Heti szemezgető 167.

2020. március 28. 09:05 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_70.jpg

Egy kicsit változtattunk a tematikán és a mostani #maradjotthon helyzetre való tekintettel olyan termékeket kerestünk, amik jól jönnek otthonra vagy könnyebben telhetnek velük az otthon töltött napok.

 

 BlitzWolf® BW-FUN4 UV Sterilamp Portable Desk Night Light 99.99% Sterilization Rate UV Ozone 360° Disinfection

Az utóbbi időben elég sok gyártó jelentkezett UV fényes, vagy ózont kibocsájtó készülékkel. Most a BlitzWolf mutatott be egy UV lámpát, amivel tisztán tarthatjuk a helyiség levegőjét.

Ventilátorral nem látták el, de a szoba levegője akkor is mozog az apró légmozgásoknak köszönhetően. Ezáltal pedig az UV lámpa képes csírátlanítani a szoba levegőjét, még ha nem is 100%-os biztonsággal teszi ezt. És még véletlenül se gondoljuk azt, hogy egy sportcsarnoknyi tér levegőjét is képes lenne tisztán tartani.

BlitzWolf® BW-FUN4 UV Sterilamp Portable Desk Night Light 99.99% Sterilization Rate UV Ozone 360° Disinfection

A lámpát USB porton keresztük működtethetjük, de saját 700mAh kapacitású akkumulátorral is rendelkezik, amivel 30 percig képes működni. Ózon generátorral is ellátták, így a szoba levegőjét még hatékonyabban képes csírátlanítani.

A BlitzWolf UV lámpa 19$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

 ________________________________________________

 

 

Alfawise V8S PRO E30B Robotic Vacuum Cleaner with APP CE Safety- White Standard

A porszívó két oldalsó forgókefét kapott, hogy a fal melletti piszkot is összegyűjtse és a szívónyílása felé seperje. Giroszkóppal és az elején található infravörös szenzorral is ellátták, amely segíti a tájékozódásban. Így nem megy neki teljes sebességgel a tárgyaknak, hanem lelassít előttük, majd olyan közel megy hozzá, amennyire csak tud. Ebben az előlapot körbe ölelő ütköző segíti, amivel hozzáér az útjába akadt tárgynak majd elfordulva, folytatja az útját. Az alsó részét is ellátták szenzorokkal, amely abban segít, hogy ha az emeleti szobákat takarítjuk, akkor például a lépcsőhöz érve megáll a távolságmérő szenzornak köszönhetően.

Alfawise V8S PRO E30B Robotic Vacuum Cleaner with APP CE Safety- White Standard

1800Pa szívóerővel rendelkezik és négy takarítási móddal látták el. A porgyűjtő tartálya 600ml kapacitású, ami az átlagnál nagyobb. Szerencsére úgy alakították ki, hogy portartályt és víztartályt is felhelyezhetünk, ami 350ml kapacitással rendelkezik.

Alfawise V8S PRO E30B Robotic Vacuum Cleaner with APP CE Safety- White Standard

A csomagban távirányítót is mellékelnek, amikkel könnyedén irányíthatjuk manuálisan is a robotporszívót vagy beállíthatunk neki időzítést is. Így akár beprogramozhatjuk, hogy a délelőtti órákban automatikusan induljon el és ha végzett álljon vissza a töltődokkolóra. Ebben segíti az automatikus dokkolási funkció, amellyel a takarítás végeztével vagy 20%-os töltöttségnél visszaáll, hogy feltöltse magát, hogy utána onnan folytassa a takarítást, ahol abbahagyta. Az Alfawise V8S PRO E30B robotporszívó 169.99$$-ba kerül, és áfa és vámmentesen rendelhetjük meg, hiszen a termék aurópai raktárból érkezik. 

Az Alfawise V8S Pro E30B robotporszívót itt találod meg

 

_________________________________________________

 

2_32.jpg

Emlékszem mennyire szerettem volna gyerekkoromban egy Nintendo-t. És milyen jó érzés volt játszani vele a barátoknál. Érdekes kis kütyüt találtunk, amivel újra feleleveníthetjük a régi játékok által hatalmába kerített érzést.

3_37.jpg

A jó öreg formát másolták le a készítők, így a konzol 20 x 12 x 5 cm méretű, súlya 500 gramm. Két kontrollert kapunk hozzá, így párosan is játszatunk gyerekkorunk legcsodálatosabb játékaival. Játékokról sajnos nem kaptunk listát, csak annyit tudunk, hogy szám szerint 620 darab játék található meg a konzolon. A kis játékkonzol nem is kerül sokba, hiszen 20$-t, azaz 6500 forintba kerül.

A terméket itt tekintheted meg

 

_________________________________________________

 

 4de1aae9-6930-4ad3-918e-001c727d0ce0.jpg

Rettentő olcsó a Bakeey B8 okosóra, ami 6500 forintba kerül. Ezért az összegért pedig egy szinte nem is okosóra, hanem okoskarkötő méretű okos eszközt kapunk. A 240 x 240 pixeles felbontású kijelzője 1.08 colos, tehát tényleg nem nagydarab.

Az IP67 vízállósággal rendelkező órát a hölgyeknek ajánlják. Olcsó okosóra lévén képes mérni a pulzusunkat, az alvásunkat, ellátták lépésszámlálóval, hívás és értesítés kijelzéssel is. A 90mAh kapacitású akkumulátora 7 napos üzemidőt biztosít. A mobiltelefonunkhoz pedig Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztathatjuk, hogy szinkronizálhassuk a mobiltelefonunkkal.

A Bakeey B8 okosóra 20$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

 ____________________________________________

 

 

Az Alfawise P2 méretét nézve nem foglal el sok helyet, hiszen a 19.6 centiméteres átmérőhöz 45 centiméteres magasság párosul. Mégis, hiába lett ennyire apró, a gyári adatok szerint egy 15-20 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjét képes tisztán tartani. Ezáltal 110m3 levegőt mozgat meg egy óra leforgása alatt.

Három szűrővel rendelkezik, az első réteg mögött egy szénszűrős rész található, amit a HEPA filter követ. Ezáltal megkapta a PM2.5 besorolást, azaz a 2.5 mikronnál nagyobb, levegőben szálló szennyeződést képes kiszűrni. Így egyaránt ajánlott gyermekeknek/időseknek, asztmásoknak, levegőben terjedő allergén anyagok ellen. A gyári adatok szerint egy szűrő 4-6 hónap használatra elegendő.

Nem csak kicsi, de könnyű is, csak 2.1 kilogrammot nyom. Három fokozatot választhatunk, a legerősebb fokozaton a fogyasztása 35W-ban maximalizálódik. Nem csak az érintésérzékeny kezelőfelültetéról vezérelhetjük, hanem a telefonos alkalmazással is.

Az Alfawise P2 légtisztítója 65.99$-ba (19.500 forintba kerül), amit a korásba téve a Netherlands Registered(PDM) vagy az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

 _________________________________________________

  

 

 

7edadbd0-61c0-4e17-ad87-6da77e0d3e84.jpg

Az otthonlélet könnyítheti meg ez az apró drón, amivel kimehetünk repülni a kertbe. Az 1100mAh kapacitásű akkumulátorral rendelkező drón 15 percet képes a levegőben tölteni. A kontrolleréhez csatlakoztathatjuk a telefonunkat is, így a drón által látott képet a mobilunk kijelzőjén nézhetjük vissza.

sf.jpg

A 720p felbontású videót nem a drón rögzíti, hanem a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül továbbítja azt a telefonra. Az apró drón 31$-ba kerül, ami egyáltalán nem sok egy apró repülő videórögzítőért.

A KF609 TENG Mini drónt itt találod meg

 

Olvastad már?

Fimi Palm teszt – Kamerás gimbal a zsebben

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3215565558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása