Heti szemezgető 194.

2020. október 04. 08:34 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Újra itt van a heti válogatás, amibe megint sokmindent belesűrítettünk. Mobiltelefon, 3D nyomtató, gamer szék, párásító és még sok minden más.

anet_et4_pro.JPG

Egy újabb 3D nyomtatót dobott piacra az Anet, Az új Anet ET4 Pro már sokkal modernebb, mint a korábbi társai voltak. Modernebb és kisebb helyet is foglal. De szerencsénkre európai raktárból rendelhetjük meg, így áfa és vámmentesen lehet a miénk az új 3D nyomtató!

 anet_et4_pro_2.JPG

Az Anet ET4 Pro nyomtatási mérete 22 x 22 x 25 centiméteres lehet maximálisan, így szinte minden, számunkra fontos, apróbb tárgyat kinyomtathatunk vele. Az újdonság könnyebb összeszerelést is magával hozott. Míg az Anet A8 modellt rengeteg alkatészből kellett összeszerelni, több óra leforgása alatt, addig az ET4 Pro összeszerelése, mintegy 10 percet vesz igénybe.

 anet_et4_pro_1.JPG

A vezérlés megkönnyítéséhez egy 2.8 colos érintőkijelzővel látták el. Megmaradt az 1.75mm-es fúvóka, ami PLA, HIPS, Wood anyagot képes nyomtatni, de talán a legkönnyebben a PLA-t tudjuk beszerezni. Windows, MAC kompatibilis és a szoftvere képes kezelni a STL, OBJ, G-Code fájlokat. Így az internetről letöltve az adott fájlt, otthon kinyomtathatjuk azt.

Az Anet ET4 Pro a TomTop európai raktárából 219$-ba (69.000 forintba) kerül, amit áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

__________________________________________________________

 

Nokia 6.1 mobiltelefon

A Nokia 6.1 ára alapján belépőszintű is lehetne, de nem az. Az ára most tényleg alacsonyan van, a kedvezmény kóddal 30.000 forintba kerül. Cserébe 3GB memóriát, 32 GB tárhelyet és egy középkategóriás Snapdragon 630 processzort kapunk.

Az 5.5 colos IPS kijelzője 1920 x 1080 pixeles felbontású, amit Gorilla Glass 3 üveg véd a karcoktól. Az Android 9rendszert természetesen Magyar nyelvű menüvel is ellátták. A két SIM kártyát kezelő mobiltelefon támogatja a hazai 800MHz-es B20 hálózatot is.

A notch mentes kijelzője felett egy 8 megapixeles kamerát találunk. A hátlapra egy 16 megapixeles Zeiss optika került. Alatta találjuk a kör alakú ujjlenyomat olvasót. A telefon egy 3000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, ami támogatja a gyorstöltést is, így 30 perc alatt 50%-ra tölthetjük fel az akkumulátort. USB Type-C porttal látták el, támogatja a Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t és kezeli a GPS/AGPS+GLONASS+BDS műholdakat is.

NOKIA 6.1 Global Version 3GB 32GB 109.99$-ba, (34.000 forintba) kerül

 

__________________________________________________________

 

Az olcsó BlitzWolf BW-HL1 okosóra

 

blitzwolf bw-hl1_header

A remek termékeiről ismert BlitzWolf gyártónak a legelső terméke az okosórák piacán. Kezdésként egy olcsó modellel kezdenek, de kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak majd elő a későbbiekben. A HL1-es modell IP68-as vízállósággal rendelkezik, ellátták pulzusmérő szenzorral és egy feltöltéssel akár 10 napig is bírja a 8.000 forintos okosóra!

Az almás gyártó termékére hajazó óra egy 1.3 colos IPS megjelenítővel rendelkezik, amelynek felbontása 240 x 240 pixel. Műanyag házat és szilikon pántot kapott, így súlyra is csak 49 grammot nyom. Az óra kezelése az érintőkijelzőn keresztül történik. A műanyaggal borított hátlapon találjuk az optikai pulzusmérő szenzort és a mágnesesen csatlakozó töltőkábelt, ami USB véggel rendelkezik, hogy akár egy mobiltelefon töltőről vagy egy számítógép USB portjáról is feltölthessük az órát.

A BlitzWolf BW-HL1 okosórát 8 különféle sport mód mérésével látták el, mint például a séta, futás, kerékpározás, úszás, tollaslabda, kosárlabda és futball. A beépített szenzoroknak köszönhetően monitorozza a mozgásunkat, számolja a megtett lépéseinket és az elégetett kalóriát és a pulzusunkat is méri. Android és iOS rendszerű telefonunkhoz pedig Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik.

Az óra Angol nyelvű menüvel rendelkezik és megjeleníti, ha hívásunk érkezett vagy üzenetet kaptunk. Az optikai pulzusmérő szenzor akár 24 órás figyeléssel is működhet, így alvás közben is mérést biztosít. Ezen kívül a mobiltelefonunkkal szinkronizálva az óra képes megjeleníteni az időjárási adatokat, ellátták ébresztővel, stopperrel, zenevezérlővel, alvásfigyelővel és képes figyelmeztetni, ha túl sokat ültünk egy helyben.

blitzwolf bw-hl1_5

Beépített 180mAh kapacitású akkumulátorát 2 óra alatt tölthetjük fel, ami 15 napos készenléti időre vagy 7-10 napos normál használati időre elegendő.

A BlitzWolf BW-HL1 okosóra az előrendelői akcióban jelenleg 25.99$-ba, azaz 8.000 forintba kerül, áfa és vámhatár alatt, ami remek ár egy ilyen tudású óráért!

 

__________________________________________________________

 

Az olcsó Doogee S40 Pro strapamobil

 

Az olcsó Doogee S40 Pro strapamobilra valószínűleg nagy lesz az érdeklődés. A Banggood webáruház akciójában két Doogee modell is egyaránt 99$-ba kerül. Míg az egyik egy sok mindent kibíró, masszív külsővel rendelkezik, addig a másik modell igazi nagyvárosi készülék lett

Valószínűleg inkább tekinthető másodlagos mobiltelefonnak, ami munkába, túrázáshoz használ az ember. Aminek meg sem kottyan, ha horgászás közben alaposan elázunk, vagy túrázás közben vízbe, sárba esik.

Kivitelének köszönhetően sok helyen megállja a helyét a Doogee S40 Pro. A kijelzőke 5.45 colos, az IPS panel felbontása 1440 x 720 pixel. A 32.000 forintos készülék a CPU-t nézve a belépőszintet képviseli, ám memória és tárhely fronton más a helyzet. Így 4GB rendszermemóriát kapunk, a belső tárhely mérete 64GB, amit microSD kártyával toldhatunk meg, ha szűkén lennénk az adott keretnek. A MediaTek Helio A25(MT6762D) processzor nyolc magos, Cortex-A53 magjai maximálisan 1.8GHz-re képesek. Két SIM kártyát is használhatunk a telefonban vagy az egyik helyére helyezhetjük be a memóriakártyánkat. A mobiltelefon természetesen támogatja a 800MHz-es, B20-as LTE hálózatot is. Már Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, a helymeghatározáshoz pedig a Beidou, Galileo, Glonass, GPS műholdakat használhatjuk

Nem csak az IP68 és IP69K minősítésnek, de a MIL-STD-810G katonai követelményeknek is megfelel a Doogee S40 Pro. A megerősített ház szinte mindennek ellenáll, a kijelzőt Gorilla Glass üveg védi. Az előlapra egy 5 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapon egy 13+2 megapixeles kamera kapott helyet.

Az Android 10 rendszerben természetesen megtalálható a Magyar nyelvű menü is. A telefont egy 4650mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amihez egy 5V/2A töltőt mellékelnek. A Doogee S40 Pro mobiltelefont az EU Priority szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg 99.99$-ért (~32.000 forintért).

A Doogee S40 mobiltelefont itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Power Bakról fűthető kabát 

heated_warm_back_2.jpgA nagy hidegben jöhet jól ez a ruhadarab. Különlegessége a vízlepergető külső és a fűthető belső felület, amivel így a hűvösebb időben sem fogunk fázni. Az S-4XL méretig szinte bárki megtalálhatja a hozzá illő méretet, legyen a viselője nő vagy férfi. A poliészter külsővel és pamuttal töltött kabát magasított nyakkal rendelkezik és kapucnival is ellátták.

heated_warm_back3.jpg

Egy power bank-re lesz szükségünk a működéséhez, amivel bekapcsolhatjuk a belső fűtést. Három módot is választhatunk, amit a kabát belsejében található gombbal vezérelhetünk

  • Magas hőmérséklet: 50 ℃ (vörös fény),
  • Középső hőmérséklet: 40 ℃ (fehér fény),
  • Alacsony hőmérséklet: 30 ℃ (kék fény)

 heated_warm_back.jpg

A műkődéhez egy 5V/2A teljesítményű külső akkumulátorra lesz szükség, amit a kabát USB portjához csatlakoztathatunk. Az USB portról fűthető kabát 25.1$-tól, azaz körülbelül 10.500 forinttól vásárolhatjuk meg.

A kabátot itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Xiaomi Daewoo Mini párásító

 

A Xiaomi a Daewoo gyártóval társult, hogy elkészítsék a kisméretű párásítójukat. A 260 milliliteres tartállyal rendelkező párásító 30-35ml folyadékot képes a levegőbe juttatni óránként. Folyamatos és szakaszos párásításra is képes. Akkumulátorral látták el, amit 1.5 óra alatt tölthetünk fel és így használattól függően 8-12 órán keresztül használhatjuk.

A Xiaomi Daewoo Mini párásító 29.2$-ba, azaz 9100 forintba kerül

 

_____________________________________________________

 

 

Urban Drift S006 elektromos roller

 

Míg a Xiaomi már az Electric Scooter Pro modellnél tart, addig az Urban Drift S006 inkább az előző generációs modell ellenfele lehet.

Árban és hatótávban is megegyezik a Xiaomi előd modelljével, de van pár apró különbség a két termék között. Az egyik nem elhanyagolható szempont a 150 kilogrammos maximális terhelés és a 10 colos kerekek. A Xiaomi Mi Electric Scooter Pro-hoz hasonló felépítést és ezzel együtt hasonló megjelenést kapott, Itt is alumínium vázat kapunk, amelynek köszönhetően az elektromos roller súlya 18 kilogramm.

Egy 350W teljesítményre képes elektromos motort kapott, amivel legfeljebb 25km/h a legnagyobb elérhető sebesség, a megtehető távolság pedig 20 kilométerben maximalizálódik. Hasonló visszajelzéseket kapunk a kormányon elhelyezett infó panelről, mint amivel a Xiaomi Electric Scooter Pro modellben is láthatunk. Ennek köszönhetően kijelzi az aktuális sebességünket és az akkumulátor kapacitását is. A hátsó kerék tárcsaféket kapott, az első kereket az elektromos motor képes fékezni és a fékezési energiával valamennyi elektront visszatölthetünk az akkumulátorba.

Kerekei a Xiaomi rollereivel ellentétben nem 8.5, hanem 10 colos mérettel rendelkeznek. Külön lengéscsillapítást az Urban Drift S006 sem kapott, így a levegővel teli kerekek tompítják az út egyenetlenségeit. Az elektromos roller piros, sárga és fekete színben választható és szerencsére németországi raktárból rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg.

A Urban Drift S006 elektromos rollert itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Az új BlitzWolf gamer székek

 

A BlitzWolf BW-GC6 gamer szék akár 150 fokos szögben hátra dönthető, terhelhetősége nem kevés, akár 250 kilogrammot is elbír. A karfának nem csak a magasságát, hanem a vízszintes irányát is állíthatjuk, hogy minél jobban a saját kényelmünkhöz igazíthassuk azt. A fix, párnázott fejrész mellett egy deréktámaszt is kapunk, melynek szintén a saját ízlésünk szerint állíthatjuk a magasságát.

A szék műbőr borítást kapott, a választható színek között megtaláljuk a piros/fekete és kék/fekete modelleket is. Az ergonomikus kialakítású kagylóülés a hát rész kétoldalán hálós borítást kapott, hogy folyamatos legyen a szellőzés a háttámla és a hátunk között. Magasságát fokozatmentesen 12 centiméterig változtathatjuk, így 49-61 centiméter közé állítható az ülőfelület magassága.

A BlitzWolf BW-GC6 gamer szék a Banggood európai raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg. Az előrendelői akcióban 109$-ba, azaz 34.000 forintba kerül

A BlitzWolf BW-GC6 gamer széket itt találod meg

Megjelent egy másik, olcsóbb gamer szék is, ami csak 69.99$-ba, azaz 20.500 forintba kerül. Ezt is áfa és vámmentes, európai raktárból vásárolhatjuk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1016226442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása