Heti szemezgető 189.

2020. augusztus 30. 16:49 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_90.jpg

Egy új hétvége, egy új heti szemezgető. Megint jött pár igazán érdekes újdonság. Köztük a BlitzWolf sikergyanús gamer headsete, a Xiaomi párásítója, de a sok kis dolog között még egy páramentesítőt is hoztunk nektek.

 

Deerma DEM-DT16C páramentesítő

A Xiaomi Youpin család tagjaként mutatkozott be az új Deerma páramentesítő, ami 15 liter folyadékot is képes megkötni 24 óra alatt, azaz 60 darab 250 milliliteres palacknyi mennyiséget képes eltávolítani a levegőből.

A víztartálya 2 literes kapacitással rendelkezik, az elején található kijelzőjének segítségével pedig, üzemelés közben kijelzi a helyiségben mért páratartalom értékét. 24 órás időzítést is beállíthatunk, így akár akkor is üzemelhet, ha épp nem vagyunk otthon. Dupla, szénszűrős filterrel látták el, így a beszívott levegőt képes megszűrni. A külső kivezetésnek köszönhetően pedig akár kifolyathatjuk belőle a folydékot. A Deerma DEM-DT16C páramentesítő a kedvezmény kóddal 153.99$-ba, azaz 47.000 forintba kerül, amit Cseh (CZ) raktárból, áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg.

Deerma DEM-DT16C páramentesítő

Kedvezmény kód: BGDT16C

 

_______________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-LT16 a legújabb LED asztali lámpa

9a478a14-6009-4c4d-8db0-bb0a45d3c3b1.jpg

Az utóbbi pár napban rengeteg termékkel jelentkezett. A sokadik közülük az új asztali lámpájuk, ami nem csak hihetetlen olcsó lett, de beépített akkumulátorral is rendelkezik, így akár magunkkal is vihetjük az íróasztaltól a hálószobába is úgy, hogy nem kell a kábelekkel bajlódnunk.

821add9e-c8cf-4395-ada9-559e6d17569b.gif

A BW új lámpája 120Lm fényerőséggel rendelkezik. Ebben az árkategóriában nem találunk hasonlót, de a BlitzWolf lámpájának nem csak a fényerőssége, de a fényének színhőmérséklete is állítható 3000-6000K között. A vezérlés pedig az alján található érintőgombokkal történik. A hideg/meleg fehér fényre képes lámpa alján még egy 360 fokban körbefutó RGB LED panel is helyet kapott, ami bekapcsolható külön hangulatvilágításként. A lámpa szárának és fejének dőlésszöge is állítható. A beépített akkumulátora 1200mAh kapacitású. A keveset fogyasztó lámpát USB portról láthatjuk el energiával, ami jó hír, hiszen nem foglal el plusz aljzatot a hosszabbítóról és így akár a számítógépünk USB portjáról vagy egy telefon adapteréről is működtethetjük.

A BlitzWolf lámpája 18.8$-ba, azaz 5.700 forintba kerül

Kedvezmény kód: BGFR408

 

_______________________________________________________________

 

OnePlus Nord

A OnePlus Nord nem egy sima középkategóriás mobil, hanem egyből 5G modemet kapott, amivel az elsők között van jelen a legújabb mobilhálózatot támogató készülékek között.

Talán senkinek sem kell bemutatni a gyártót, hiszen a minőségre hangolva készítik minden egyes készüléküket. Bár a OnePlus Nord „csak” egy középkategóriás processzort kapott a Qualcomm Snapdragon 765G személyében, azért mégsem lehet rá panaszunk. A 8 magos CPU maximálisan 2.4GHz-re képes, amivel az AnTuTu benchmarkban 312.000 körüli pontszámot ért el, ez pedig egyáltalán nem mondható kevésnek. A grafikus feladatokért a Qualcomm Adreno 620 felel, memóriából nem kevesebb, mint 8GB jár, a belső UFS2.1 tárhelyének mérete pedig 128GB. A 6.44 colos kijelző AMOLED technológiát használ, nem is akármilyet, hiszen támogatja a HDR10+ és a 90Hz-es képfrissítést is. Nem csak a hazai B20-as 4G hálózatot, de az 5G-t is támogatja a OnePlus Nord.

A telefonban az előlapi kamera sem kispályás, hiszen a kijelző bal felső sarkában egy 32 megapixeles Sony IMX616  és egy 8 megapixeles, nagylátószögű kamera került, a hátlapon pedig 4 optika foglal helyet. A fő szenzor egy 48 megapixeles felbontással rendelkező Sony IMX586 típus. Mellé pedig kapunk egy 8 megapixeles nagylátószögű kamerát, egy 5 megapixeles kamerát a mélységélességhez ellátott fotókhoz és egy 2 megapixeles kamerát a makró fotókhoz.

A helymeghatározáshoz a GPS (L1+L5 Dual Band), GLONASS, Galileo (E1+E5a Dual Band), Beidou, A-GPS, NavIC műholdakat is használhatjuk. A vezeték nélkül hálózatoknál segít a 2x2 MIMO, ami Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4GHz/5GHz támogatással rendelkezik. A Bluetooth 5.1 és támogatja az A2DP, LE protokollokat. Az EU szabvánnyal rendelkező töltőadapter rettentő erős, 30W teljesítménnyel rendelkezik, amivel feltölthetjük a 4115mAh kapacitású akkumulátort. Természetesen kapunk arcfelismerést, kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót, NFC-t. A OnePlus Nord az Android 10 rendszert futtatja a OnePlus híres OxygenOS 10.0 felületével. A OnePlus Nord mobiltelefon nem a legolcsóbb, hiszen a kóddal 399$-ba, azaz körülbelül 120.000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A OnePlus Nord mobiltelefont itt találod meg

Kedvezmény kód: BGDOOPN128

 

_______________________________________________________

 

Xiaomi Smartmi Evaporation Air Humidifier 2

A párásítóról talán már első ránézésre megtudnánk mondani, hogy a Xiaomi műhelyében készült és természetesen itt sem egy sima eszközt kapunk, hanem megbolondították egy kis extrával, hiszen akár mobiltelefonról is vezérelhetjük. A kis párásító 24 x 24 x 36.3 cm méretű, a beállításokat a tetején található gombok mellett telefonról is elérhetjük, így több lépésben választhatjuk ki a teljesítményt, az AUTO módtól kezdve a különböző fokozatokon át.

A készülék vízszint kapacitás érzékelője automatikusan nyomon követi a tartályában található víz mennyiségét és ennek mértékét megjeleníti a vezérlőpanelen A víztartály feltölthető az elülső rácson keresztül, amely a tetején található.

Óránként 260 ml mennyiségű vizet képes párologtatni, így a beépített 4 literes tartállyal 15 órán keresztül lehet folyamatos a működése. Ráadásul mindezt viszonylag csendben teszi, hiszen 50 dB halk a működése. WiFi kapcsolaton keresztül vezérelhetjük az oly sok Xiaomi eszközt támogató Mi Home alkalmazással. A Xiaomi párásítója a kedvezmény kóddal 170.59$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítási móddal rendelhetsz meg, ami vám és áfamentes.

A Xiaomi párásítóját itt találod

 

__________________________________________________________

 

A BlitzWolf BW-AS3 hangszóró

Az előd modellt mi is kipróbáltuk. AS2 téglalap formáját és méretét tekintve nem volt apró, az AS3 ezzel szemben már egy magas hengerformát kapott, ami 14.15 x 14.15 x 19.35 centiméteres méretekkel rendelkezik. A méretes kapszulaforma tetején érintésérzékeny gombokat kapunk. Innen, a háttérvilágítással rendelkező kezelőszervekről vezérelhetjük a hangszórót. Nem csak a fejlettebb Bluetooth 5.0 kapcsolat az újítás, hanem az NFC kapcsolat is. Ezen kívül csatlakozó fronton azért megkapunk szinte mindent, amire csak szükségünk lenne, így van 3.5 milliméteres jack csatlakozó, AUX bemenet, beépített mikrofon, hogy akár a telefonhívásokat is a hangszórón bonyolíthassuk le, ha a telefonunkat csatlakoztattuk. De természetesen a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a zenéinket vagy a filmek hangját mobiltelefonról, táblagépről, laptopról vagy számítógépről is megszólaltathatjuk.

Az áramellátásért pedig már a modern USB Type-C port felel, amivel nem csak a hangszórót működtethetjük, hanem az akkumulátorát is feltölthetjük. A beépített akku pakk méretes lett, 12000mAh kapacitással rendelkezik. Ez pedig a gyártó elmondása szerint 100%-os hangerő mellett 8-10, 50%-os hangerő mellett pedig 20 óra zenelejátszásra elegendő. Hangerőben nem lesz hiány, hiszen már 70 watt teljesítménnyel rendelkezik a BlitzWolf BW-AS3 hangszóró, amivel elérhető a TWS mód is. Ezáltal két ugyanilyen hangszórót összekapcsolhatunk, így igazi sztereó élményben lehet részünk. A hangok a henger testnek köszönhetően 360 fokban szólalnak meg. A Bluetooth profilok közül pedig a A2DP V1.3, AVRCP V1.6, GAVDP V1.3, HFP V1.7, HID V1.1, IOPT, SPP V1.12 módokat támogatja.

A nagy akkumulátornak és nagy teljesítménynek megvan az ára, hiszen markáns súllyal rendelkezik a maga 1.98 kilogrammjával. Az előd 40W-os teljesítménye is több, mint elegendő volt számomra az otthoni zenehallgatáshoz, így a BlitzWolf BW-AS3 hangszóró 70 wattos teljesítménye már valóban soknak mondható egy ilyen „kis” hangszórótól. Az előrendelői akcióban megvásárolható hangszóróhoz kedvezmény kódunk is van, aminek felhasználásával 89.99$-ra (27.000 forintra) csökkenthető a BlitzWolf BW-AS3 hangszóró ára. Az EU Priority Line szállítással pedig most is áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A BlitzWolf BW-AS3 hangszórót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCBWAS3

Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

 

__________________________________________________________

 

Ulefone Armor 8 mobiltelefon

A telefon fő ismertetőjele az IP68/69K tanúsítvány, melyek mellett megkapta a MIL-STD-810G szabványt is, amivel megfelel a katonai sztenderdeknek is. 30 percig használható 1.5 méteres vízben, ellenáll az 1.2 méterből történő leejtésnek és a port is jól bírja. A meghajtásáért a MediaTek Helio P60 processzor felel, ami a középkategóriában alján foglal helyet az ismert AnTuTu benchmark 182000 körüli pontszáma alapján. Memóriából sem fukarkodtak, hiszen ebből 4GB jár, tárhelyből 64GB-ot kapunk és persze használhatunk még microSD memóriakártyát is, egészen 256GB-ig.

A mobiltelefont a hazai hálózatra is felkészítették, így B20-as 4G modem került bele. Az Android 10 rendszerben pedig természetesen megtalálható a magyar nyelvű felület is. Az Ulefone Armor 8 kijelzője 6.1 colos, ami 1560 x 720 pixeles felbontással rendelkezik. Az egész telefont kőrbe öleli a megerősített váz, ami nem csak egy masszív telefon benyomását kelti, hanem ennek köszönhetően igazi kis strapamobil válik az Armor 8-ból.

A kijelző felett 8 megapixeles kamerát kapunk és szerencsére a hátlapi triumvirátus sem hangzik rosszul a fő kamera 16 megapixelének köszönhetően, amit egy 5 és 2 megapixeles optika egészít ki. A mobil természetesen GPS/GLONASS/Galileo navigációt is kapott, kezeli a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, a Bluetooth pedig a 4.2 verziónál tart. Az akkumulátorára sem lehet panaszunk, hiszen 5580mAh kapacitással rendelkezik, ami támogatja a gyorstöltést, így az 15W teljesítménnyel tölthető fel az USB Type-C portján keresztül.Mert sok mindent kibír, a hardveres felszereltségét nézve nem rossz ajánlat. Az ára pedig a tudásához képest egyáltalán nem mondható magasnak, hiszen 139.99$-ba, azaz körülbelül 41.000 forintba kerül az első 500 vásárlónak, a Banggood előrendelői akciójában. Az EU Priority Line szállítás pedig mint mindig, most is áfa és vámmentes.

Az Ulefone Armor 8 mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2316182832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása