Nemokára jön a Xiaomi Air 2SE fülhallgató

2020. május 18. 08:16 - nezdmitrendelszblog

Az új fülhallgató május végétől lesz elérhető, így a webáruházaknál még csak értesítést kérhetünk, amint beérkeznek az első készletek. Ha igazak a hírek, amint feltöltik a készleteket, a kezdeti 40$ körüli ár is mérséklődhet, ami nagy piacot nyitna meg az új Air 2SE modellnek.

Megjelenését tekintve a Mi Air2 SE hasonló formatervet kapott, mint testvére. A fülhallgatók súlya egyenként csupán 4,7 grammot nyomnak. A Mi Air2 SE 14,2 milliméteres driverrel rendelkezik, támogatja az SBC/AAC audio kodekeket, Bluetooth 5.0 kapcsolatot és kettős zajcsökkentéssel rendelkezik.

A fülhallgatókat egy feltöltéssel akár 5 órán át használhatjuk. A töltődobozba behelyezve őket pedig újra feltölthetjük, így akár 20 órán át használhatjuk őket. Az újabb Xiaomi mobiltelefonokkal, mint Mi 10 Pro, Mi 8, Mi 9, Mi 9SE, stb.. a töltődoboz kinyitásakor a kijelzőn megjelenik a fülhallgatók és a tok akkumulátorának kapacitása, akár csak az Apple vezeték nélküli fülhallgatóinak információs az almás telefonokon.

A Xiaomi Air 2SE érintésérzékeny vezérlést kapott, a beépített mikrofonnal pedig beszélgetés közben zajszűrést is használhatunk. Hiába egy olcsóbb modellről beszélünk, kapott egy érzékelőt is, aminek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből, akkor az épp játszott zenét automatikusan megállítja a Mi Music zenelejátszót használva.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1915704708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása