Beelink U57 mini PC – Egy asztali gép ereje egy kis dobozban

2020. április 27. 13:30 - nezdmitrendelszblog

100.000 forint alatti összegért vásárolható meg a Beelink U57 apró számítógépe, amiben minden megtalálható, amire csak szükségünk lenne. Már csak egy monitorra kell rákötnünk a kisméretű számítógépet, ami egy Intel i5-ös processzort kapott és máris indulhat a munka.

A hardveres alapokat nézve nem lehetünk rosszallóak a Beelink új számítógépét nézve. A 12.4 x 11.3 x 4.1 centiméteres háza, akkora, mint egy nagyobb vajas doboz. Kisméretű, keveset fogyaszt, így nem csak helyet spórolhatunk vele, de a villanyszámla költségét sem fogja nagyon megemelni.

Külön pozitívum, hogy a 128GB kapacitású SSD meghajtó mellett maradt hely egy 2.5 colos mérettel rendelkező, SATA csatlakozófelülettel ellátott meghajtónak is. Így akár még egy SSD-t vagy akár egy maximálisan 2TB méretű merevlemezt is beszerelhetünk a kisméretű gépházba. A 8GB    DDR3 memória is sok mindenre elegendő lesz, de az egyik legfontosabb komponens az Intel Intel Broadwell Processor i5-5257U processzor, ami maximálisan 3.1GHz-re képes, fogyasztása igen kedvező, 23W a maximális fogyasztása.

Nem csak a házon legbelül találunk meg minden fontos alkatrészt, hanem magán a házon is, hiszen számtalan csatlakozóval ellátták, hogy semmiben sem szenvedjünk hiányt. A hátsó és oldalsó részen megtaláljuk a:

  • tápcsatlakozót,
  • 2xUSB3.0 portot,
  • gigabites LAN csatlakozót,
  • 2xHDMI kimenetet,
  • kombinált 3.5 milliméteres fülhallgató és mikrofon csatlakozót,
  • memóriakártya olvasót,
  • Type-C portot,
  • 2xUSB2.0 csatlakozót.

Vezeték nélküli kapcsolatokból is jutott minden, ami re csak szükségünk lenne. Van itt nekünk Bluetooth 4.0 és 2.4G/5GHz, 802.11 b/g/n/ac WiFi is. A Beelink U57 mini PC-hez egy európai szabványú adaptert, HDMI kábelt és VESA rögzítő keretet is kapunk.  A kisméretű számítógép 289.99$-ba kerül, ami 94.000 forintnak felel meg. Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámköltségek nélkül kapjuk készhez a terméket.

A Beelink U57 mini számítógépet itt találod meg

 

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8515633974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása