Heti szemezgető 186.

2020. augusztus 09. 08:29 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_87.jpg

Már megvásárolható a Xiaomi legújabb olcsó mobiltelefonja, és összeszedtük a hét legjobb termékeit

 

Xiaomi Redmi 9C mobiltelefon

 

A Xiaomi Redmi 9C a Helio G35 processzorával érkezett meg. A CPU 12 nanométeres gyártástechnológiával készül, nyolc magos és maximálisan 2.3GHz-re képes. Memóriából most is 2GB-ot kapunk, ahogy azt az „A” szériában már megszokhattuk, a belső tárhely mérete jelen esetben 32GB, de használhatunk memóriakártyát is, egészen 512GB-os méretig.

Az előlapra egy 5 megapixeles kamera került, míg a hátlapon egy 13 megapixeles optika teljesít szolgálatot. Mellé kapunk két darab 2 megapixeles kamerát a makró és a mélységélességgel ellátott fotók elkészítéséhez. A 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is támogató készülék Bluetooth 4.2 kapcsolatot kapott, ami GPS/AGPS/GLONASS/Beidou műholdtámogatással rendelkezik és természetesen kezeli az itthon is használt B20-as 4G LTE hálózatot is.

A kijelző mérete 6.53 colos, amely IPS technológiát használ. Jó hír, hogy az akkumulátor 5000mAh kapacitású, ami igen jó hír az üzemidőt tekintve. Természetesen sokak kedvence, a 3.5mm-es fülhallgató is megmaradhat, a korábbi hírekkel ellentétbe nem Type-C, hanem microUSB portot kapunk, a mellékelt töltője 10W teljesítményre képes. A Xiaomi Redmi 9C 119.99$-ba azaz 36.000 forintba kerül, ami az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető!

A Xiaomi Redmi 9C mobiltelefont itt találod

 

____________________________________________________

 

BlitzWolf BW-VP5 hordozható projektor

A BlitzWolf megint újított és egy hordozható projektort dobott a piacra. Az első 200 vásárló 75$-ért, azaz 23.500 forintért szerezheti be az újdonságot.

A projektor EU szabványú csatlakozóval érkezik, a gyártói adatok szerint 3800 Lumen fényerősségre képes. Mérete 21 x 20 x 20 centiméter, tehát valóban nem nevezhető nagynak. 720p felbontással rendelkezik, amellyel 1-8 méter távolságból 50-300 colos képet vetíthetünk a falra. Autofókuszt nem kapott, de van benne zoom funkció. 2x3W teljesítményű sztereó hangszórókkal látták el, csatlakozók közül HDMI, USB, AV, audio kimenet és microSD kártyafoglalatot is kapunk. A kis projektor igen jó árban van az első vásárlóknak, hiszen 25.000 forintért hozzájuthatunk, az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes.

A BlitzWolf BW-VP5 hordozható projektort itt találod meg

 

____________________________________________________

 

Xiaomi Coclean FV2 akkumulátoros porszívó

 

A manapság kapható átlagos, vezetékes porszívók 18-20KPa szívóerővel rendelkeznek. Ezért akkora újdonság a Xiaomi Coclean FV2, mert a mérnököknek sikerült az akkumulátoros üzemelést úgy megoldani, hogy a legnagyobb szívóerővel KPa-ra legyen képes.

A 120W teljesítményű motort három darab 2000mAh kapacitású akkumulátort látja el energiával, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. Egy feltöltéssel pedig 25 percen keresztül használhatjuk. A Coclean FV2 hiába rendelkezik nagy szívóerővel, a mérete kicsi, hiszen 36.9 x 7.2 x 7.2 centiméteres méretekkel rendelkezik, a súlya pedig 0.56 kilogramm.

Természetesen egy acél házba rejtett HEPA szűrővel látták el, amivel a gyártói adatok szerint a beszívott por 99.9 százalékát képes megszűrni. A Xiaomi Coclean FV2 az európai raktárból olcsóbb, mintha Kínából rendelnénk meg és most kedvezmény kódunk is van hozzá. A kedvezmény kóddal 77$-ba, azaz 23.000 forintba kerül.

A Xiaomi Coclean FV2 akkumulátoros porszívót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGESCL

 

____________________________________________________

 

Oukitel C19 mobiltelefon

 

A bevezető akcióban 59.99$-ért, azaz 18.000 forint alatt hazavihető az Oukitel C19 mobiltelefon, ami már az új Android 10 Go rendszert futtatja és a B20-nak köszönhetően a hazai 4G hálózaton is használható!

A 6.49 colos megjelenítő méretes, ám felbontása nagyobb, mint az Ulefone telefonjáé, de ennyi pénzért azt hiszem, egy rossz szavunk sem lehet az 1560 x 720 pixelért. A készüléket az alsó kategóriába pozicionálták, ennek megfelelően Android 10 Go rendszer fut rajta, hogy a gyengécske hardver mellett javítsanak a teljesítményen. Ehhez pedig 2GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk, természetesen microSD kártya használata lehetséges, hogy azon tároljuk a zenéinket, képeinket.

A noccsos kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 13+2+2 megapixeles triumvirátus várja, hogy fotózhassunk velük. Processzorból itt is a MediaTek MT6737 modellre esett a választás, ami négy magos és maximálisan 1.3GHz-re képes. Természetesen GPS, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth is került bele. Az USB Type-C portján keresztül tölthetjük fel a 4000mAh kapacitású akkumulátorát.

A telefon támogatja a hazai B20 4G hálózatot. Két SIM kártyát kezel és ezen kívül maradt hely egy maximum 128GB méretű microSD memóriakártyának is. Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. Az 59.99$-os árával pedig 18.000 forintba kerül, ha nem kérünk rá plusz biztosítást, akkor a szállítás 4.2$-ba kerül.

Az Oukitel C19 mobiltelefont itt találod meg

 

_________________________________________________________

 

Beelink Gemini M mini számítógép

 

A hardveres alapokat nézve nem lehetünk rosszallóak a Beelink új számítógépeit látva. Találunk belépőszintű, középkategóriás és már majdnem felsőkategóriás modellt is, ami már Intel Core i5 processzorral van szerelve. A Beelink Gemini M 11.9 x 11.9 x 1.7 centiméteres háza akkora, mint egy vajas doboz. Kisméretű, keveset fogyaszt, így nem csak helyet spórolhatunk vele, de a villanyszámla költségét sem fogja nagyon megemelni.

Külön pozitívum, hogy a középső felszereltségű modell 128GB kapacitású SSD meghajtóval rendelkezik, de választható 256GB-os méretben is. A 8GB DDR3 memória is sok mindenre elegendő lesz, de az egyik legfontosabb komponens az újabb Intel® Celeron® J4215 processzor, ami maximálisan 2.7GHz-re képes, fogyasztása igen kedvező, 10W-tal is beéri. A www.cpu-monkey.com oldal adatai alapján az idehaza másodlagos laptopként is használt Intel Core i3 3217U processzorával is felveszi a versenyt az új J4215. Már hardveresen képes dekódolni a VP8, VP9, H265 videókat. Teljesítmény szempontjából, a Cinebench R15 tesztben megelőzi a korosodó i3 processzort, bár az iGPU tesztben alul marad.

Nem csak a házon legbelül találunk meg minden fontos alkatrészt, hanem magán a házon is, hiszen számtalan csatlakozóval látták el, hogy semmiben sem szenvedjünk hiányt. A hátsó és oldalsó részen a következő portokat találjuk:

  • tápcsatlakozót,
  • 4x USB3.0 portot,
  • SD memóriakártya olvasót,
  • gigabites LAN csatlakozót,
  • 2xHDMI kimenetet,
  • kombinált 3.5 milliméteres fülhallgató és mikrofon csatlakozót,

Vezeték nélküli kapcsolatokból is jutott minden, ami re csak szükségünk lenne. Van itt nekünk Bluetooth 4.0 és 2.4G/5GHz, 802.11 b/g/n/ac WiFi is. A Beelink Gemini M mini PC-hez egy európai szabványú adaptert, HDMI kábelt és VESA rögzítő keretet is kapunk. A kisméretű számítógép 159.99$-ba kerül, ami 47.000 forintnak felel meg. Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámköltségek nélkül kapjuk készhez a terméket.

A Beelink Gemini M 8GB/128GB SSD mini számítógépet itt találod meg

 

______________________________________________________

 

BlitzWolf BW-BC1 autós FM transzmitter

Egy FM transzmitter a töltőiről híres BlitzWolf-tól. Az előrendelői akcióban 14.99$ helyett az elsőknek 8.99$-os áron. A szivargyújtóba csatlakoztatható BW-BC1 két USB portot kapott. Az egyikbe egy MP3/WMA/FLAC/WAV/APE fájlokkal telepakolt pendrive-ot csatlakoztathatunk. A másik portja töltésre szolgál, így itt akár 18W teljesítménnyel is tölthetjük a mobiltelefonunkat, táblagépünket vagy bármilyen más USB porthoz csatlakoztatható eszközünket.

A BlitzWolf BW-BC1 már a Bluetooth 5.0 kapcsolatot is támogatja. Nem Csak USB porttal, hanem microSD kártyaolvasóval is ellátták. Így ezen a két csatlakozón keresztül a gyártói adatok szerint 32GB-os tárolókat használhatunk hozzájuk. A hangerő állító gombbal fogadhatjuk a hívásokat, ehhez egy beépített mikrofonnal is rendelkezik, így a hívó fél hangja az autórádió rendszerén keresztül szólalhat meg. A kijelzője megjeleníti a beállított frekvenciát, a körbefutó LED fénnyel pedig hangulatvilágítást is beállíthatunk.

A Blitzwolf BW-BC1 autós FM transzmitter 14.99$-ba azaz 4400 forintba kerül, amit itt találsz meg

 

_______________________________________________________

 

BlitzWolf BW-GH1 Gaming Headphone 7.1 Surround

A BlitzWolf megint egy olyan termékkategóriában újított, amit nem gondoltunk volna. Legújabb fejhallgatójukat gamereknek szánják. Az 50mm-es driverekkel ellátott fejhallgató virtuális 7.1-es hangzásra is képes, ezért pedig nem a megszokott 3.5 milliméteres jack, hanem USB porttal látták el. A leírás szerint nem csak PC-vel, hanem játékkonzolokkal is kompatibilis, de sajnos bővebb információ nem derül ki a termék leírásából.

Az RGB világítással rendelkező BlitzWolf BW-GH1 fejhallgató egy flexibilis szárú mikrofonnal is rendelkezik, hangerőt pedig közvetlenül a fejhallgatóról is állíthatunk. A BlitzWolf BW-GH1 fejhallgató az előrendelői akcióban 23.99$-ba, azaz körülbelül 7300 forintba kerül a Banggood webáruházban.

A BlitzWolf BW-GH1 fejhallgatót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2016119490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása