Xiaomi Mijia Leshow Smart Bladeless a pengevékony ventilátor

2020. július 21. 18:26 - nezdmitrendelszblog

 xiaomi_mijia_leshow_smart_bladeless_1.jpg

 

A Xiaomi egy új vékony ventilátort készített, amit a Cafago webáruháznak köszönhetően európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

xiaomi_mijia_leshow_smart_bladeless_2.jpg

11 állítható sebességből választhatunk, a legkisebb teljesítményen 7W, míg a legnagyobb sebességgel 30 wattot fogyaszt. Csak 2.4 kilogrammot nyom a mérlegen a magassága pedig 0.96 méter. A lapátmentes kivitelnek köszönhetően sokkal kisebb helyet foglal, a ventilátor mentes kivitelnek köszönhetően pedig sokkal biztonságosabb a használata.

xiaomi_mijia_leshow_smart_bladeless.jpg

Egy apró távvezérlőt is kapunk hozzá, de a Xiaomi-tól már megszokhattuk, hogy mindenre van egy mobiltelefonos alkalmazása, ami most sincs másként. Így beállítható a ventilátor sebessége, de akár időzítésre is lehetőségünk van. Nem csak egy irányba képes fújni a levegőt, hanem képes forogni is, azaz 90 fokos szögben képes forgatni a ventilátor nélküli felső részét. A Xiaomi Mijia Leshow Smart Bladeless 117.4$-ba kerül, amit a Cafagó európai raktárából áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg.

xiaomi_mijia_leshow_smart_bladeless_4.jpg

A Xiaomi Mijia Leshow Smart Bladeless ventilátort itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6716041354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása