Előrendelhető a Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő

2020. június 27. 07:44 - nezdmitrendelszblog

Már jó ideje hallani lehetett a Xiaomi Mi Band 5 aktivitásmérőjéről. Mint kiderült, sok tényként közölt információ és termékfotó is hamisnak bizonyult, többek között ezért sem írtunk mi sem az álhírekről, hanem szerettük volna megvárni, mit is villant a Xiaomi. Szerencsére most már minden kiderült a termékről.

Az újdonság az eddig megszokott külsőt viszi tovább. Megmaradt az elődnél látott AMOLED kijelző, ami a 4. generációnak nagyon jól állt, itt pedig kicsit megnövelték a megjelenítő méretét, most már 1.1 colon 126 x 294 pixelt kapunk.

A szilikon szíj is ismerős lehet, azonban a töltést átdolgozták és most már egy mágnesesen csatlakoztatható kábelt kapunk az okoskarkötő mellé. A gyártói adatok szerint a Mi Band 5 125mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik, amellyel 7 napos üzemidőt vagy 14 napos készenléti időt hozhatunk ki belőle. A csupán 22 gramm tömegű Xiaomi Mi Band 5 már Global Version modell, azaz a leírás szerint 38 nyelvből választhatunk, azonban még nincs róla információ, hogy a magyar nyelv szerepel-e ezek között.

Az okoskarkötő már Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. Természetesen megmaradt az alvásmonitorozás, lépésszámlálás, üzenet és hívásértesítés, zenevezérlés, a 11 sport mód és  a repertoárt kiegészítették egy „women’s health” móddal is. Megmaradt az 5ATM vízállóság, viszont NFC modult most sem kapunk. Az csak a kínai modellek kiváltsága, azonban ez fizetésre most sem alkalmas, csak digitális kulcsként működik. A Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő 41.99$-os, azaz 13.200 forintos áron előrendelhető a Banggood webáruházban, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötőt itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4815970392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása