Európai raktárból rendelhető  a DYU D3+ hibrid elektromos kerékpár

2020. június 09. 18:37 - nezdmitrendelszblog

dyu_d3_5.jpg

A DYU D3+ elektromos motorral lett szerelve, de megmaradt a láncos hajtás is. Így normál kerékpárként, elektromosként, de akár hibridként is használhatjuk. Ilyenkor a pedálos hajtás mellett az elektromos motor besegít a hajtásban, hogy ne legyen olyan fárasztó egy hosszú út vagy egy magas emelkedő teljesítése.

dyu_d3_3.jpg

dyu_d3_1.jpg

A DYU D3+ kerékpárral nem csak egy elektromos eszközt kapunk, hanem egy igazi városi kerékpárt is. Összsúlya 19 kilogramm, ami a 120 kilogrammos terhelést kibíró váz és a 10AH 36V akkupakk miatt nyom ennyit. Simán akkumulátoros üzemmódban 45-5010 kilométert tehetünk meg vele, hibrid üzemódban a hatótáv 65-70 kilométer lehet, a maximális sebesség pedig 25km/h.

dyu_d3_2.jpg

dyu_d3.jpg

Kerekei 14 colosak és mindkettő tárcsaféket kapott. Az alumínium házon elől egy beépített fényszóró is helyet kapott. A kerékpárt ellátták túltöltés, rövidzárlat és hőmérséklet védelemmel is. Az LCD kijelzőnek köszönhetően láthatjuk a pillanatnyi sebességünket és a megtett távolságot is. A mobiltelefonos alkalmazás segítségével pedig információt kaphatunk a kerékpárunkról. A DYU D3+ hibrid elektromos kerékpár európai raktárból 596.94$-ért, azaz 183.000 forintért vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

A DYU D3+ hibrid elektromos kerékpárt itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4315771078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása