Samebike MY-SM26 elektromos kerékpár városba és terepre egyaránt

2020. február 22. 10:29 - nezdmitrendelszblog

samebike_my-sm26.jpg

A Samebike MY-SM26 egy újabb fecske a városból szívesen kimozdulók számára, akik a nyüzsgő metropoliszból szívesen indulnak útnak nagyobb távolságokra is olyan elektromos kerékpárral, amit szinte mindenhol használhatnak.

A Samebike elég erősen képes volt meglovagolni az elektromos kerékpározás egyre népszerűbb hullámát, aminek újabb üdvöskéje a 21 sebességgel ellátott kerékpárjuk, ami egy akkumulátor csomagnak köszönhetően tisztán elektromos üzemmódban, akár 35-40 kilométert is megtehetünk vele.

samebike_my-sm26_6.jpg

Az első kerék lengéscsillapítást is kapott, így egy rázósabb útszakaszon is simábban gurulhatunk keresztül. A fékezésben az első és hátsó tárcsafékek segítenek. Az elektromos motor maximálisan 350W teljesítményre képes, amivel az elérhető legnagyobb sebesség 30km/h lehet. Egy feltöltéssel maximálisan 35-40 kilométert tehetünk meg vele tisztán elektromos üzemmódban. Természetesen nem feltétlenül kell használnunk az elektromotor jótékony hatását, így normál üzemmódban is kerékpározhatunk. Azonban lehetőség van kombinált üzemmódra is, amikor mi sem fáradunk annyira, hiszen a tekerésbe besegít az elektromos motor, és így az elektromos hatótáv is kitolható, hiszen nem csak a motor hajtja meg a kerékpárt. Ezzel a móddal akár 70-80 kilométert is megtehetünk, hogy a kerékpározásba besegít az elektromos hajtás.

samebike_my-sm26_2.jpg

samebike_my-sm26_3.jpg

A Samebike MY-SM26 elektromos kerékpárt ellátták első és hátsó lámpákkal is, amik az akkumulátorból kapják a működésükhöz szükséges áramot. A kormányon egy apró fedélzeti komputert is kapunk, amivel kijelzi az akkumulátor kapacitását, a sebességünket, a megtett távolságot, stb. A kormányon a markolat felett a fékkarokat, a markolat alatt pedig az elektromos hajtás gázkarát találjuk, így bármikor, akár csak pár másodpercre is beindíthatjuk az elektromos rásegítést, ha épp egy emelkedőre szeretnénk felhajtani.

samebike_my-sm26_1.jpg

Jó hír, hogy a kerékpár akkumulátora ez kulccsal záródó megoldással eltávolítható, így nem kell az egész kerékpárnak a töltő mellett lennie. Ez főleg akkor jöhet jól, ha munkába járásra használnánk a Samebike MY-SM26 elektromos kerékpárt. Így csak le kell vennünk az akkumulátort, hogy azt a munkahelyünkön feltöltsük. A Samebike MY-SM26 elektromos kerékpár európai raktárból rendelhető, így nem kell áfa, vám költséget fizetnünk, de szerencsére a szállítás is ingyenes.

A kerékpár 789.99$-ba (247.000 forintba) kerül, amit itt találsz meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7515486310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása