Heti szemezgető 191.

2020. szeptember 13. 09:28 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_92.jpg

Elhoztuk az új heti szemezgetőt, amiben újfent összeválogattuk a hét legérdekesebb termékeit és azokat is, amelyekre a legjobb kedvezmények érkeztek és a legtöbben kíváncsiak vagytok.

 

Xiaomi MIIIW 7 In 1 USB-C HUB

Az egyre elterjedtebb Type-C porttal szerelt laptopok mellé sokszor jól jön egy kiegészítő, amivel köönböző eszközöket csatlakoztathatunk a notebookunkhoz. A Xiaomi Xiaomi MIIIW épp egy ilyen termék, amivel még a 100W teljesítményű töltés is elérhető.

Számtalan csatlakozóval rendelkezik az alumínium házzal rendelkező elosztó, ami 3db USB 3.0 csatlakozót, micro és SD kártyaolvasót, 4K HDMI kimenetet és Type-C PD töltésre szolgáló portot is kapott. A nagy sebességű kapcsolatnak köszönhetően akár 450MB/s tempó is elérhető. Nem csak laptopokkal, hanem mobiltelefonokkal is használható a Xiaomi MIIIW 7 In 1 USB-C HUB, ami a kedvezmény kóddal 35$-ba, azaz 10.600 forintba kerül.

A Xiaomi MIIIW 7 In 1 USB-C HUB-ot itt találod meg

Kupon: BG9XiaomiWu

_________________________________________________________________

 

Xiaomi Poco F2 Pro

 

Mi más is szerepelhetne a heti válogatásban, mint a sokak kedvence, az új Poco F2 Pro, ami a kedvezménynek köszönhetően nagyon jutányos áron beszerezhető. Semmilyen apró kamera kivágás nincs a kijelzőn, ami 6.67 colos és természetesen AMOLED technológiát használ. Így igazi feketéket és élénk színeket kapunk. Az AMOLED panel felbontása 2400×1800 pixel, a karcok ellen pedig a Corning féle Gorilla Glass 5 üveg védi. Az előlapi 20 megapixeles kamera pop-up megoldást kapott, így ahogyan a Mi 9T és 9T Pro esetében is, egy apró kis motor emeli ki és húzza vissza azt a telefon házába.

Az Androidos berkekben elérhető, jelenleg kapható majdnem legerősebb Qualcomm Snapdragon 865 processzort tudhatja magáénak. A 8 magos CPU 1×2.84GHz + 3×2.42GHz + 4×1.80GHz magokkal van szerelve és az előzetes adatok alapján az ismert AnTuTu benchmark alkalmazásban 539.00 körüli pontszámra képes az új csúcsragadozó. A jelenleg 499$-os áron kapható modell 6GB memória/128GB tárhely párossal érkezik. Természetesen itt is maximumon van a sebesség, így UFS3.1 chipeket kapunk, a memória pedig már LPDDR5.1 fajta. A telefon hűtéséről a LiquidCool Technology 2.0 rendszer felel. A hátlapon a fő kamera már 64 megapixeles felbontással rendelkezik, amivel már a 8K videofelvétel is elérhető, ami mellé egy 13 megapixeles nagylátószögű kamerát, egy makro és egy mélységélességgel ellátott fotók készítésére alkalmas kamerát is kapunk. A telefon már ismeri a legújabb WiFi 6 technológiát is. A hátlap alatt egy 4700mAh kapacitással rendelkező akkumulátor bújik meg, amit már QC4.0 töltést is támogat.

A legújabb Androidos csúcsmobil természetesen B20 támogatással és magyar nyelvű menüvel érkezik. A legolcsóbb zászlóshajó most a piacon a kedvezmény kóddal csak 396$-ba, azaz 121.000 forintba kerül. A Banggood webáruháztól az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Xiaomi Poco F2 Pro-t itt találod meg

Kedvezmény kód: BUHUDC7  

_________________________________________________________________

 

XIAOMI 480ML termosz

Az új Xiaomi termosz 480 milliliteres űrtartalommal rendelkezik. A 316L típusú, dupla falú acél háznak köszönhetően melegen tartja a belé töltött teát, kávét vagy akár hideg italokat is.

Akár 6 órán keresztül is képes megtartani a beleöntött folyadék hőmérsékletét. A gombbal nyitható fedelet pedig le is zárhatjuk.

A XIAOMI 480ML 32.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

_________________________________________________________________

 

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

Az már tényleg a legolcsóbb elektromos fogkefe a Xiaomi háza tájáról, hiszen csak 8.6$-ba, azaz átszámolva körülbelül 2.600 forintba kerül. Mit kapunk ennyi pénzért? Egy letisztul megjelenésű, szónikus, elektromos fogkefét. Két sebesség fokozattal, egy váltakozó és egy normál, 16.500 rezgés/perc erősséggel. Vízálló kivitelt kapott, a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy váltsunk fogást és 2 perc, azaz az ideális fogmosási idő után automatikusan lekapcsol.

Itt nem indukciós töltőt kapunk, hanem az alján található kis ajtó mögött találjuk meg a microUSB portját, amivel gyorsan, 4 óra alatt feltölthetjük az akkumulátorát, amivel 30 napig használhatjuk!

A Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe 8.6$-ba, azaz átszámolva körülbelül 2.600 forintba kerül

Kedvezmény kód: BGD541

 

_________________________________________________________________

 

 

A Xiaomi számos termékkel képviselteti magát, azonban az adattárolók piaca az a terep, ahol eddig még nem nagyon találkozhattunk ezzel a névvel. Így szinte kötelező volt, hogy megjelenik valamilyen adattárolóval. Most itt van a 64GB kapacitású pendrive-ja. Kíváncsian várjuk mikor mutatja be saját SSD meghajtóját a gyártó. Megjelenését nézve nem az olcsó műanyagházas vonalat követi a desgin. Fém, azaz alumínium házat kapott, aminek a végén nem csak desgin elemként, hanem a könnyebb hordozhatóság, na meg az USB portból való eltávolíthatóság érdekében egy műbőr pántot is kapott.

A letisztult külsővel rendelkező pendrive 64GB-os kapacitással rendelkezik, így valószínűleg szinte minden felhasználó számára elég lesz ez a kapacitás. A sebességről az USB3.0 csatlakozófelület gondoskodik, hogy gyorsan felmásolhassuk rá a kívánt fájljainkat és a nagy sebességű csatlakozón keresztül visszaolvashassuk az adatokat. A Xiaomi 64GB-os pendrive most olcsóbb, mint korábban volt, jelenleg 14.99$-ba (~4600 forintba) kerül.

A Xiaomi 64GB-os pendrive-ot itt találod meg

Kedvezmény kód: A5403EE5C8227001

 

_________________________________________________________________

 

Xiaomi Youpin Sothing Zero-S éjszakai lámpa

Egy nagyon egyszerű, mégis dekoratív lámpával állt elő a Xiaomi, amit nem kell szerelni, nem kell kábelezni és mégis működik. A Xiaomi Youpin Sothing Zero-S előnye, hogy beépített akkumulátorról működik, ami 500mAh kapacitással rendelkezik. A LED világítás 2700-3200K színhőmérsékletű és, a beépített szenzornak köszönhetően 120 fokos szögben, maximum 4 méter távolságból képes érzékelni.

Ennek köszönhetően nem kell folyamatosan a lámpát felkapcsolnunk, elég csak feltenni a Xiaomi termékét. A rögzítés nagyon egyszerű, csak fel kell ragasztani a kiválasztott felületre a ragasztóval ellátott tartó részt, utána csak bele kell helyezni a lámpát és működik is. A Xiaomi Youpin Sothing Zero-S éjszakai lámpához kedvezmény kódunk is van, amivel csak 14$-ba, azaz 4300 forintba kerül.

A Xiaomi Youpin Sothing Zero-S éjszakai lámpát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGGFHOME33

 

_____________________________________________________________

 

Az új BlitzWolf BW-FYE9 fülhallgató

 

A Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó vezeték nélküli fülhallgató 14.2 milliméteres driverekkel rendelkezik. Az érintésérzékeny felületnek köszönhetően pedig a minimalista stílus köszön vissza. A száraz adatokat nézve, a Qualcomm QCC3020 chipnek köszönhetően támogatja a HSP, HFP, A2DP, AVRCP profilokat és APT, AAC támogatással is rendelkezik. Ezen kívül, a lehető legjobb minőségű telefonhívások érdekében CVC8.0+ DSP zajszűréssel is ellátták.

A tárolásra szolgáló tok, a fülhallgatók töltője is egyben. Ha behelyezzük őket, 1.5-2 óra alatt 6 órányi telefonhívásra vagy zenelejátszásra elegendő mennyiségű energiával láthatjuk el őket. Az USB Type-C porttal és akkumulátor kapacitás kijelzéssel ellátott tok 500mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amivel 5 alkalmammal tölthetők fel a fülhallgatók.

Az ergonomikus kialakítással rendelkező BlitzWolf BW-FYE9 érintésérzékeny felülettel rendelkezik, aminek köszönhetően magáról a fülhallgatóról szabályozható a hangerő, megállíthatjuk/elindíthatjuk vagy válthatunk a zeneszámok között, esetleg fogadhatjuk a hívásainkat is a beépített mikrofonnak köszönhetően. A legújabb dizájnnal rendelkező BlitzWolf BW-FYE9 a kedvezmény kódunkkal olcsóbban vásárolható meg az előrendelői akcióban, így 35.99$-ba, azaz körülbelül 11.000 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-FYE9 fülhallgatót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGBWFYE9

 

_______________________________________________________

 

70mai A800 autós kamera 4K felbontással

 

A 70mai A800 autós kamerába most minden belekerült, amit eddig hiányoltunk, sőt még akár egy másodlagos hátsó kamerát is rendelhetünk hozzá, így nem csak az utat, de a mögöttünk lévő eseményeket is rögzíthetjük.

Kiegészítők nélkül, beépített GPS vevővel rendelkezik, amelynek köszönhetően a kamera rögzíti a sebességünket és a megtett utat, amit a térkép szoftver segítségével visszanézhetünk majd. Újdonság a SONY IMX415 szenzor, amellyel már 4K felbontásban rögzíthetünk és 140 fokos látószöggel rendelkező videókat készíthetünk.

Az ADAS (Advanced Driver-Assistance System) vezetés közben segít a sávelhagyás és az ütközés elkerülését, amellyel elkerülhetjük a véletlen baleseteket. Természetesen megmaradt a parkoló mód is, így a 3 tengelyű gyorsulásmérőnek köszönhetően automatikusan elindítja a felvételt, ha gyújtás ráadása után azt érzékelné, hogy az autó megmozdul.

A loop recording felvételnek köszönhetően sosem fog betelni a memóriakártyánk, hiszen automatikusan felülírja a korábban rögzített fájlokat. Természetesen, ha hirtelen fékezés, baleset vagy erős irányváltozást érzékel, akkor azt a videófájlt védettként kezeli, így ezek nem kerülnek felülírásra. Beépített WiFi-vel rendelkezik, így a mobiltelefonunkról könnyedén vezérelhetjük és konfigurálhatjuk a kamerát, ha arra lenne szükség.

A 70mai A800 autós kamerához külön kiegészítőként belülre és kívülre is felszerelhető hátsó kamera is vásárolható. A 70mai A800 autós kamera a kedvezmény kóddal 89.63$-ba, azaz 27.500 forintba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

át itt találod meg

Kedvezmény kód: BGHU959

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9016199192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása