Heti szemezgető 174.

2020. május 16. 15:57 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_75.jpg

A héten számtalan újdonság jelent meg. Itt van az év talán legjobb és egyben legolcsóbb felsőkategóriás mobiltelefonja. De hoztunk nektek rovariírtót, hogy felkészülve fogadhassuk a nyarat. Bluetooth hangszórót, vezeték nélküli fülhallgatót, digitális fényképezőgépet gyerekeknek és sok minden mást is a heti szemezgető legújabb  részében.

 

Xiaomi Poco F2 Pro

 

Mivel is kezdődhetne a heti válogatásunk, mint a hónap legnagyobb sztárjával, a Xiaomi új felsőkategóriás modelljével! Az új Poco F2 Pro-t rendesen kimaxolták. Semmilyen apró kamera kivágás nincs a kijelzőn, ami 6.67 colos és természetesen AMOLED technológiát használ, így igazi feketéket és élénk színeket kapunk. Az AMOLED panel felbontása 2400×1800 pixel, a karcok ellen pedig a Corning féle Gorilla Glass 5 üveg védi. Az előlapi 20 megapixeles kamera pop-up megoldást kapott, így ahogyan a Mi 9T és 9T Pro esetében is, egy apró kis motor emeli ki és húzza vissza azt a telefon házába.

Az Androidos berkekben elérhető, jelenleg kapható legerősebb Qualcomm Snapdragon 865 processzort tudhatja magáénak. A 8 magos CPU 1×2.84GHz + 3×2.42GHz + 4×1.80GHz magokkal van szerelve és az előzetes adatok alapján az ismert AnTuTu benchmark alkalmazásban 539.00 körüli pontszámra képes az új csúcsragadozó. A jelenleg 499$-os áron kapható modell 6GB memória/128GB tárhely párossal érkezik. Természetesen itt is maximumon van a sebesség, így UFS3.1 chipeket kapunk, a memória pedig már LPDDR5.1 fajta. A telefon hűtéséről a LiquidCool Technology 2.0 rendszer felel. A hátlapon a fő kamera már 64 megapixeles felbontással rendelkezik, amivel már a 8K videofelvétel is elérhető, ami mellé egy 13 megapixeles nagylátószögű kamerát, egy makro és egy mélységélességgel ellátott fotók készítésére alkalmas kamerát is kapunk. A telefon már ismeri a legújabb WiFi 6 technológiát is. A hátlap alatt egy 4700mAh kapacitással rendelkező akkumulátor bújik meg, amit már QC4.0 töltést is támogat.

A legújabb Androidos csúcsmobil természetesen B20 támogatással és magyar nyelvű menüvel érkezik. A legolcsóbb zászlóshajó most a piacon, amiért 499$-t, azaz 162.000 forintot kérnek. A Banggood webáruháztól az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Xiaomi Poco F2 Pro-t itt találod meg

Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

 

____________________________________________________________

 

OUKITEL Q1 Mini digitális fényképezőgép

  

Gyerekeknek lehet ideális választás az OUKITEL Q1 Mini digitális fényképezőgép, hogy ők is kiélhessék fotós vágyaikat. És még a szülők mobiltelefonjait sem kell „kölcsönkérniük”, ha fényképezni támad kedvük.

Az OUKITEL Q1 a Banggood webáruház előrendelői akciójában 9200 forintba kerül. Ezért pedig egy kisméretű digitális fényképezőgépet kapunk, ami 5 megapixeles felbontással rendelkezik. Az IP68-as vízállóság egy gyerekeknek készült eszköz esetében nagyon jól jön, hiszen ki tudja, mikor kerül az apró kamera olyan helyekre, ahová más, saját műszaki termékünket nem szívesen vinnénk.

Az IP68-as vízállóságnak köszönhetően 3 méterig vízálló, egy 2 colos kijelzőt kapott, ami keresőként funkcionál, de az elkészített képeket is visszanézhetjük rajta. Nem csak fotózásra, de zenehallgatásra vagy akár mp4 formátumú videók lejátszására is alkalmas. 32GB-ig fogad microSD memóriakártyát, a 600mAh kapacitású akkumulátorát pedig microUSB porton tölthetjük fel. A 6x-os digitális zoommal rendelkező fényképezőgép egy LED villanót is kapott. Az ára pedig egyáltalán nem mondható magasnak a 27.99$-os, azaz körülbelül 9200 forintjával.

Az OUKITEL Q1 Mini digitális fényképezőgépet itt találod meg

 

________________________________________________________

 

Oclean F1 elektromos fogkefe

  

Az új termékük az olcsóbb kategóriát viselő produktumok egyike. Az olcsó Xiaomi fogkefék közül még mindig a Xiaomi Mijia T100 a kedvencem, hiszen ennyi pénzért sehol nem kapunk hasonló minőségű elektromos fogkefét mindössze 2.700 forintért.

Az Oclean F1 egy letisztul megjelenésű, szónikus, elektromos fogkefe. Három sebesség fokozattal, normál, egy az érzékeny fogakhoz és egy az alapos tisztításhoz. 36.000 rezgés/perc sebességgel rendelkezik, vízálló IPX7 kivitelt kapott, és 30 másodpercenként képes jelezni, hogy váltsunk fogást és 2 perc, azaz az ideális fogmosási idő után automatikusan lekapcsol. A kezelőgombja alatt egy kijelzőt kapott, amin látható az épp használt tisztítási mód, és három részre osztva megjeleníti az akkumulátor kapacitását is.

Mint minden modern fogkefe esetében, itt sem egy külön kábellel, hanem egy mágneses csatlakozón keresztül, csak rá kell állítanunk a töltőjére, amivel nagyon gyorsan, 2 óra alatt feltölthetjük a 800mAh kapacitású akkumulátorát, amivel 30 napon át használhatjuk.

Az Oclean F1 25.99$-ba (8.550 forintba) kerül, amit itt találsz meg

Az olcsó kedvenc Xiaomi Mijia T100 pedig 7.99$-ba, azaz csupán 2.700 forintba kerül

 

_____________________________________________________________

 

Xiaomi jordanjudy műanyag kulacs

20200215_125733_082

A Xiaomi új terméke egy BPA mentes műanyag kulacs, ami 700ml űrtartalommal rendelkezik. A három színben kapható, átlátszó folyadék tartót, kivehető propellerszerű lapátokkal is ellátták, így kissé megdöntve és felrázva apró örvényt képez, amivel felkeverhető a benne található folyadék.

Egy normál kiöntőnyílással és egy kipattintható véggel is rendelkezik. Sőt, az akasztójának segítségével szinte bárhol tárolhatjuk. A 3 színben, szürke, fekete és kék változatban kapható Xiaomi jordanjudy műanyag kulacs 11.39$-ba, azaz 3800 forintba kerül

A Xiaomi jordanjudy műanyag kulacsot itt találod meg

 

________________________________________________________

 

A BlitzWolf BW-AS3 hangszóró

  

Az előd modellt mi is kipróbáltuk. AS2 téglalap formáját és méretét tekintve nem volt apró, az AS3 ezzel szemben már egy magas hengerformát kapott, ami 14.15 x 14.15 x 19.35 centiméteres méretekkel rendelkezik. A méretes kapszulaforma tetején érintésérzékeny gombokat kapunk. Innen, a háttérvilágítással rendelkező kezelőszervekről vezérelhetjük a hangszórót. Nem csak a fejlettebb Bluetooth 5.0 kapcsolat az újítás, hanem az NFC kapcsolat is. Ezen kívül csatlakozó fronton azért megkapunk szinte mindent, amire csak szükségünk lenne, így van 3.5 milliméteres jack csatlakozó, AUX bemenet, beépített mikrofon, hogy akár a telefonhívásokat is a hangszórón bonyolíthassuk le, ha a telefonunkat csatlakoztattuk. De természetesen a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a zenéinket vagy a filmek hangját mobiltelefonról, táblagépről, laptopról vagy számítógépről is megszólaltathatjuk.

Az áramellátásért pedig már a modern USB Type-C port felel, amivel nem csak a hangszórót működtethetjük, hanem az akkumulátorát is feltölthetjük. A beépített akku pakk méretes lett, 12000mAh kapacitással rendelkezik. Ez pedig a gyártó elmondása szerint 100%-os hangerő mellett 8-10, 50%-os hangerő mellett pedig 20 óra zenelejátszásra elegendő. Hangerőben nem lesz hiány, hiszen már 70 watt teljesítménnyel rendelkezik a BlitzWolf BW-AS3 hangszóró, amivel elérhető a TWS mód is. Ezáltal két ugyanilyen hangszórót összekapcsolhatunk, így igazi sztereó élményben lehet részünk. A hangok a henger testnek köszönhetően 360 fokban szólalnak meg. A Bluetooth profilok közül pedig a A2DP V1.3, AVRCP V1.6, GAVDP V1.3, HFP V1.7, HID V1.1, IOPT, SPP V1.12 módokat támogatja.

A nagy akkumulátornak és nagy teljesítménynek megvan az ára, hiszen markáns súllyal rendelkezik a maga 1.98 kilogrammjával. Az előd 40W-os teljesítménye is több, mint elegendő volt számomra az otthoni zenehallgatáshoz, így a BlitzWolf BW-AS3 hangszóró 70 wattos teljesítménye már valóban soknak mondható egy ilyen „kis” hangszórótól. Az előrendelői akcióban megvásárolható hangszóróhoz kedvezmény kódunk is van, aminek felhasználásával 93.99$-ra (31.000 forintra) csökkenthető a BlitzWolf BW-AS3 hangszóró ára. Az EU Priority Line szállítással pedig most is áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A BlitzWolf BW-AS3 hangszórót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGBWAS3 Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes  

___________________________________________________________

 

Xiaomi Youpin Smart X901 óra

  

Egy új órával lepett meg minket a Xiaomi. A design-t tekintve igazán kis otthonossá varázsolja a környezetét a világítani is képes óra, aminek elején egy szövet borítás található, ami mögé rejtették el a világító számlapot.

Az érintésérzékeny gombnak köszönhetően különféle fényerőt állíthatunk be, de a fényérzékelőjének köszönhetően a környezeti fényhez képest képes beállítani mennyire világítson, így éjszaka sem lesz zavaró. Természetesen egy órától elvárható, hogy ébresszen is, így ez is megoldott az óra esetében, A beépített akkumulátora 1500mAh kapacitású, amit micro USB porton keresztül tölthetünk fel. Kedvezmény kódunk is van az órához, amivel olcsóbban vásárolható meg. A kóddal 25,99$-ba, azaz ~8525 forintba kerül.

A Xiaomi Youpin Smart X901 órát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGX9DecL  

______________________________________________________

 

IPRee 100W 5V 360° Insect Killer Lamp

  

A tavalyi évben robbantak be a köztudatba az USB-ről működtethető rovarirtók. Mi is kipróbáltunk egy verziót, de az IPree most mással rukkolt elő. Ő valóban egy ízig-vérig rovarirtót rakott össze, hiszen általa megrázó élményben lesz részük a rovaroknak.

A rovarirtó kapott egy kis halvány UV fényt is, hogy odacsalogassa a bogarakat, hogy aztán megrázza őket. A lámpát akár fel is akaszthatjuk, hiszen egy kampós rész is kialakításra került a tetején, ahol megtaláljuk a lámpa és a rovarirtó kapcsológombját is. Beépített 2200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amivel a gyártó ígérete szerint 1 órás töltéssel is 30 éjszakán át használhatjuk.

Az IPree rovarirtója 14.99$-ba, azaz 4.900 forintba kerül, ami nem rossz ár egy ilyen apró, mobil eszközért

 

_________________________________________________________

 

Baseus D02 Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató

htb1btmtbizxk1rksnavq6xn9vxai.jpg

A Baseus is úgy kezdte, mint a BlitzWolf. Először mobiltelefonos kiegészítőket mutatott be, de most itt van a Bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkező fejhallgatójuk, ami valóban nagyon baráti árcédulát kapott. A fekete és fehér színben rendelhető fejhallgató USB porton keresztül tölthető. Beépített akkumulátora 450mAh kapacitású, ami 25 óra beszélgetés vagy zenelejátszást tesz lehetővé, a töltéshez pedig csak 1.5 órára van szüksége. Az oldalt található kezelőszervek mellett nagyon jó hír, hogy hagytak rajta 3.5 mm-es csatlakozót is, így a zenéinket közvetlenül az erősítőről, számítógépünkről is hallgathatjuk.

htb1ymeybcnrk1rjsspkq6yuvxxa1.jpg

Természetesen beépített mikrofonnal is rendelkezik, hogy telefonhívásainkat is le tudjuk bonyolítani. A kialakításának köszönhetően pedig össze is csukhatjuk a Baseus Encok-D02 vezeték nélküli fejhallagatót.

Az ára igen baráti, a 20.8$-os termék 6.100 forintba kerül

Kedvezmény kód: BASEUS001  

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5915700898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása