Hordozható 15.6 colos monitor 1080p felbontással

2020. július 29. 19:38 - nezdmitrendelszblog

 15_6_inch_portable_monitor_1.jpgA BlitzWolf volt az első az ismert kínai gyártók közül, akik bemutattak egy hordozható monitort. A több méretben is kapható hordozható kijelzők legkisebb tagja nálunk is megfordult. Most a Cafago vett fel a kínálatába egy szintén hordozható monitort, ami 15.6 colos kijelzőt kapott.

15_6_inch_portable_monitor.jpg

A kijelző 37 x 22.4 x 0.9 centiméteres méretekkel rendelkezik, súlya 700 gramm. Az IPS technológiát használó megjelenő támogatja a HDR módot és még beépített hangszórókkal is ellátták, hogy akár filmet is nézhessünk róla, de ezen kívül ellátták 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozóval is.

15_6_inch_portable_monitor_2.jpg

Két USB Type-C csatlakozóval látták el, amiből az egyik a tápellátásért felel, a másik csatlakozójára pedig akár a telefonunkat is ráköthetjük. Természetesen HDMI bemenettel is felszerelték, így könnyedén használhatjuk a laptopunk mellett másodlagos kijelzőként vagy akár egy játékkonzolt is ráköthetünk. A megjelenítő 137.4$-ba kerül, amihez a Cafago a Duty Free Shipping szállítást ajánlja.

A 15.6 colos monitort itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech cafago

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5916084546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása