Heti szemezgető 181.

2020. július 05. 09:55 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_82.jpg

Itt vagyunk az új Heti szemezgető 181. részével. Laptop, töltőbe épített power bank, olcsó táblagép és sok minden más újdonság a hétről!

 

Power bank és töltő adapter a Rock-tól

A Rock egy igazán különleges EU csatlakozóval mellékelt töltőt dobott a piacra. Igazi 2 az 1-ben termék, ami nem csak egy USB és Type-C porttal ellátott adapter, hanem egy power bank is.

Támogatja a PD3.0 és QC3.0 töltési szabványokat is, így maximálisan 18W teljesítménnyel tölthetjük róla az eszközeinket. Ha nem vagyunk csatlakozó közelben, akkor sincs semmi baj, hiszen egy 10000mAh kapacitású akkumulátorral is ellátták, így power bankként használhatjuk. Ezzel helyet is spórolhatunk, mert a töltőnk egyben a külső akkumulátorunk is.

A Rock 2 az 1-ben terméke 22.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

____________________________________________________________

 

Xiaomi Mi TV Stick

 

A kis eszköz az Android TV 9.0 verzióját használja, amit kifejezettem televízión történő tartalomfogyasztásra fejlesztettek. Segítségével alkalmazásokat tölthetünk le az eszközre, használhatjuk a YouTube, Netflix szolgáltatásokat is vagy akár a neten böngészhetünk.

Támogatott kodekek és formátumok:

  • VP9-10, VC-1, H.265, H.264, H263, MPEG1/2/4, real 8/9/10,
  • RM, MOV, VOB, AVI, MKV, TS, WMV, MP4
  • DOLBY, DTS
  • MP3, AAC, Flac, OGG, WMA
  • JPG, BMP, GIF, PNG, TIF

Természetesen rendelkezik 2.4/5GHz-et támogató 802.11 a/b/g/n/ac WiFi kapcsolattal és Bluetooth 4.2-vel is. USB2.0 porttal, HDMI2.0a és microUSB csatlakozóval is ellátták, ahonnan a működéséhez szükséges energiát veszi fel.

A Xiaomi Mi TV Stick egy négy magos 2.0GHz-es processzort kapott, 1GB memória és 8GB tárhely társaságában. A mellékelt távirányítója Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik, így a hatótáv, akár 10 méter is lehet. A Xiaomi Mi TV Stick TV okosító 49.99$-ba, azaz 16.000 forintba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Xiaomi Mi TV Stick-et itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

512GB-os BlitzWolf BW-PSSD3 SSD teszt

 

_______________________________________________________

 

KUU K2 ultrabook áfa és vámmentesen európai raktárból

A KUU K2 ultrabook a köztes méretet hozza, a nem túl kicsi, de nem is az asztali laptop méretével. A 14.1 colos IPS kijelzője 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik. A hardveres alapokért az Intel Celeron J4115 processzor felel, ami maximálisan 2.0GHz-en jár, a fogyasztása pedig alacsony.

Memóriafronton 8GB RAM-mal támogatták meg a gép működését, a belső tárhely mérete 256GB.Az angol kiosztású billentyűzet, ami háttérvilágítást is kapott, alatta egy méretes gesztusvezérlésre is alkalmas egérpad kapott helyet. Olyan kiegészítőkkel is ellátták, mint az ujjlenyomat olvasó szenzor, hogy az előtelepített Windows 10 rendszerbe csak mi tudjunk bejelentkezni. És beépített retesszel is ellátták, amivel az előlapi kamerát takarhatjuk le.

A laptopon találunk USB 3.0 csatlakozót, fülhallgató és microSD kártyanyílást is. A KUU K2 ultrabook jelenleg 319$-os áron vásárolható meg, méghozzá európai raktárból. Így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A KUU K2 ultrabookot itt találod meg

 

_______________________________________________________

 

Xiaomi 70 Mai 12V kompresszor

 

Aki nem szeretne vezetékekkel bajlódni, azok választhatják az akkumulátoros kivitelt. De a Xiaomi új kompresszorának előnye, hogy nem kell töltenünk és így még véletlenül sem fog lemerülni. Elég csak a szivargyújtóhoz csatlakoztatni és máris felfújhatjuk a kerekünket. A minimalista megjelenés szinte már Xiaomi tulajdonság. A kezelőgombok felett találjuk a kijelzőt, amely információt szolgáltat a keréknyomsáról és segítségével könnyen beállíthatjuk a kezelőszervek segítségével a kívánt nyomás értéket. Annak köszönhetően, hogy nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, így már 1 perc alatt 25 liter levegőt képes kipréselni magából, amivel a gyártó leírása szerint 5 perc alatt felfújható vele egy kerék a kívánt nyomási értékre.

A 12V-os szivargyújtó csatlakozója szerencsére elég hosszú vezetéket kapott, hogy szinte mindenhová elérjen a 3.2 méteres hosszúságának köszönhetően. Az elektromos kerék pumpa a 16.4 x 14.8 x 5.4 centiméteres méretének köszönhetően könnyedén elrejthető a csomagtartóba. Az előrendelői akcióban 35.99$-ba (11.500 forintba) kerül, ami nem sok érte, ha arról van szó, hogy ne érjen minket kellemetlen meglepetés egy lapos autókerék miatt.

A Xiaomi 70 Mai 12V kompresszort itt találod meg

 

________________________________________________________

 

Blackview TAB 8 – Az olcsó 10 colos táblagép

Memóriából 4GB-ot kapunk, a belső tárhelyének mérete 64GB, amit memóriakártyával tovább bővíthetünk, hogy azon tárolhassuk a zenéinket, videóinkat. Processzorból a Spreadtrum SC9863A 1.6GHz-en üzemelő modelljét kapta meg, ami nem egy csúcs lapka, de a termék árát nézve érthető ez a CPU választás.

10.1 colos kijelzője 1920 x 1080 pixeles és szerencsére nem a gyenge minőségű TFT, hanem IPS technológiát használja. A táblagép SIM kártyát is fogad és támogatja a B20-as hálózatot is, tehát ezen a hálózaton a hazai 4G hálózattal is kompatibilis. A viszonylag vékony, 8.9 milliméteres házba egy 6850mAh kapacitású akkumulátort szereltek, amivel a gyártói adatok szerint 8 óra videólejátszás hozható ki belőle. Az előlapon egy 5 megapixeles, a hátlapon viszont már egy 13 megapixeles kamera kapott helyet. A Blackview TAB 8 természetesen már az új Android 10 rendszert futtatja. Így, ha nem egy erőgépre lenne szükségünk, akkor ez a gép is jó választás lehet. Az előrendelői akcióban 124.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A Blackview TAB 8 táblagépet itt találod meg

 

_____________________________________________________________

 

Xiaomi 70mai Mini Midrive D05 autós kamea

 

Külsőre mind a három modell megegyezik, de az újdonság ár alapján nem sokkal drágább, a lassan piacról kivonuló 70mai Lite Midrive D08-hoz képest. A Midrive D05 kódnéven futó kamera több újítást is kapott az elődökhöz képest. Ez a modell már alapesetben angol, orosz, kínai és japán nyelvű menüvel is rendelkezik. A maximális 2560 x 1600 pixeles felbontásáért az Omnivision OS05A10 típusú szenzora felel, amellyel 30fps sebességgel rögzíthetjük a felvételeinket.

Ahogyan a legdrágább modell, az újdonság is 140 fokos látószöggel rendelkezik, hogy minél nagyobb látóterünk legyen a videófelvételek során. Természetesen megmaradt a WiFi kapcsolat és ennek köszönhetően a mobiltelefonos alkalmazás is, ahonnan könnyen elérhetjük a rögzített fájljainkat. Ahogyan eddig is, a felvételeket most is a microSD memóriakártyánkra rögzíthetjük, amit persze külön be kell szereznünk hozzá. Mi a Samsung memóriakártyáit használjuk, amiből a 64 és 128GB-os modell is jó ár/érték aránnyal rendelkezik.

A beépített akkumulátora a nagytestvérhez hasonlóan 500mAh kapacitással rendelkezik, ennek köszönhetően pedig igénybe vehetjük a parkoló funkciót is. Így amikor az autóval megállunk valahol és a gépjárművet magára hagyjuk, a kamera amint mozgást érzékel, rögzít egy pár másodperces felvételt. Ezzel pedig akár 24 órán át is képes magát energiával ellátni az apró akkumulátorának segítségével. Természetesen G-szenzorral is ellátták, így baleset következtében vagy hirtelen fékezéskor, a gyorsulási erők mérésének köszönhetően automatikusan vészhelyzeti felvételt készít.

A 70mai Mini Midrive D05 autós kamerához természetesen kapunk egy microUSB kábelt, a felszereléshez szükséges kiegészítőket és egy szivargyújtós, USB porttal ellátott adaptert is. Szerencsére nem is kerül sokba, nem sokkal drágább, mint a kifutó modell. Az előrendelői akcióban 59.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállításnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új 70mai Mini Midrive D05 autós kamerát itt találod meg

 

________________________________________________________

 

DYU D3+ elektromos kerékpár

dyu_d3_5.jpg

A DYU D3+ elektromos motorral lett szerelve, de megmaradt a láncos hajtás is. Így normál kerékpárként, elektromosként, de akár hibridként is használhatjuk. Ilyenkor a pedálos hajtás mellett az elektromos motor besegít a hajtásban, hogy ne legyen olyan fárasztó egy hosszú út vagy egy magas emelkedő teljesítése.

dyu_d3_3.jpg dyu_d3_1.jpg

A DYU D3+ kerékpárral nem csak egy elektromos eszközt kapunk, hanem egy igazi városi kerékpárt is. Összsúlya 19 kilogramm, ami a 120 kilogrammos terhelést kibíró váz és a 10AH 36V akkupakk miatt nyom ennyit. Simán akkumulátoros üzemmódban 45-50 kilométert tehetünk meg vele, hibrid üzemódban a hatótáv 65-70 kilométer lehet, a maximális sebesség pedig 25km/h.

dyu_d3_2.jpg

dyu_d3.jpg

Kerekei 14 colosak és mindkettő tárcsaféket kapott. Az alumínium házon elől egy beépített fényszóró is helyet kapott. A kerékpárt ellátták túltöltés, rövidzárlat és hőmérséklet védelemmel is. Az LCD kijelzőnek köszönhetően láthatjuk a pillanatnyi sebességünket és a megtett távolságot is. A mobiltelefonos alkalmazás segítségével pedig információt kaphatunk a kerékpárunkról. A DYU D3+ hibrid elektromos kerékpár európai raktárból 575.99$-ért, azaz 183.000 forintért vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

A DYU D3+ hibrid elektromos kerékpárt itt találod meg

Kedvezmény kód: BGDYD3EU12  

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4515982570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása