Heti szemezgető 184.

2020. július 26. 12:48 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_85.jpg

Meghoztuk az újdonságokat az új heti szemezgetőben. Van itt laptop, fejhallgató, lámpa, gimbal és sok minden más is!

BlitzWolf BW-MS1 monitor állvány

 

A BlitzWolf egy Asztallapra könnyedén felszerelhető monitor állvánnyal rukkolt elő. Ennek köszönhetően nem muszáj a monitort a saját talpára állítva használni, így az asztalunkon is több hely maradhat.

Az állvány 360 fokban körbe forgatható, a kijelzőnket pedig 180 fokos szögben elfordíthatjuk, így a vízszintes helyzete helyett függőlegesen is használhatjuk. A megjelenítőnk vezetékét magába az állványba fűzhetjük be, így nem fog külön helyet foglalni és esztétikusabban is fog kinézni. A Vesa szabványú rögzítővel rendelkező termék majdnem féláráon kapható a Banggood európai raktárából, mintha Kínából vásárolnánk meg. A maximális teherbírása 6.5 kilogramm lehet, akinek pedig nem lenne elég egy monitor, a BlitzWolf azoknak elhozta a dupla állványát is.

A BlitzWolf BW-MS1 monitor állványt itt találod meg

A dupla BlitzWolf BW-MS3 monitor állványt itt találod meg

 

___________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-HP2 fejhallgató

A BW-HP0 is jól sikerült, most pedig megjelent az újdonság, amit most is vezeték nélkül és akár vezetéken keresztül is használhatunk. A driver méretek nőttek az elődhöz képest, immár 50mm-es mérettel rendelkeznek. A nyomógombos vezérlést most már érintésérzékeny felület váltotta fel. Egy új termék esetében szinte alapkövetelmény, hogy a legújabb, de visszafelé is kompatibilis Bluetooth 5.0 kapcsolatot használja, amit meg is lépett a BlitzWolf.

Támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat, jócskán megnövelték az akkumulátorának méretét, így már 1000mAh kapacitással rendelkezik. Ezáltal pedig 3.5 óra töltéssel akár 42 óra zenelejátszás vagy beszélgetés is kihozható belőle. A vezeték nélküli kapcsolat mellett megmaradt a 3.5 milliméteres jack csatlakozó is, így akár vezetéken keresztül is összeköthetjük azt az otthoni hifi berendezésünkkel.

Hiába újdonság most a BlitzWolf BW-HP2 fejhallgató, még sem kerül túlságosan sokba, hiszen a kedvezmény kóddal 29.99$-t kérnek érte.

A BlitzWolf BW-HP2 fejhallgatót itt találod meg

Kedvezméy kód: BGBWHP2

 

___________________________________________________________

 

Hohem iSteady Pro 3 gimbal

A címben említett gimbal akciókamerákhoz lett kitalálva. Többféle típushoz is jó például a GoPro Hero 8/7/6/5/4/3, DJI OSMO Action, Insta360, Yi, SJCAM kamerákhoz is. Ideális extrém sportokhoz is, és nem fog lemerülni egyhamar, a működését 3600mAh kapacitású 18650-es akkumulátorra bízták, amivel igen kecsegtető 12 órás üzemidőt lehet elérni. A teljes lemerülést követően 3,5 óra alatt lehet újra használni ezt a kapacitást.

Lehetőségünk van a rá csatlakoztatott kamerát a gimbalról tölteni, nyilván így valamivel kevesebb üzemidő áll rendelkezésre. Ergonomikus kialakításához, könnyű 365 grammos tömege is hozzájárul, hogy minél könnyebb legyen használni. A gimbalba belekerült a követő mód is, amivel 360 fokos irányban képes követni. Különböző felvételi módokat kínál a kütyü: pan folowwing, pan & tilt following, all locked azaz mindegyik tengely zárva. Az akciókamerákhoz készített Hohem iSteady Pro 3 nem is kerül nagyon sokba, hiszen 76.99$-t kérnek érte az előrendelői akcióban, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

A Hohem iSteady Pro 3 gimbalt itt találod meg

 

___________________________________________________________

 

BlitzWolf AIRAUX AA-ER1 fejhallgató

A BlitzWolf Airaux almárkája új termékkel jelentkezett, ez pedig nem más, mint a BlitzWolf AIRAUX AA-ER1 vezeték nélküli fejhallgató. A 40 milliméteres driverekkel rendelkező fejhallgató egy JIELI AC6916A chipet kapott, amivel Bluetooth 5.0 kapcsolatra képes. Nevezhetjük akár hibrid eszköznek is, hiszen nem csak vezeték nélkül, de a fejhallgatón található csatlakozónak köszönhetően, akár 3.5 milliméteres jack csatlakozóval is használhatjuk.

A gyártó mindent kimaxolt, amit csak lehetett, így a BlitzWolf AIRAUX AA-ER1 még microSD kártyafoglalatot is kapott, így akár memóriakártyát is behelyezhetünk, hogy arról hallgassuk kedvenc zenéinket. Összecsukható, így kis helyen is elfér, a beépített akkumulátora 300mAh kapacitással rendelkezik, így 2-3 óra alatt feltölthető, amivel 17 órán keresztül használható zenehallgatásra (világítást használva 8.5 óra). Természetesen, ha a 3.5 milliméteres csatlakozón keresztül használjuk, akkor még az akkumulátorát sem kell tölteni.

A Bluetooth kapcsolatnak és a beépített mikrofonnak köszönhetően akár még telefonálhatunk is, hiszen akár headsetként is használhatjuk. Tényleg minden igényt megpróbáltak kielégíteni, így még RGB világítást is kapott, ennek köszönhetően hangulatunktól függően beállítható, hogy milyen színben világítson a fejhallgatónk. A BlitzWolf olcsón nyújt megoldást a zenehallgatásra, hiszen a AIRAUX AA-ER1 23.99$-ba, azaz 7000 forintba kerül.

A BlitzWolf AIRAUX AA-ER1 fejhallgatót itt találod meg

 

___________________________________________________________

 

BlitzWolf külső M.2 NVMe SSD tok

A BlitzWolf kiegészítőjével egy belső M.2SSD meghajtóból csinálhatunk külső egységet. Az alumínium házzal rendelkező tokot kérhetjük USB és USB Type-C csatlakozóval is. Már kompatibilis az USB3.1 szabvánnyal is, így az elérhető elméleti maximum sebesség 10Gbps lehet.

A külső tok a 2230/2242/2260/2280 M.2 NVME SSD meghajtókat is támogatja, így széles kompatibilitást biztosít a meghajtók számára. Ennek köszönhetően egy pendrive-nál sokkal nagyobb és gyorsabb külső tárhellyel ellátott meghajtóra tehetünk szert.

A BlitzWolf külső M.2 NVMe SSD tok 18.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

  ___________________________________________________________  

 

Baseus Energy Collection Series kültéri napelemes lámpa

Nincs szükség sem bonyolult szerelésre, sem kábelezésre. Csak fel kell rögzítenünk a Baseus lámpáját a falra és a napfény által feltölti az akkumulátorát, aminek köszönhetően éjszaka világíthatunk.

A 120L fényerőséggel rendelkező lámpa IPX5 védettséget kapott, így kültéren is használhatjuk. A mozgásérzékelő szenzor 120 fokos érzékenységi szöggel rendelkezik, hatótávja maximálisan 8 méter lehet. Ennek köszönhetően, ha lement a nap és mozgást érzékel, automatikusan felkapcsol és 30 másodpercig világít. Az akkumulátorral nem spróroltak, hiszen egy 1200mAh kapacitású telepet kapott, amit a napelem segítségével tölthetünk fel. A kedvezméy kóddal 11.99$-ba kerül

A Baseus napelemes kültéri lámpát itt találod meg

Kedvezmény kód : GB$BALAMP

 

____________________________________________________

 

A 80.000 forintos Chuwi HeroBook Pro laptop

A Chuwi HeroBook Pro a maga cca. 77.000 forintjával nem az Apple MacBook Air ellenfele akar lenni. Ez a laptop azoknak készült, akinek nem kell bonyolult műveleteket elvégezni a számítógépükön, de filmet nézni és szöveget szerkeszteni nem a telefonon vagy táblagépen szeretnének. Erre találták ki a Chuwi HeroBook Pro-ot, hogy azokat a feladatokat, amiket nem tudunk elvégezni a mobil eszközeinken, arra egy megfizethető alternatívát kínáljanak.

A HeroBook Pro se nem túl kicsi, se nem túl nagy. A 14.1 colos kijelzője 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik az 1.39 kilogrammot nyomó laptop. A processzora egy 14nm-en készült Intel Gemini lake N4000, ami alap órajelen 1.1GHz-en üzemel, cserébe keveset fogyaszt, beéri 6W-tal is. Ha nagyobb számításra lenne szükség, akkor a 14nm-es gyártástechnológiával készített processzor órajele maximálisan 2.6GHz-re emelkedhet.

Memóriafronton 8GB RAM-mal támogatták meg a gép működését, a belső tárhely mérete 256GB, amit egy SSD meghajtó szolgáltat. Aki az olcsó tárhelybővítés mellett dönt, azoknak jó hír, hogy a laptop maximálisan 128GB-os microSD memóriakártyát támogat. Így akár egy ilyen modullal is megtoldhatjuk a belső tárhely méretét.

A Chuwi HeroBook Pro billentyűzete teljes méretű, nem lettek összenyomva a gombok. Az angol kiosztású billentyűzet alatt egy méretes gesztusvezérlésre is alkalmas egérpad kapott helyet. A laptop oldalain megtaláljuk a MiniHDMI kimenetet, USB 2.0 és USB 3.0csatlakozót, fülhallgató és microSD kártyanyílást is. A HeroBook Pro Windows 10 operációs rendszert futtat. Így a Windows Update szolgáltatásból percek alatt letölthetjük a gépre a magyar nyelvi csomagot. A Chuwi HeroBook Pro jelenleg 249$-os áron vásárolható meg, így valóban egy olcsó laptop tulajdonosai lehetünk, amit így 80.000 forint alatt megvásárolhatunk. Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Chuwi HeroBook Pro laptopot itt találod meg

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9516078096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása