Megjelent az Ulefone Armor 8, a gyártó strapamobil szériájának legújabb tagja

2020. augusztus 24. 18:01 - nezdmitrendelszblog

Az Ulefone Armor mobiltelefonok sikerének hátterében főként a strapabíró külső és az alacsony ár áll. Az Ulefone Armor 8 ismét korrekt hardvert nyújt alacsony áron, Android 10 rendszerrel.

A telefon fő ismertetőjele az IP68/69K tanúsítvány, melyek mellett megkapta a MIL-STD-810G szabványt is, amivel megfelel a katonai sztenderdeknek is. 30 percig használható 1.5 méteres vízben, ellenáll az 1.2 méterből történő leejtésnek és a port is jól bírja.

A meghajtásáért a MediaTek Helio P60 processzor felel, ami a középkategóriában alján foglal helyet az ismert AnTuTu benchmark 182000 körüli pontszáma alapján. Memóriából sem fukarkodtak, hiszen ebből 4GB jár, tárhelyből 64GB-ot kapunk és persze használhatunk még microSD memóriakártyát is, egészen 256GB-ig.

A mobiltelefont a hazai hálózatra is felkészítették, így B20-as 4G modem került bele. Az Android 10 rendszerben pedig természetesen megtalálható a magyar nyelvű felület is. Az Ulefone Armor 8 kijelzője 6.1 colos, ami 1560 x 720 pixeles felbontással rendelkezik. Az egész telefont kőrbe öleli a megerősített váz, ami nem csak egy masszív telefon benyomását kelti, hanem ennek köszönhetően igazi kis strapamobil válik az Armor 8-ból.

A kijelző felett 8 megapixeles kamerát kapunk és szerencsére a hátlapi triumvirátus sem hangzik rosszul a fő kamera 16 megapixelének köszönhetően, amit egy 5 és 2 megapixeles optika egészít ki. A mobil természetesen GPS/GLONASS/Galileo navigációt is kapott, kezeli a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, a Bluetooth pedig a 4.2 verziónál tart. Az akkumulátorára sem lehet panaszunk, hiszen 5580mAh kapacitással rendelkezik, ami támogatja a gyorstöltést, így az 15W teljesítménnyel tölthető fel az USB Type-C portján keresztül.

Miért jó választás az új Ulefone Armor 8?

Mert sok mindent kibír, a hardveres felszereltségét nézve nem rossz ajánlat. Az ára pedig a tudásához képest egyáltalán nem mondható magasnak, hiszen 139.99$-ba, azaz körülbelül 41.000 forintba kerül az első 500 vásárlónak, a Banggood előrendelői akciójában. Az EU Priority Line szállítás pedig mint mindig, most is áfa és vámmentes.

Az Ulefone Armor 8 mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6916174188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása