Xiaomi PETONEER légtisztító HEPA szűrővel és UV fénnyel

2020. március 06. 10:12 - nezdmitrendelszblog

Már nálunk is tiszteletét tette egy alapos teszt során a Xiaomi légtisztítója. Ám a nagy méret lehetséges, hogy nem illene minden háztartásba. A Xiaomi PETONEER légtisztítója kis mérete ellenére HEPA filterrel és UV fénnyel is el lett látva. Így a beszívott levegőt nem csak megszűri, hanem csírátlanítja is.

A kis Xiaomi PETONEER légtisztító 18 x 18 x 24 centiméteres méretekkel rendelkezik. Külön ózongenerátorral is ellátták, ami a levegőt szűrő filtert megvilágító UV fény mellett szintén képes fertőtlenítésre.

Külön, egy radarhoz hasonló érzékelővel látták el, így amikor nem tartózkodunk a helyiségben, akkor bekapcsolható az ózongenerátor mód. Viszont amint mozgást érzékel, legyen az egy felnőtt, gyerek vagy állat, akkor lekapcsolja a generátorát és csak a normális ventilációs folyamat működik tovább. A kettős rendszerének köszönhetően így nem csak a levegőben található port és nagyobb rezecskéket szűri meg, hanem még a levegőt is sterilizálja.

A kis Xiaomi PETONEER légtisztító új termék a Banggood webáruházban, így előrendelhető, méghozzá 108.99$-os áron, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

A Xiaomi PETONEER légtisztítót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!
Címkék: xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7015503976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása