MINIOFX A36 – Elektromos kétkerekű kikapcsolódáshoz és bevásárláshoz egyaránt

2020. március 27. 11:11 - nezdmitrendelszblog

Az elektromos kerékpárok mellett, ahogyan a normál városi bicikliknél is, szép lassan feltűntek a sportosabb és a városi bevásárlást megkönnyítő modellek is.

A MINIOFX A36 is egy ilyen termék, amivel bátran gurulhatunk az utakon, de arra is alkalmas, ha egy kisebb bevásárlást szeretnénk tartani. Mindent megörökölt, amit szeretünk egy elektromos kerékpárban. Összecsukható, így a lakásban is kevesebb helyet foglal, de berakhatjuk az autó csomagtartójába is.

A 8Ah kapacitású akkumulátor pakkjának köszönhetően maximálisan 25-30 kilométert tehetünk meg egy feltöltéssel. A MINIOFX A36 12 colos kerekekkel rendelkezik, melyek mindegyike tárcsaféket kapott. Az első és hátsó keréknél is kapunk lengéscsillapítókat, hogy csökkentsék az út egyenetlenségeit.

A kormányon találjuk a sebességszabályozó kart és kapunk egy mobiltelefon tartó, mellé pedig egy USB portot is, így az elektromos kerékpár akkumulátoráról tölthetjük fel a mobiltelefonunk akkumulátorát is.

A MINIOFX A36 kerékpár hátsó részére egy kosarat is felszereltek, amit természetesen el is távolíthatunk. A fekete-fehér és piros-fekete színben kapható elektromos kerékpárt európai raktárból rendelhetjük meg, így nem kell áfa és vámköltséget fizetnünk utána és a szállítási idő is jóval kevesebb, mintha kínai raktárból rendelnénk meg.

A MINIOFX A36 elektromos kerékpár 499$-ba (163.500 forintba) kerül az európai raktárból, amit erre a linkre kattintva vásárolhatsz meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1415563396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása