Heti szemezgető 157.

2020. január 18. 07:57 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_61.jpg

Ebben a hűvös januárban is vannak újdonságok. Bár az év eleji uborkaszezon még eltart egy darabig, azért találtunk pár érdekes terméket a mai napra!

 

Bmax B2 Plus Mini PC

bmax-b2-plus-1.jpg

 

A laptopjairól ismert Bmax egy kisméretű mini számítógépet készített, amihez már csak egy billentyűzetre, egérre és persze monitorra lesz szükség és már használhatjuk is! 8GB DDR4 memóriával látták el a gépet, ami mellé még egy 128GB-os SSD meghajtót is kapott. Processzorból az Intel Celeron J4115 CPU-t használja, ami négy magos, alapjáraton 1.8GHz, de maximálisan 2.5GHz-en jár.

bmax-b2-plus-minipc.jpg

Ellátták két USB3.0 és két USB2.0 porttal. Kapott memóriakártya olvasót, két HDMI csatlakozót, Type-C és gigabites LAN csatlakozót is. A kis gépen előtelepített Windows 10 operációs rendszer találtható. A Bmax B2 Plus Mini PC 199$-ba kerül, amit itt vásárolhatsz meg. A szállításhoz választ az áfa és vámmentes EU Priority Line opciót.

A mini számítógépet itt találod meg

 

  ________________________________________

 

Az olcsó Alfawise P2 légtisztító

 

alfawise-p2-header.jpg

Mondhatni hiánytermék egy olcsó légtisztító, amely űrt most az Alfawise töltené be az Alfawise P2, aktív szenes és HEPA filteres légtisztítójával, ami természetesen még WiFi vezérlést is kapott, hogy könnyebb legyen az életünk. Az Alfawise P2 méretét nézve nem foglal el sok helyet, hiszen a 19.6 centiméteres átmérőhöz 45 centiméteres magasság párosul. Mégis, hiába lett ennyire apró, a gyári adatok szerint egy 15-20 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjét képes tisztán tartani. Ezáltal 110m3 levegőt mozgat meg egy óra leforgása alatt.

alfawise-p2.jpg

Három szűrővel rendelkezik, az első réteg mögött egy szénszűrős rész található, amit a HEPA filter követ. Ezáltal megkapta a PM2.5 besorolást, azaz a 2.5 mikronnál nagyobb, levegőben szálló szennyeződést képes kiszűrni. Így egyaránt ajánlott gyermekeknek/időseknek, asztmásoknak, levegőben terjedő allergén anyagok ellen. A gyári adatok szerint egy szűrő 4-6 hónap használatra elegendő.

alfawise-p2_3-994x1024.jpg

Nem csak kicsi, de könnyű is, csak 2.1 kilogrammot nyom. Három fokozatot választhatunk, a legerősebb fokozaton a fogyasztása 35W-ban maximalizálódik. Nem csak az érintésérzékeny kezelőfelültetéról vezérelhetjük, hanem a telefonos alkalmazással is.

Az Alfawise P2 légtisztítója 65.99$-ba (19.500 forintba kerül), amit a korásba téve a Netherlands Registered(PDM) vagy az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

  ________________________________________

 

BlitzWolf BW-TH8 11 in 1 UB elosztó

 

blitzwolf_bw-th8.jpg

A BlitzWolf legújabb USB Type-C portos elosztójához 11 különböző kiegészítőt csatlakoztathatunk. Az UB Type-C port univerzális volta miatt nem csak USB, hanem HDMI és a kár memóriakártya is csatlakoztatható hozzá.

1578299961_26.jpg

Ha egy ultrabookot használunk, jól fog jönni ez a kiegészítő, hiszen ezáltal megsokszorozhatjuk a csatlakozóinkat:

2 x USB 3.0 Port,

2 x USB 2.0 Port,

1 x SD Card Port,

1 x Micro SD Port,

1 x HDMI Port,

1 x VGA Port,

1 x Type C/F Port,

1 x RJ45 Port,

1x 3.5mm Audio Port is helyet kapott az elosztón.

 

A BlitzWolf BW-TH8 11 in 1 UB elosztó 29.99$-os áron előrendelhető

 

  ________________________________________

 

UMIDIGI A3X mobiltelefon Android 10 rendszerrel

 

A hardveres alapokat nézve minden maradt a régiben, mint ami az A3S-ben is megtalálható volt, de itt szerencsére már több memóriával gazdálkodhatunk. Így RAM-ból máris 3GB áll majd a rendelkezésünkre, a belső tárhely mérete pedig 16GB. Utóbbi nem sok, de legalább lehetőségünk van microSD memóriakártyás bővítésre is. Megmaradt az alsóházból való MediaTek MT6761 is. A 12 nanométeren gyártott processzor maximálisan 2GHz-es, az AnTuTu benchmarkban pedig 51.000 pont körüli eredményre képes.

Más kijelzőt kapott, hiszen itt már egy noccsos megjelenítővel lesz dolgunk. A mérete 5.7 colos maradt, ám a felbontása kicsit nőtt, 1512 x 720 pixelre hízott. Az előlapon egy f/2.0 13 megapixeles optika kapott helyet, hátul f/2.0 16+5 megapixeles kamerákat kapunk. Alattuk a LED villanó és az ujjlenyomat olvasó található. Az Android 10 rendszerben természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is. A telefonhoz EU szabványú töltő és microUSB csatlakozóval ellátott kábel jár, így megmaradt a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, az akkumulátora pedig 3300mAh kapacitással rendelkezik.

Mindent megkapunk, ami csak elvárható lenne egy ilyen kis telefontól. a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 5.0 és GPS, Glonass, Galileo, BeiDou helymeghatározást is. A készülék két SIM kártyát képes kezelni és támogatja a hazai B20-as 800MHz-es LTE hálózatot is.

Az UMIDIGI A3S 69$-ért (21000 forintért) vásárolható meg

Az UMIDIGI A3X pedig 79$-ért, (azaz 24000 forintért) vásárolható meg

Minden esetben, ha a virtuális bevásárlókosárba tettük a terméket, az EU Priority Line opciót válasszuk az áfa és vámmentes szállításhoz

 

  ________________________________________

 

Baseus dupla QI töltő

 

baseus_intelligent_2_in_1_1.jpg

A Baseus legújabb vezeték nélküli töltője egyszerre két telefont is képes tölteni. Vagy akár az iPhone mellett az AirPods fülhallgatónkat is feltölthetjük róla úgy, hogy csak ráhelyezzük azt a töltő padra.

baseus_intelligent_2_in_1.jpg

A Q kompatibilis eszközöknek maximálisan 15 teljesítményt képes leadni. Ehhez természetesen szükségünk lesz még egy töltő adapterre is. Képes a 2.5W, 5W, 7.5W és 10W töltésre is. Ha két eszközt helyezünk rá, akkor maximálisan 7.5-7.5W teljesítménnyel képes tölteni azokat.

Az átlátszó kivitel nagyon jól áll a töltőnek, de természetesen választhatjuk fekete és fehér színben is, ami 25.99$-ba kerül.

 

  ________________________________________

 

Amazfit T-Rex okosóra

 

Az Amazfit T-Rex az igazán extrém élményeket keresők társa próbál lenni. Megkapta a MIL-STD-810G katonai minősítést, így ellenáll a melegnek és hidegnek egyaránt (-40 és + 70 Celsius fok között is használható), korrózió és nedvességálló. A 360 x 360 pixeles 1.3 colos AMOLED kijelző Gorilla Glass védelmet kapott. A vastag műanyag ház védi az órát a véletlen leeséstől és a megerősített, a vastag perem pedig óvja a kijelzőt. 

Az Android és iOS rendszerekkel kompatibilis alkalmazásával Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál a telefonunkkal. Az órát ellátták fényérzékelővel, mágneses szenzorral és 3 tengelyes giroszkóppal is. Az Amazfit T-Rex a Sony által készített GPS/Glonass műholdakat is kezelő helymeghatározást használja.

Az órán 14 sport mód érhető el, ezen kívül optikai pulzusmérő szenzorral is ellátták. A házba épített 390mAh kapacitású akkumulátora pedig 20 napos üzemidőt biztosít normál használat mellett. Készenléti ideje akár 66 nap is lehet, az alacsony fogyasztású GPS chipnek köszönhetően pedig akár 40 óra folyamatos helyzetmeghatározás rögzítésre is használhatjuk. Az Amazfit T-Rex hamarosan elérhető lesz, az árazása pedig egész kellemesnek tűnik. A Banggood webáruházban 139.99$-ért listázzák, amiről már értesítést is kérhetünk, ha beérkeznek az első készletek.

Az Amazfit T-Rex okosórát itt nézheted meg

 

 ________________________________________

 

Alfawise A256U3 256GB-os microSD memóriakártya

 

alfawise_a256u3_256gb.jpg

Az Alfawise legújabb memóriakártyája már 256GB-os méretben is elérhető, amely 80MB/s olvasási tempóval rendelkezik. Ellenáll a -25 és +80 Celcius foknak, vízálló és ellenáll a mágnesességnek is.

Az Alfawise új memóriakártyájához kedvezmény kódot is szereztünk, amivel olcsóbban, 32.99$-ért vásárolható meg

Kedvezmény kód: ALFAWISE256G

 

C240 TPMS napelemes keréknyomás mérő szenzor teszt

tmps-szenzor.jpg

A kis gép és a nagy tárhely esete – Beelink Gemini T34 mini PC teszt

beelink-gemini-t34-header_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6315414226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása