A legjobb Xiaomi termékek februárban, 10000 forint alatt

2020. február 24. 10:58 - nezdmitrendelszblog

a_legjobb_xiaomi_termekek_februarban_10000_forint_alatt.jpg

A legjobb Xiaomi termékek februárban, 10000 forint alatt. Rengeteg újdonság és régi ismerősök is, az okoskarkötőtől, a digitális rajztáblán át az automata szappanadagolóig.

 

A Xiaomi külső akkumulátora 20000mAh kapacitással rendelkezik, így ez a méret már elegendő ahhoz is, hogy a mobiltelefonunkat akár 2 vagy 3 alkalommal is fel tudjuk tölteni. A két kimenetei USB portjának köszönhetően nem csak egy, hanem egyszerre két eszközt is csatlakoztathatunk hozzá. Így a mobiltelefonunk mellett akár az okosóránkat is feltölthetjük.

A power bank feltöltését a microUSB portján keresztül tehetjük meg. Ami szerencsére, ahogyan a két kimeneti port is, támogatja a gyorstöltést is. Ezáltal a power bankot 5V/2A, 9V/2A, míg a kimeneti USB portja 5.1V/2.4A, 9V/2.0A, 12V/1.5A, azaz maximálisan 18W-ot képes leadni a QC3.0 gyorstöltési szabványnak megfelelően. A kedvezmény kóddal olcsóbban vásárolható meg a 20000mAh kapacitású külső akkumulátor. A kóddal 23.99$-ba  (7500 forintba) kerül.

Xiaomi 2C 20000mAh power bank

 

Kedvezmény kód: BG252cmi

 

____________________________________________ 

 

64GB-os Xiaomi USB 3.0 pendrive

  

A Xiaomi számos termékkel képviselteti magát, azonban az adattárolók piaca az a terep, ahol eddig még nem nagyon találkozhattunk ezzel a névvel. Így szinte kötelező volt, hogy megjelenik valamilyen adattárolóval. Most itt van a 64GB kapacitású pendrive-ja. Kíváncsian várjuk mikor mutatja be saját SSD meghajtóját a gyártó.

Megjelenését nézve nem az olcsó műanyagházas vonalat követi a desgin. Fém, azaz alumínium házat kapott, aminek a végén nem csak desgin elemként, hanem a könnyebb hordozhatóság, na meg az USB portból való eltávolíthatóság érdekében egy műbőr pántot is kapott.

A letisztult külsővel rendelkező pendrive 64GB-os kapacitással rendelkezik, így valószínűleg szinte minden felhasználó számára elég lesz ez a kapacitás. A sebességről az USB3.0 csatlakozófelület gondoskodik, hogy gyorsan felmásolhassuk rá a kívánt fájljainkat és a nagy sebességű csatlakozón keresztül visszaolvashassuk az adatokat. A Xiaomi 64GB-os pendrive most olcsóbb, mint korábban volt, jelenleg 14.99$-ba (~4700 forintba) kerül.
 

A Xiaomi 64GB-os pendrive-ot itt találod meg

 

__________________________________________

 

xiaomi-redmi-airdots-bluetooth-earphones-8.jpg

A Bluetooth technológiának köszönhetően nem csak mobiltelefonnal, legyen az Android, Windows Mobile vagy iOS rendszerű, hanem még táblagéppel, laptoppal és még okosórával is összepárosíthatjuk. Így pedig elég sokrétű eszközzé válik, hogy a laptopon végzett munka mellett is hallgathatjuk rajta a kedvenc zenéinket. De ha egy kis sportolásra vágyunk, akkor még az okosóránkkal is összeköthetjük, így mobiltelefonra sem lesz szükségünk, ha futni megyünk, és közben zenét szeretnénk hallgatni.

xiaomi-redmi-airdots-bluetooth-earphones-7.jpg

A Xiaomi Redmi AirDots a már említett Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatot használja, maximálisa hatótávolság 10 méter lehet, támogatja a A2DP,AVRCP,HFP,HSP protokollokat is. A kis fülhallgatók 40mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, amiket a mellékelt tokkal tölthetünk. A tároló doboz is rendelkezik beépített akkumulátorral, amit microUSB porton keresztül tölthetünk fel, így 12 óra használat is elérhető a fülhallgatókkal. A Xiaomi Redmi Airdots fülhallgató csak 19.99$-ba (~6300 forintba) kerül.

A Xiaomi Redmi Airdots fülhallgatóját itt találod meg

 

___________________________________________

 

 

A egyik legegyszerűbb módja a jegyzetelésnek, hogy ne használjunk állandóan papírfecniket, egy digitális rajztábla. Amire felírhatjuk, mit kell vásárolnunk otthonra vagy a rengetek rajzlap helyett a gyerekek a digitális rajztáblán rajzolhatnak. Ilyenkor jön jól, hogy a Xiaomi nem csak 10, hanem egy nagyobb 13.5 colos digitális rajztáblával is rendelkezik.

Képtalálatok a következőre: Xiaomi 10/13.5

Az érintésérzékeny kijelzővel a rajztábla oldalára felhelyezhető ceruzával rajzolhatunk. A 10 colos modell 24.4x17.3 centiméteres mérettel, a nagyobb 13.5 colos változat pedig 31.8x22.5 centiméteres méretekkel rendelkezik. A kijelzőt a rajztábla alján található gombbal törölhetjük le, de természetesen arra is lehetőség van, ha nem szereznénk, hogy eltűnjön a gyermekünk rajza, akkor amíg azt megörökítjük, akkor egy oldalt található lezáró gombbal inaktiválhatjuk a törlés funkciót. A Xiaomi digitális rajztábla működéséhez egy darab elemre lesz szükségünk. Szerencsére jó sokáig képes működni, hiszen csak a törlés funkció fogyaszt energiát. Így akár naponta 100 törléssel is 1 évig képes működni a jegyzettábla egy darab elemmel.

A Xiaomi rajztáblát itt találod meg

 

_______________________________________________ 

 

 

xiaomi-mi-band-4_header.jpg

A Mi Band 4 az előző modellekkel ellentétben már egy 0.95 colos, színes AMOLED kijelzővel rendelkezik. A megjelenítő felbontása 240 x 120 pixel. Megmaradt a vezérlésre szolgáló érintésérzékeny gomb is. A belső terén is kapunk újdonságokat, mint a 6 tengelyes giroszkóp.

Megmaradt az 5ATM vízálló kivitel, a hátlapi optikai pulzusmérő szenzor. A Bluetooth 5.0 kapcsolattal szerelt Mi Band 4 Android 4.4 és iOS 9.0 verziószámúnál újabb eszközökkel kompatibilis. A telefonos alkalmazás ugyancsak az a Mi Fit, mint a korábbi karkötők esetében is. Megmaradt a hívásértesítés, alkalmazásértesítés, pulzusmérés, de a sport módok is bővültek, már megtalálható az úszás is. A beépített 135mAh kapacitású akkumulátorral 20 nap készenléti időt ígérnek, folyamatos használat mellett pedig 7 napig képes üzemelni a karkötő egy feltöltéssel. Jó hír, hogy a 100%-os töltöttség eléréséhez csak 2 órára van szükség.

Xiaomi Mi band 4_4

Az International modell Angol, Spanyol, Francia és Orosz menüvel érhető el. A Mi Band 4 okoskarkötő 27.99$-ért (8800 forintért) vásárolható meg.

A Xiaomi Mi Band 4 International Version okoskarkötőt itt találod meg, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

 ____________________________________________

 

 

A Xiaomi automata vízadagolóját csak a csapa kell felszerelnünk. A csapot megnyitva szabályozza a víz adagolását. A beépített szenzorának köszönhetően, ha alátesszük a kezünket, akkor automatikusan megengedi a vizet. Ha elvesszük a kezünket, akkor pedig elzárja azt.

A működéséhez természetesen energiára van szüksége. Az USB portján keresztül tölthetjük fel, így a 3 órás töltési ciklus után, akár 6 hónapi is használhatjuk, míg újra töltőre kéne helyeznünk.

A Xiaomi ZAJIA automata vízadagoló 15.99$-ba (~5000 forintba) kerül

 

 ___________________________________________

 

 

Az automata csak után itt van a Xiaomi automata szappanadagolója. A 4 darab AA méretű elemmel működő folyékony szappan adagoló 250 milliliter kapacitással rendelkezik. Az infravörös szenzornak köszönhetően automatikusan adagolja a megfelelő mennyiségű folyékony szappant. A szenzor 20 fokos érzékelési szöggel rendelkezik, érzékelési távolsága 3-5 centiméter. A használatához természetesen nem sima folyékony szappanra, hanem hab szappanra lesz majd szükségünk.

A Xiaomi automata szappanadagoló 14.89$-ba (~4700 forintba) kerül
 

 _______________________________________________

 

 

Xiaomi Era Clean ultrahamg alapú tisztítója egy szempillantás alatt tisztává varázsolja az ékszereinket, óráinkat, szemüvegeinket. Mi is kipróbáltuk a terméket. Csak fel kell töltenünk vízzel, bele kell tennünk a tisztítani kívánt tárgyat. A 45.000Hz rezgés által képes eltávolítani a kosz és olajszennyeződést, az ujjlenyomatokat. Így szemüvegeket, órákat, karkötőket, nyakláncokat is tisztíthatunk vele. A nagy rezgésszámnak köszönhetően 50-500 mikron méretű kavitációs buborékok keletkeznek, amik bejutnak a résekbe, repedésekbe és ott fejtik ki a hatásukat. Azt nem mondom, hogy maradéktalanul sikerült kirezegtetni a legkisebb résből is az oda ragadt szennyeződést, de nem végzett rossz munkát.

A Xiaomi Era Clean ultrahangos tisztító 27$-ba (~8500 forintba) kerül

 

____________________________________________ 

 

Xiaomi Mijia sminktükör

 xiaomi_mijia_6.jpg

A tükör körben egy LED szalagot is kapott, amit sminkelés közben felkapcsolható, melynek fényerejét 3 lépésben állíthatjuk 120, 280 és 525Lm fényerősséggel.

xiaomi_mijia_7.jpg

A tükör 23.8 centiméter magas, szélessége 16.8 centiméter, vastagsága pedig csak 2.5 centiméter. A működéséhez csak egy USB portra lesz szükségünk, amin keresztül elláthatjuk energiával a microUSB porttal rendelkező tükröt. A Xiaomi mérnökei még egy 1200mAh kapacitású akkumulátort is beépítettek a sminktükörbe, így ha nagyon korán lenne rá szükségünk és nem szeretnénk felébreszteni a párunkat a hálószobában a sminkeléssel, nyugodtan magunkkal vihetjük, nem lesz szükség vezetékre a világításhoz.

xiaomi_mijia_1.jpg

A fény bekapcsolásához csak a tükör alján található érintőgombot kell megérintenünk, hogy ki és bekapcsoljuk az eszközt, illetve szabályozzuk annak fényerejét.

A Xiaomi sminktükör 14.99$-ba (~4700 forintba) kerül, amit itt találsz meg

 

 __________________________________________

 

 90aa3312-d214-471d-b99d-a4284923889a.jpg

Egyre nagyobb teret hódítanak a vezeték nélküli fülhallgatók. Az Apple által elindult úton sok neves és kis gyártó is elindult már saját termékével. Nálunk is járt már BlitzWolf és Xiaomi vezeték nélküli fülhallgató is. Az új TWS füles a QCY és Xiaomi műhelyéből került ki. A T3 fülhallgató Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatot használ, aminek hatótávja maximálisan 10 méter lehet. Ez a modell a megszokottaktól eltérően más külsőt kapott, a T3 már inkább hasonlít az Apple AirPods-ra, mint a BlitzWolf FYE3-ra.

90aa3312-d214-471d-b99d-a4284923889a_1.jpg

A fülhallgató szára beépített mikrofonnal rendelkezik. A hosszított forma által, habár nem olyan sokkal, de egy kicsivel mégis közelebb kerül a mikrofon rész a szánkhoz, mint a driver mellé épített mikrofonos fülhallgatók esetében. A vezérléshez érintésérzékeny felületet kapunk, így csak meg kell érintenünk a fülhallgató külső felületét, hogy zeneszámot váltsunk, fogadjuk a bejövő hívásokat vagy szabályozzuk a hangerőt.

A vezeték nélküli Xiaomi QCY T3 TWS fülhallgatókban 60mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, amiket a tárolódobozként is használatos töltőn keresztül láthatunk el energiával. Ez a kis doboz 600mAh kapacitással rendelkezik, így a két fülhallgatót 5 alkalommal tölthetjük fel teljesen általa, mielőtt magát a tartót töltenünk kellene az oldalán található microUSB porton keresztül. A fülhallgató 29.99$-ba (~9400 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új Xiaomi QCY T3 TWS bluetooth 5.0 fülhallgató

Kupon: BGQCYT3CF

 

 ________________________________________________

 

qcy_t5_4.jpgMegérkezett a QCY T3 utódja a T5 modell, ami a gyártó ígérete szerint sokkal szebb és karakteresebb hangokat képes visszaadni. Megmaradt a töltőbölcső, a vezeték nélküli kapcsolódás, így még a kábellel sem lesz bajunk.

qcy_t5_3.jpg

A Xiaomi QCY T5 fülhallgató a legújabb Bluetooth 5.0 technológiát használja, ezáltal támogatja a HFP/HSP/A2DP/AVRCP/AAC/SBC profilokat is. Mindent megkapunk, ami kényelmessé teszi a használatot. Érintésérzékeny vezérlés, hosszított szár és töltés visszajelzés a töltőbölcsőn.

qcy_t5_1.jpg

A fülhallgató kagylószerűen nyitható tokja 380mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit USB porton keresztül tölthetünk fel. A kis fülhallgatók 40mAh kapacitású akkumulátort kaptak, ami 4-5 óra zenehallgatásra elegendő.

IPX4 vízállósággal rendelkezik és nem hangosan kattanó fizikai gombot, hanem érintésérzékeny felületet kapott, amin keresztül válthatunk a zeneszámok között vagy felvethetjük, letehetjük az épp folytatott hívásainkat. Természetesen Android és iOS kompatibilis, így akár a Google hangasszisztenst, Siri-t, de még a Xiao AI rendszert is használhatjuk.

qcy_t5.jpg

A fülhallgatók nagyon könnyűek, csak 4.3 grammot nyomnak. A hosszított szár pedig a telefonhívások lebonyolításában lesz a segítségünkre, hiszen megnyújtott nyaka révén közelebb kerül a beépített mikrofon a szánkhoz. Ezáltal a vonal túlsó felén lévő fél, erőteljesebben, jobban fog hallani minket.

A Xiaomi QCY T5 fülhallgató 30.99$-ba (~9.700 forintba) kerül

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1115487584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása