Hamarosan érkezik a Redmi Band okoskarkötő

2020. április 10. 07:19 - nezdmitrendelszblog

A Xiaomi, a Mi Band karkötők után a Redmi branden belül is egy új okoskarkötővel jelentkezik, ami Redmi Band néven fog majd piacra kerülni.

A Redmi Band, a Mi Band okoskarkötőkkel ellentétben nem lekerekített előlapot, hanem a Honor aktivitásmérőihez hasonlóan, kissé szögletes megjelenést kapott. A szilikon szíjat eltávolítva bukkan elő az USB port, amivel így külön kábel nélkül, akár a számítógépünkhöz csatlakoztatva is feltölthetjük az okoskarkötőnket. A hírek szerint egy 1.08 colos OLED kijelzővel szerelik az aktivitásmérőt. A 14 napos használatot ígérő Redmi Band, 5 sportmóddal rendelkezik és ellátták optikai pulzusmérő szenzorral is. Természetesen felvértezték alvásfigyeléssel, lépésszámlálóval, kijelzi a bejövő hívásainkat és üzeneteinket is.

Ha igazak a hírek, akkor 13 eurós áron kerülhet majd forgalomba, ami a jelenlegi árfolyamon 4700 forintnak felel meg. Ehhez természetesen hozzájön még egy kis plusz összeg, míg a webáruházakba kerül, de nem hangzik rosszul egy ilyen olcsó okoskarkötő.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6715600430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása