12000 forint a Haylou Solar okosóra

2020. május 21. 07:31 - nezdmitrendelszblog

Óriási érdeklődés övezi a Haylou Solar okosórát, így rövid idő alatt már közel 15 ezren gondolták úgy, hogy támogatják a termék elkészítését. Így a kitűzött összeg több, mint hétszerese gyűlt már össze a közösségi finanszírozási portálon.

A fém házzal rendelkező Haylou Solar okosóra szilikon szíjat kapo. Pulzusmérővel van szerelve és 12 különböző sportmódot mérhetünk vele. A kör alakú óratokban egy 1.28 colos, 240 x 240 pixeles TFT panel kapott helyet. A folyamatos pulzusmérés 24 órán keresztül képes mérni. A sportmódok között megtaláljuk a séta, futás, kerékpározás, jóga, kosárlabda, foci módokat is. Az IP68-as védettségnek köszönhetően a fürdőkádba is magunkkal vihetjük. Természetesen képes hívás és üzenet értesítés kijelzésre is a mobiltelefonunkra telepített Haylou Fit alkalmazás és a bluetooth kapcsolat segítségével.

Stopper, mobiltelefonos zenelejátszó vezérlés, időjárás és relaxációs módot is kap az okosóra. A beépített akkumulátora akár 30 napos üzemidőre is elegendő, de a 24 órás pulzusméréssel ez az érték 15 napra csökken. Ami valljuk be, nem rossz még így sem, hogy csak két hetente kell majd töltenünk az órát.

A Haylou Solar okosóra 12000 forintba kerül, amit itt találsz meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2115710408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása