Megjelent a jóárasított BlitzWolf BW-VC3 robotporszívó

2020. június 16. 19:06 - nezdmitrendelszblog

 

Az új robotporszívó az alacsony ársávban versenyez. Ennek megfelelően nem kapunk végeláthatatlan kényelmi funkciókat, de legalább nem mondhatjuk rá azt, hogy drága lenne. Az 1600Pa szívóerővel rendelkező BlitzWolf BW-VC3 380ml kapacitású portartállyal és egy külön felcsatlakoztatható 100 milliliter űrtartalmú víztartállyal is rendelkezik. Utóbbihoz természetesen felmosófejet is kapunk. Így, míg a porszívó elülső része felszívja a port, addig a hátsó felszerelt felmosó feltörli a padlót. Az előrendelő akciónak és a kedvezmény kódnak köszönhetően pedig, most 68.000 forintért vásárolható meg.

A robotporszívót WiFi kapcsolaton keresztül a mobiltelefonunk segítségével is vezérelhetjük. 2600mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően maximum 120 percen keresztül használhatjuk. A takarítás végeztével vagy mielőtt takarítás vége előtt lemerülne, automatikusan visszaáll a dokkolójára, hogy feltöltse az akkumulátorát.

Nem csak a padló feltörlésére képes, hanem az elöl található két oldalsó forgó keféje mellett még egy alsó forgó fejjel is ellátták, ezzel pedig a szőnyeg szálai közül is képes kisöpörni és felszívni a port. A BlitzWolf BW-VC3 robotporszívó előrendelhető a Banggood webáruházból, a kedvezmény kóddal pedig 249$ helyett 219$-ért, azaz 68.000 forintért vásárolhatjuk meg.

Nem csak ez az egyetlen robotporszívó a gyártó kínálatában, hiszen az LDS szenzorral szerelt modellek már képesek letapogatni a szobát, ahol takarítani szeretnénk, így maguk tervezik meg a számukra legoptimálisabb útvonalat és képesek kikerülni a nagyobb akadályokat is. A BlitzWolf BW-VC2 nem kerül sokkal többe, viszont a fejlettem szenzora miatt akár alaposabb és gyorsabb takarításra képes.

A BlitzWolf BW-VC3 robotporszívót itt találod meg, a kóddal 219$-ért, azaz 68.000 forintért

Kedvezmény kód: BGBWVC3

Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

 

Az LDS szenzoros BlitzWolf BW-VC2 robotporszívót itt találod meg

Most európai raktárból áfa és vámmentesen vásárolható meg 259$-ért, azaz 81.000 forintért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9115811442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása