Európai raktárból rendelhető a Xiaomi Viomi V3 robotporszívó

2020. július 28. 17:46 - nezdmitrendelszblog

A robotporszívók rettentően megtudják könnyíteni az életünket. Még ha nem is végeznek teljesen 100%-os munkát és nem takarítják ki a sarokba rekedt összes piszkot. Viszont nagy könnyebbséget nyújtanak, hogy levegyék a vállunkról a munkát és csak néha kelljen elvégeznünk egy nagyobb takarítást. A Viomi V3 is ilyen ,porszívóz, szőnyeget tisztít és fel is mos, ha kell.

 

A Viomi V3 külsejét nézve elegáns fekete zongoralakk kivitelt kapott. A tetején az LDS (Laser Distance Sensor) szenzort találjuk. Ez felel azért, hogy a robotporszívó „lássa” merre jár. Képes letapogatni a környezetét a 360 fokban forgó fejnek köszönhetően és egy térképet is kirajzolni valós időben, ami alapján tájékozódni tud. Így kerülve el az akadályokat és ennek köszönhetően felméri a lakás vagy szoba adottságait, így sokkal gyorsabban képes kitakarítani.

A Viomi V3 robotporszívón ütköző is található. Ezt és a gép alját is szenzorokkal látták el, hogy ne menjen neki a tárgyaknak és a lépcső széléről se essen le. A kis takarító robot 2 centiméteres magasságig megbirkózik az akadályokkal, így a szőnyegre is képes felmenni, és az alacsonyabb küszöbökön is képes átjutni. A fedelét felnyitva találjuk az 550 ml-es porgyűjtő tartályt, az aljára pedig egy víztartályt is feltehetünk. Így egyszerre képes porszívózni és felmosni.

Nem csak oldalsó kefét, hanem az alján található forgó kefét is kapunk, amivel a szőnyegünket tarthatjuk tisztán. A Viomi V3 Mi Home alkalmazással rendelkezik, amellyel teljesen testre szabható a robot. Beállítható, hogy mikor takarítson, a telefonról irányíthatjuk, de az LDS szenzor által látott képet is megnézhetjük a mobilunkon. A Xiaomi Viomi V3 471$-ba (139.000 forintba) kerül.

A Xiaomi Viomi V3 robotporszívót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6216081272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása