Mechanikus gamer billentyűzet - BlitzWolf BW-KB1

2020. június 04. 10:16 - nezdmitrendelszblog

A gamer világba lépett be kedvenc gyártónk, a BlitzWolf BW-KB1 mechanikus billentyűzet újdonságával. Különlegessége, hogy nem csak vezetékes, de a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően vezeték nélküli eszközként is használhatjuk.

Ahogyan a legtöbb mechanikus billentyűzet, a BlitzWolf BW-KB1 is nemzetközi gombkiosztást kapott, így az ékezetes karakterekről le kell mondanunk. A 29 x 10 x 3.9 centiméteres méretével egyáltalán nem mondható nagynak, egy átlagos billentyűzet méretének háromnegyedével rendelkezik. Ez többek között a numerikus karakterek mellőzésének köszönhető.

A 63 gombos gamer billentyűzet RGB világítást kapott, aminek megjelenését változtathatjuk. A mechanikus billentyűzet a membrános modellekhez képest sokkal időtállóbb. Ezt a BlitzWolf még megfejelte az IPX4 védelemmel is, így a fröccsenő víz ellen és védve van, ha a teánkat véletlenül a billentyűzetre csepegtetnénk.

A BW-KB1 fehér és fekete színben is választható, de még arra is lehetőség van, hogy a Gateron mechanikus kapcsolók színét is megválasszuk, így kék, barna és piros kapcsolóval is rendelhető mindkét modell. Beépített akkumulátornak köszönhetően vezeték nélküli módban is használható a Bluetooth 5.0 kapcsolat által. Így akár számítógéphez, laptophoz, táblagéphez, TV okosítóhoz is használható. De az USB Type-C kábelnek köszönhetően vezetékes módban is gépelhetünk vagy játszhatunk rajta.

 

A BlitzWolf BW-KB1 mechanikus gamer billentyűzet 43.99$-ért (14.000 forintért) vásárolható meg, az EU Priority Line szállítást választva pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-KB1 mechanikus gamer billentyűzetet itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech Blitzwolf

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8215739622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása