Új termékekkel bővítette palettáját a Xiaomi – Megérkeztek az okos Xiaomi mosogatógépek

2020. március 08. 09:00 - nezdmitrendelszblog

A Xiaomi Mijia Internet Dish Washer egy 8 terítékes mosogatógép, a Xiaomi-tól megszokott letisztult kivitelben és a Xiaomi Home alkalmazásba integrálható okos vezérléssel.

A 220V-os feszültségen üzemelő, 1800W teljesítményű Xiaomi Mijia Internet Dish Washer matt, sötét ezüst színben kapható, a visszajelzésről egy kör alakú kijelző gondoskodik. 9 tisztítási móddal rendelkezik, a 8 terítékes kapacitásnak köszönhetően akár 64 darab különböző méretű tányért, poharat is belepakolhatunk.

Xiaomi Mijia Internet Dish Washer 8 embedded Three-layer Three-dimensional Spray 9 Washing Programs APP Control

A gyártó szerint 99.99%-os tisztítási hatékonysággal működik, a forró és közepes hőmérsékletű levegővel történő szárításnak köszönhetőn az étkészleteket, mosás után szinte teljesen szárazon vehetjük ki a gépből. A takarékos üzemmódban, akár 9.5 literre is csökkenthető a vízfogyasztása.

A Xiaomi Mijia Internet Dish Washer szép és jó, sőt még okos is. Mégis, nem olcsó mulatság, hiszen 675.99$-ba, azaz körülbelül 210.000 forintba kerül

 

___________________________________________________

 

Kisebb, de annál érdekesebb a Xiaomi Mijia VDW0401M asztali mosogatógép

 

Xiaomi Mijia VDW0401M Internet Desktop Dish Washer for 4 Sets 6D Double Spray System 99.99% Sterilization Mijia Xiaoai Control

A Xiaomi ezzel azoknak kedvez, akik egy igazán kis helyigényű mosogatógépet keresnek. Ha esetleg nincs mód arra, hogy beszereljük a konyhabútorba, akkor ez az asztali megoldás lesz a megfelelő számunkra.

Xiaomi Mijia VDW0401M Internet Desktop Dish Washer for 4 Sets 6D Double Spray System 99.99% Sterilization Mijia Xiaoai Control

A Xiaomi Mijia VDW0401M egy négy terítékes mosogatógép, amely viszonylag kicsi, 44.2 x 46.15 x 41.9 centiéteres mérettel és 12.5 kilogrammos súllyal rendelkezik. Természetesen mosogat és szárít is, így a négy terítékes étkészletünket seperc alatt tisztává varázsolhatjuk. A takarékos módnak köszönhetően 5.3 literes vízfogyasztással is beéri. Természetesen a Xiaomi Mijia VDW0401M is a Xiaomi home alkalmazásba integrálható, így a vezérlése a mobiltelefonon keresztül is lehetséges.

A Xiaomi Mijia VDW0401M mosógatógép 389$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3215503972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása