütyükkel teli izgalmas hét várt ránk, így itt vagyunk a legfrisseb és legérdekesebb termékekkel!

 

Alfawise T1S az olcsó okosóra

 alfawise_t1s.jpg

Csupán 20$-ba, azaz körülbelül 6000 forintba kerül az Alfawise T1S. A kör alakú 1.3 colos kijelzője 240 x 240 pixeles felbontással rendelkezik. IP67-es védettséggel látták el, így még fürdés előtt sem kell levennünk a karunkról. A 240mAh kapacitású akkumulátorával akár 15 napig is bírja és a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonunkkal is összepárosíthatjuk.

Lépés ás kalória számlálást, alvásmonitorozást és optikai pulzusmérő szenzort is kapott az olcsó okosóra, ami a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonunk kameráját is vezérelhetjük vele.

Az Alfawise T1S okosóra 20$-ba kerül, amit ide kattintva találsz meg

 

 _______________________________________________

 

 Alfawise C30 Pro 

 

alfawise_c30_pro.jpg

Akár otthon, pillanatok alatt készíthetünk kisebb ajándékokat ismerőseinknek a lézeres gravírozó segítségével. Viszonylag nagy, 55 x 45 centiméteres területen használhatjuk a lézerfejet, amivel keményfa, műanyag, bambusz, gumi, bőr és műanyagra (pl. mobiltelefon tok, ceruza, stb.) gravírozhatunk. Ezáltal akár egy mobiltelefon tok megjelenését is feldobhatunk egy általunk megtervezett mintával. Fontos azonban kiemelni, hogy nem képes üveg, fém, kő és kerámia anyagokra gravírozni.

Nem mondható nagynak, csupán 60 x 50 x 10 cm méretű. 2500mW lézer teljesítménnyel rendelkezik, a mellékelt szoftverrel kezelhetjük a jpg, bmp, svg, G-code fájlokat, a kívánt képek szövegek elkészítéséhez, ami Windows XP / 7 / 8 / 10 és Linux kompatibilis. A hőtermelés visszaszorítása érdekében természetesen ventilátorral is felszerelték, hogy kordában tartsa a termelt hőt és egy védőszemüveget is kapunk mellé a csomagban. Az elektronikát egy védőpanel alá rejtették, így biztonságosabb a termék használata. A termék mellé természetesen EU kompatibilis adaptert mellékelnek, és a csomag tartalmaz minden szükséges kiegészítőt, USB kulcsot é a szereléshez szükséges kiegészítőket. A gravírozó 189$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatsz meg.

A lézeres gravírozót itt találod meg

 

_______________________________________________

 

Xiaomi Haylou okosóra 

 

haylou.jpg

A Xiaomi Haylou Smartwatch, a Xiaomi ökoszisztéma legolcsóbb darabja. Nem is akármennyire, hiszen 8.500 forintba kerül a pulzusmérésre, alvásmonitorozásra és a sport módok melletti aktivitásmérésre is alkalmas új terméke. A Haylou 9 sportmódot képes monitorozni, többek között a sétát, futást, kerékpározást, jógát, testedzést és hegymászást is. Ezeken kívül ellátták egy optikai pulzusmérő szenzorral, alvásmonitorozással, hogy megtudjuk milyen az alvásritmusunk. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően pedig a hívásinkról, üzeneteinkről sem maradunk le. 

A könnyű, 34 grammos okosóra óratokjának mérete 4.09 x 3.57 x 1.16 centiméteres, tehát nem egy nehéz, nagydarab óráról beszélünk. A szíja szilikonból készült. A megjelenítő 1.3 colos és 240 x 240 pixeles felbontással rendelkezik. IP68-as védettséget is kapott, így még fürdés közben sem kell elvenni a karunkról. A Bluetooth 4.2 adatkapcsolatnak köszönhetően Android és iOS rendszerű mobiltelefonunkkal is képes kommunikálni a Haylou Sport applikáció segítségével. A 210mAh kapacitású akkumulátora, amit USB porton keresztül tölthetünk fel, 14 napos üzemidőt tesz lehetővé. A Xiaomi Haylou óra 30$-ba kerül, ami 9000 forintnak felel meg.

Xiaomi Haylou okosóra

 

 _______________________________________________

 

Alfawise LS02 autós kamera beépített GPS-szel

 

alfawise_ls02_header.jpg

A 150 fokos látószöggel és F1.8 apertúrával rendelkező kamera FullHD, azaz 1920 x 1080p felbontásra képes. A kéminőségért a Sony IMX307LQD/LQR Starvis szenzor felel, ami mellé egy Novatek 96660 feldolgozó processzort kapott. A Starvis kamerának köszönhetően sokkal jobb éjszakai felvételek készíthetők. Az Alfawise LS02 különlegessége, hogy a beltérben is képes rögzíteni, amely kamera szintén 150 fokos látószöggel rendelkezik.

alfawise_ls02_3.jpg alfawise_ls02_2.jpg

A beépített GPS által a felvett videók mellé rögzül a GPS pozíciónk és a helymeghatározás által mért sebességünk is. A koordináták által a kamera szoftverének segítségével az asztali Google térképen, nyomon követhető az útvonalunk. WiFi kapcsolattal is ellátták, hogy összekapcsolhassuk a mobiltelefonunkkal. De egy 3 colos érintőkijelzőt is kapott, amivel sokkal könnyebbé válik a kamera beállítása.

A szivargyújtóhoz csatlakoztatva automatikusan megkezdi a menetrögzítést, amihez microSD memóriakártyát használhatunk. Az autót leállítva pedig az utolsó másodperceket is a memóriakártyára másolva, automatikusan kikapcsol. A használatával nem kell egy külön GPS adatrögzítőre költenünk és nem csak az utat, hanem az autó belső terét és ezzel együtt az ablakokon leresztül a kamera által látott teret is rögzíthetjük. Az Alfawise LS02 menetrögzítő kamerához kedvezmény kódot is szereztünk, amivel 75$-ra (23000 forintra) csökkenthető az ára. Az áfa és vámmentes szállításhoz, a kosárba téve az EU Priority Line opciót válaszd

Kedvezmény kód: ILALFA1014

Az Alfawise LS02 menetrögzítő kamerát itt találod meg

 

_______________________________________________

 

Keréknyomás mérő kerékpárra, motorra és elektromos rollerre

 alfawise_ls02_6.jpg

Pofonegyszerű a keréknyomás figyelő felszerelése. Csak rögzítsük a központi egységet a kormányon. Tekerjük le a szelepsapkákat és csavarjuk fel a helyükre a nyomás érzékelő szenzorokat. A vezeték nélküli kapcsolaton keresztül máris láthatjuk a kerekekben mért nyomási adatokat.

Az intelligens chipnek köszönhetően pár másodperc alatt jelzést küld a kormányra rögzített kijelzőnek. A központi kijelző 0.1-6Bar közötti értéket képes mérni és megjeleníteni. Télen és nyáron is bevethető, hiszen működési hőmérséklete -20 és +80 Celsius fok között van.

A két darabos keréknyomás mérő 25$-ba kerül, amit itt vásárolhatsz meg

Természetesen készítettek keréknyomásmérő érzékelőt autókhoz is, amihez egy beépített napelemmel ellátott egység is tartozik, ez is 25$-ba kerül

 

 _______________________________________________

 

HT-175 infravörös hőkamera

 ht-175_infrared_thermal.jpg

2 colos kijelzővel rendelkezik a kis kézi, infravörös hőmérő, ami -20 és +300 Celsius fok között képes mérni. A hőkamera nemcsak szín, hanem Celsius vagy Fahrenheit fokban megadva kijelzi a mért tárgy hőmérsékletét.

Működéséhez egy 18650 típusú elemre lesz majd szükségünk. Az infravörös szenzor mérete 32 x 32 pixel, így 1024 képpontot képes megjeleníteni. A kis infravörös hőkamera a kedvezmény kóddal olcsóbban vásárolható meg, így az eredeti 129$-os ár helyett 79$-ba kerül a kuponnal.

A HT-175 infravörös hőkamerát itt találod meg

Kedvezmény kód: BG78175

 

Xiaomi Hybrid Pro teszt – Ezt ki kell Pro-bálni

xiaomi-hybrid-pro-header.jpg

Minden háztartásban ott a helye – XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 teszt

xiaomi-mijia-bluetooth-thermometer-2-header.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr515402206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása