Heti szemezgető 158.

2020. január 25. 07:51 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_62.jpg

Január 29-ig tart a kínai holdújév, így valószínűleg ti is észrevettétek, hogy ebben az időszakban kevesebb szuper ajánlattal jelentkezünk. Kitartást, már csak pár nap és újra hozzuk a legújabb akciókkal. De addig sem áll meg az élet, itt vagyunk az új heti szemezgetővel!

 

DIGOO DG-H2 elektromos kézmelegítő és külső akkumulátor

 

4f4544ef-6d2e-4ffd-a5bc-cfa2c9d27516.jpg

A kis szappan formájú power bankkal a kezünket is felmelegíthetjük. Négy különböző hőmérsékletre, 38, 42, 48 és 55 Celsius fokra állítható be. 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel és ekkora teljesítménnyel képes tölteni a mobiltelefonunkat az USB portjának köszönhetően.

Gyorsan felfűti a kis házát, már 3 másodperc után képes leadni a beállított hőmérsékletet és akár 8 órán keresztül is képes melegíteni. A külső akkumulátort ellátták rövidzárlat, túltöltés és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. A power bank mellé egy tokot és egy USB Type-C kábelt is mellékel a gyártó.

A DIGOO DG-H2 elektromos kézmelegítő és külső akkumulátor jelenleg 13.99$-ért (4300 forintért) vásárolható meg

 

 __________________________________________

 

Type-C SATA átalakító

 

f3cc674d-a5c0-4dd1-abe0-54526b768054.png

A legkönnyebb módja annak, hogy egy 2.5 colos külső merevlemezt vagy SSD meghajtót a számítógépünkhöz vagy a laptopunkhoz csatlakoztassunk, ha beszerzünk egy ilyen Type-C SATA átalakítót.

A segítségével könnyen és gyorsan készíthetünk biztonsági mentést egy külső, ház nélküli merevlemezre vagy másolhatunk rá fájlokat.

A Type-C SATA átalakítót itt találod meg

 

_____________________________________________

 

Alfawise Z1 biztonsági csomag

 

Az Alfawise Z1 csomag tartalma egy vezeték nélküli, WiFi kapcsolattal is ellátott gateway, amellyel az otthoni routerünkhöz csatlakozva távolról is hozzáférhetünk. A központi egység mellé kapunk még egy ajtó és ablaknyitás érzékelő szenzort, hőmérséklet és páratartalom érzékelőt és egy mozgásérzékelő szenzort.

Az alacsony energiafelhasználású eszközöknek köszönhetően, az egy darab CR2 típusú elemmel, akár 3 évig is működőképesek a kis szenzorok. A hőmérséklet és páratartalom mérő, akár még kültéren is használható, hiszen -20 és +60 Celsius fok között képes mérni. De a Tuya platformnak köszönhetően, egy ezzel kompatibilis légkondicionáló is használható a lakásban, ha a szenzort beltéren használnák és megadjuk neki, hogy bizonyos hőmérséklet felett kapcsolja be a klímát.

A Gearbest most egy új akciót indított a Alfawise Z1 szettre. A termék rendelés alatt áll, de 5$ előleg befizetésével olcsóbban vásárolhatjuk meg. Így az eredeti 69.99$-os ár helyett 54.49$-ért vásárolhatjuk meg. Az EU Priority Line szállítást választva pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

Az Alfawise Z1 szettet itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

 

Az új BlitzWolf BW-S15 60W töltő

 

img_5e1cc45025f0c.jpg

A BlitzWolf legújabb töltőállomásához egyszerre akár 6 eszköz is csatlakoztatható. Európai szabványú kábellel is rendelhető, így nem lesz szükség hozzá külön átalakítóra. Négy portja 5V/2.4A teljesítmény leadására képes, két portja pedig támogatja a QC3.0 gyorstöltést is. Támogatja a Qualcomm QC3.0, QC2.0, Huawei FCP, Apple 2.4A, Samsung és a BC1.2 protokollokat is.

kkl.jpg

A négy darab nem QC portján maximálisan 24W-tal képes tölteni. A töltőállomást ellátták túltöltés, túláram és rövidzárlat elleni védelemmel is. Az új BlitzWolf BW-S15 60W töltő előrendelhető 19.99$-os áron.

Az új BlitzWolf BW-S15 60W töltőt itt találod meg

 

 ________________________________________________

 

Magicsee N6 Plus médialejátszó

 

A Magicsee N6 Plus médialejátszón jól észrevehető, hogy fontosnak tartották a stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot. Ezért egy külső antennával is ellátták, amivel a kétcsatornás, 2.4 és 5GHz-es WiFi jelet képes kezelni, hogy online stream vagy egy NAS-ról játszva is le a filmeket, ne legyen gond az adatátviteli sebességgel. Ezek mellett természetesen megmaradt a jó öreg 1000Mbps sebességű LAN, ha gyors vezeték nélküli kapcsolatra vágynánk.

A hardveres alapokat az új Amlogic S922X processzor adja. A 6 magos CPU „H” utótaggal ellátott verziója nálunk is tiszteletét tette a Beelink GT-King Pro médialejátszóban, ami az eddig nálunk járt legerősebb médialejátszó volt. A Magicsee N6 Plus 4GB rendszermemóriát kapott, így szinte nincs olyan alkalmazás, ami megtöltené ezt a memóriamennyiséget. Tárhelyből 128GB-ot kapunk, így rengeteg zeneszámot, fotót, videót tárolhatunk közvetlenül a lejátszón.

A lejátszót számos csatlakozóval látták el, így 1 x USB2.0, 2 x USB3.0, 1000Mps LAN, AV, optikai kimenet, HDMI 2.1 és memóriakártya olvasót is kapott. A médialejátszó Android 9 rendszert futtat, a távirányítója támogatja a hangvezérléses keresést. A Magicsee N6 Plus médialejátszó 98.99$-ba ( ~30.000 forintba kerül), Ami az EU priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Magicsee N6 Plus médialejátszót itt találod meg

 

 _____________________________________________

 

BlitzWolf BW-SH1 2.5L ultrahangos párásító

 

a3d02d3e-d979-4d02-8f6c-8379285522f2.jpg

A BlitzWolf legújabb párásítója már nem egy kis apróság. Az új modell már 2.5 literes kapacitással rendelkezik, ami elegendő ahhoz, hogy egy 20-40 négyzetméter területű helyiség levegőjét párásítsa.

8938066d-03e4-407f-962a-f1962c51b208.jpg

Az erőssége két fokozatban állítható. Az érintésérzékeny vezérlésnek köszönhetően 7 különböző színt is beállíthatunk, így hangulatvilágításként is használhatjuk a szobánkban. Arra is lehetőség van, hogy a víztartályába illóolajat csepegtessünk, így aromaterápiás eszközként is használható a BlitzWolf párásító.

Az ultrahangos párásítót itt találod meg

 

 

70mai Lite Midrive D08 autós kamera teszt

DIGOO DG-TH8380 időjárás állomás teszt

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4415425430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása