Amazfit NEO: Okosóra retró külsővel

2020. szeptember 18. 09:59 - nezdmitrendelszblog

Külünleges apróság az Amazfit NEO, amely úgy néz ki, mint a 90-es évek menő kvarcórái, de a sokak számára kellemes emlékeket előcsalogató külső alatt az Amazfit órákból ismerős okos funkciók sorakoznak.

Az 1.2 colos kijelző a retró külsőnek megfelelően egy STN fekete-fehér panelt kapott. Nincs érintésérzékeny felület, megmaradtak a régről jól bevált oldalsó gombok. A szilikon szíjjal rendelkező óra polikarbonát háza 5ATM vízállósággal rendelkezik.

 

Az órán a funkciók között a jobb oldalon található gombokkal válthatunk. Természetesen Bluetooth 5.0 kapcsolatot kapunk, így az Android és iOS rendszerű mobiltelefonunkra egyaránt feltelepíthetjük a telefonos alkalmazást, amivel kielemezhetjük az alvási szokásainkat, pulzusunkat, megtett lépéseinket. Választhatunk 24 órás pulzusmérést és akár riasztásra is képes, ha az általunk meghatározott értéken kívül esne a mért pulzusszám.

A mobiltelefonos kapcsolatnak köszönhetően nem fogunk lemaradni a bejövő hívásokról, üzenetekről és push értesítésekről sem. A beépített akkumulátora 160mAh kapacitású, amit 5 óra alatt tölthetünk fel és a gyártói adatok szerint egy feltöltéssel a készenléti idő akár 28 nap is lehet. Az Amazfit NEO okosóra a kedvezmény kóddal 39$-ba, azaz körülbelül 12.000 forintba kerül, az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes

Az Amazfit NEO okosórát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGANEO

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8316205354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása