Heti szemezgető 294. – Az élet apró dolgai

2022. november 20. 16:55 - nezdmitrendelszblog

Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. USB portos hangulatfény, robotporszívó, akku karbantartó töltő és sok minden más is.

Hangulatvilágítás egyetlen USB port felhasználásával

Egy darab csak 1.7$-ba kerül és a szállítás pedig ingyenes, az USB porttal rendelkező mini lámpa, ami csak 13,5 grammot nyom és 25x25x86 milliméteres mérettel rendelkezik a henger alakú lámpa.

Csak 1 wattot fogyaszt és működésével gyertyaláng imitálható és csak 1.7$-ba kerül


Asztali LED lámpa beépített akkumulátorral áramszünet esetére

Csak 16$-ba kerül az a LED lámpa, ami állítható dőlésszögű fejjel, csupán 4.9 wattos fogyasztással és beépített 1200mAh kapacitású akkumulátorral szereltek. Így áramszünet esetén is világíthat a lámpa.

3000K, 4000K és 6000K színhőmérséklet is választható, aminek működéséhez csak egy USB portra van szükség, semmi másra, hiszen a 78 centiméter hosszúságú kábelt is mellékeli hozzá a gyártó.

Asztali LED lámpa beépített akkumulátorral áramszünet esetére, ami 16$-ba kerül


Essager 30W teljesítményű töltőadapter telefonhoz és táblagéphez

Európai szabványú aljzattal szerelték az Essager termékét. Kínai raktárból 7,4$-ba kerül szállítással együtt. Cserébe pedig három USB porttal is felszerelték, így egyszerre három eszköz is tölthető róla.

Két USB portja 2.4A-t képes leadni, másik portja pedig támogatja a QC3.0 gyorstöltési szabványt is, amin keresztül 18 wattot képes leadni. Összteljesítménye a három porton keresztül pedig 30 watt lehet. Az Essager eszköze is el lett látva rövidzárlat, túláram, túltöltés, magas hőmérséklet elleni védelemmel is.

Essager 30W teljesítményű töltőadapter telefonhoz és táblagéphez


Töltéshez és az akkumulátorok karbantartására is használható az E-FAST intelligens töltője

12V feszültségű akkumulátorokhoz használható, legyen az akár autó vagy motor akksi, normál indító vagy start/stop rendszerű modell.

Mérete kicsi, súlya könnyű és a műanyag háza tűzálló, a krokodilcsipeszekkel ellátott töltő maximum 6A-t tud leadni. Nem csak akkumulátor töltésre, de karbantartásra is használható, amivel egy régóta porosodó akkut vagy egy már gyorsan merülő modellt is karban tud tartani, hogy ki tudja hozni magából a lehető lenagyobb teljesítményt a visszafordíthatatlan kapacitáscsökkenésének ellenére.

Az akkumulátor töltő nem is kerül sokba, mert csak 27$-t kérnek érte.


Bakeey 8 portos USB-C HUB

A Bakeey 8-in-1 USB-C HUB jól jön, ha a laptopon kevés porttal rendelkezünk, hiszen így kiegészíthetjük vele a csatlakozóinkat, mert számos USB portot ad. Az USB Type-C porton keresztül csatlakoztatható fémházas elosztó a Windows és Apple (MacBook Air 2018/2019, MacBook Pro 2016/2017/2018/2019/2020, MacBook 12" 2017) laptopokkal is kompatibilis.

A letisztult fém házas modell európai (CZ) raktárból rendelhető és a kedvezmény kóddal 8 ezer forintba kerül. Két darab USB3.0 port található rajta, amivel elérhető a maximális 500mb/s sebesség is. Azért, hogy külső SSD vagy HDD meghajtót is tudjunk hozzá csatlakoztatni. USB-C adatátvitelhez és egy másik USB-C a töltéshez, ami 87 wattot támogat. MicroSD és SD kártyaolvasó, HDMI és oldalt egy gigabites LAN csatlakozó is helyet kapott rajta. Európai raktárból 18$-ba kerül a kuponnal.

A Bakeey 8-in-1 Type-C elosztó 17.99$-ba kerül a kedvezmény kuponnal

�Kupon : BGXIFD065


A Roborock Q7 Max robotporszívó a hazai árhoz képest sokkal olcsóbban


A Roborock Q7 Max az európai rákból fehér színben érhető el. Lecserélték a sörtékkel ellátott oldal kefét és helyette az S7 szériában látott szilikon lapátokkal teli modellre váltották azt. A portartály 470ml kapacitású és szerencsére egyszerre porszívózhatunk és moshatunk fel az Q7 Max-szal. A víztartály kapacitása már 350 milliméteres.

Az elődből megmaradt az 5.200mAh kapacitású akkumulátor és már 4.200Pa szívóerő is. A szoftverét ellátták szoba felismerő funkcióval is, ami azért fontos, mert már külön a szobákra is beállíthatunk egyéni takarítási tervet is, hogy mikor, melyik nap takarítson ki és melyik szobában mosson fel. Teljesen feltöltött állapotban 180 perc működésre, illetve 300 négyzetméternyi terület kitakarítására alkalmas a Roborock Q7 Max. A dolga végeztével, vagy ha takarítás közben lemerülne, automatikusan rááll a dokkolójára és feltölti az akkumulátorát. Majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A telefonos alkalmazásnak köszönhetően természetesen Android és iOS eszközzel is használhatjuk. Így lehetőség nyílik a porszívó LDS, lézeres szenzora által látott képet ellenőriznünk a telefonon vagy kiadni neki a takarítási utasításokat. Beállíthatunk időzítőt is, hogy reggel 8 órakor induljon el takarítani. De mivel WiFi-n keresztül az otthoni hálózatunkhoz kapcsolódik, ezért a telefonos alkalmazással akár a munkahelyünkről is elindíthatjuk, hogy mire hazaérünk a vendégekkel, a porszívó takarítson ki és mosson fel. Az európai raktárból a kedvezmény kóddal 126 ezer forintba kerül.

Az európai raktárból áfa és vámmentesen vásárolhatod meg

Kupon: A5F2B359808F

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2417983426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása