Otthoni eszközökkel újít a DIGOO

2020. február 27. 18:37 - nezdmitrendelszblog

digoo_dg-bf8011_digoo_dg-f1101.jpg

A DIGOO két új termékkel is jelentkezett, egyet a fürdőszobába, egyet pedig a nappaliba tervezve.

 

 

A DIGOO egy ventilátorral jelentkezett a nyári forróság előtt. A DIGOO DG-F1101 nevű termékük egy víztartállyal rendelkező modell, így nem csak a ventilátor hűsítő fuvallatát érezhetjük, hanem a vízpermetnek köszönhetőn hűvösebbnek is érezhetjük majd a körülöttünk lévő levegőt.

A távirányítóval is rendelkező termék 4 különböző móddal és 8 választható sebeséggel rendelkezik. Az 1.6 literes víztartályát megtöltve 8 órán át használhatjuk a vízpermet üzemmódot, de természetesen sima ventilátorként is funkcionál. A legerősebb fokozaton 59dB hangerőséggel rendelkezik, de választhatjuk akár az alvás módot is, ilyenkor a ventilátor sebessége a legalacsonyabb fokozatba kapcsol, amivel sokkal halkabb lesz, de ellátták energiatakarékos ECO móddal is.

A DIGOO DG-F1101 ventilátort a szoba hőmérsékletét kijelző megjelenítője mellett található érintésérzékeny gombokkal és a mellékelt távirányítóval is használhatjuk.

A DIGOO DG-F1101 multifunkciós ventilátort a kedvezmény kóddal az eredeti 125.99$-os ár helyett 89.99$-ért vásárolhatjuk meg

Kedvezmény kód: BGDGF11

 

__________________________________________________

 

 

 

digoo_dg-bf8011_2.jpg

A lakásunk új kiegészítője lehet a DIGOO DG-BF8011 okos mérleg, ami nem csak a testsúlyunkat méri.

digoo_dg-bf8011_3.jpg

A hófehér kivitelben kapható, kikapcsolt állapotban rejtett, LED kijelzővel ellátott okos mérleg egy erős üveg felületet kapott. A telefonos alkalmazás segítségével 21 különböző adatról kaphatunk tájékoztatást, többek között testzsírszázalékról, BMI testtömeg-indexről, testünk izom és zsír mennyiségéről is.

digoo_dg-bf8011_1.jpg

A DIGOO DG-BF8011 okos mérleg is egy új termék a Banggood webáruházban, így a kedvezmény kóddal az eredeti 56.54$-os ár helyett 34.99$-ért, azaz körülbelül 11.000 forintért vásárolhatjuk meg.

Az okos mérleget itt találod meg

Kedvezmény kód: BGHN33BF

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9615493172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása