Xiaomi Youpin EDON akkumulátoros ventilátor

2020. július 16. 19:31 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_youpin_edon_4.jpg

A Xiaomi mostanában elég sűrűn jelenik meg új termékekkel, aminek nagyon örülünk. Az új produktumuk a nyári hőségben lesz a segítségünkre, hiszen egy akkumulátorral is ellátott ventilátort dobtak piacra.

xiaomi_youpin_edon_1.jpg

A különlegessége a teleszkópos nyakban rejlik, azaz a kis talpával állhat akár az íróasztalon is, de teljes magasságra állítva már majdnem 1 méter magasságú is lehet, pontosan 93.5 centiméter. A 25.2 centiméter átmérőjű kör alakú fejben található ventilátor erőssége öt fokozatban állítható. Alacsony teljesítményen az akkumulátorról 7-15 óra, míg maximális teljesítményen 4-7 óra működés érhető el, attól függően, hogy használjuk el az oldalra forgó mozgást is.

xiaomi_youpin_edon.jpg

Ez már a frissített modell, így a talpán található kezelőszervekkel és távirányítóval is rendelkezik. Nem csak egy helyre képes levegőt fújni, hanem a beépített motornak köszönhetően 120 fokos szögben képes elfordulni, hogy nagyobb területen érezhessük a hatását.

xiaomi_youpin_edon_3.jpg

xiaomi_youpin_edon_2.jpg

Az összecsukásban segít a hajlítható nyak rész is, így a talpat teljesen a fej mögé hajthatjuk, hogy akár egy utazás alkalmával is magunkkal vihessük. A talpon található vezérlőgomb mellett még egy apró kis rekesz is helyet kapott, hogy akár a mobiltelefonunkat is belehelyezhessük.

A Xiaomi Youpin EDON ventilátor 79.99$-ba kerül, amit itt találsz meg, a szállításhoz a TomTop a Duty Free Shippinget ajánlja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7416009958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása