Heti szemezgető 195. – Az élet apró dolgai

2020. október 11. 21:10 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj_95.jpg

Itt van a heti szemezgető új része, amiben felkészültünk a hidegre, így fűthető leggings, mellény és ezen kívül sok más termék is helyet kapott.  

BlitzWolf BW-FYE5S TWS bluetooth 5.0 fülhallgató

 

Egyre-másra jelenteti meg a gyártó a vezeték nélküli fülhallgatóit, melynek legújabb szülötte a BlitzWolf BW-FYE5S TWS bluetooth 5.0 fülhallgató. A Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó vezeték nélküli fülhallgató az érintésérzékeny felületnek köszönhetően vezérelhető. Szakítottak a minimalista stílussal és egy modern külsőt álmodtak meg neki. A száraz adatokat nézve támogatja a HSP, HFP, A2DP, AVRCP. A tárolásra szolgáló tok, a fülhallgatók töltője is egyben. Ha behelyezzük őket, 1 óra alatt hangerőtől függően 3-4 órányi telefonhívásra vagy zenelejátszásra elegendő mennyiségű energiával láthatjuk el őket. Az USB portján keresztül tölthető a tok, ami 250mAh-s akkumulátorral rendelkezik.

A modern designt követő BlitzWolf BW-FYE5S érintésérzékeny felülettel rendelkezik, aminek köszönhetően magáról a fülhallgatóról szabályozható a hangerő, megállíthatjuk/elindíthatjuk vagy válthatunk a zeneszámok között, esetleg fogadhatjuk a hívásainkat is a beépített mikrofonnak köszönhetően.

A legújabb dizájnnal rendelkező BlitzWolf BW-FYE5S a kedvezmény kódunkkal olcsóbban vásárolható meg az előrendelői akcióban, így 28.99$-ba, azaz körülbelül 8.900 forintba kerül.

BlitzWolf BW-FYE5S TWS bluetooth 5.0 fülhallgató

Kedvezmény kód: BGFYE5S

 

____________________________________________________________

 

Blackview A80 mobiltelefon

 

A Blackview A80 egy olyan készülék, ami Android 10 Go rendszert futtat, 13 megapixeles kamerával rendelkezik és az akkumulátorának kapacitására sem lehet panaszunk. Mindezt pedig 23 ezer forintért tudja. Blackview A80 az Android 10 Go rendszert futtatja és a B20-nak köszönhetően a hazai 4G hálózaton is használható! A 6.21 colos megjelenítő méretes, az IPS panel felbontása 1520 x 720 pixeles. A készüléket az alsó kategóriába pozícionálták, ez természetesen látszik az árazásán is, ennek megfelelően pedig 2GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk, természetesen microSD kártya használata lehetséges.

A szenzor cseppes kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát, a hátoldalon pedig négy kamerát kapunk, amiből a fő optika egy 13 megapixeles Sony IMX258 szenzor. Processzorból egy MediaTek MT6737V/WA került bele (ahogyan a Doogee X95-be is), ami négy magos és maximálisan 1.3GHz-re képes. Nagyon jó hír, hogy a Blackview A80 már a legújabb Android 10 rendszer Go verzióját futtatja. Természetesen van itt nekünk GPS, ujjlenyomat olvsó, arcfelismerés, 2.4-es WiFi és Bluetooth is. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/1A teljesítménnyel tölthetjük fel a 4350mAh kapacitású akkumulátorát.

Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. Az 74.99$-os árával pedig 23.000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A Blackview A80 mobiltelefont itt találod meg

A Doogee X95 mobiltelefon mégjobb áron kapható, csak 20 ezer forintba kerül és ugyan ezt tudja

 

____________________________________________________________

 

TENGOO 3-Gears fűthető leggings

 

A nagy hidegben jöhet jól egy fűthető ruhadarab. Az eddig megszokott mellények és kabátok után egyre több elektromosan fűthető leggingset is találni. Különlegessége gyapjú és poliészter anyaga, melyben fűtőszalakat találunk a térd vonalánál. Működéséhez egy power bank-ra lesz szükségünk, a a fűtés elindításához pedig egy három opcióval rendelkező gombot találunk.

Magas hőmérséklet: 50 ℃ (vörös fény),

Középső hőmérséklet: 40 ℃ (fehér fény),

Alacsony hőmérséklet: 30 ℃ (kék fény)

A mosható leggings műkődéhez egy 5V/2A teljesítményű külső akkumulátorra lesz szükség, amit az USB portjához csatlakoztathatunk. Ennek köszönhetően egy 10000mAh kapacitású akkumulátorral akár 6-8 órán át használhatjuk. A fűthető leggings 25.99$-ba, azaz körülbelül 8000 forintba kerül.

TENGOO 3-Gears fűthető leggings

 

____________________________________________________________

 

TENGOO fűthető mellény

 

A fűthető leggings után itt van a gyártó mellénye is, amit szintén egy külső akkumulátorról üzemeltethetünk. A fekete és szürke színekben kapható mellény 100%-ban poliészterből készül és vízhatlan külsővel látták el. A fűtőszálak szinte a teljes hát és tarkó részen körbe futnak és más ruházatokkal ellentétben a has vonalon is helyet kaptak.

Szintén egy USB porthoz csatlakoztatott külső akkumulátorról működtethető, amivel 25, 35 és 45 Celsius hőmérsékletre állítható be a több méretben is kapható ruhadarab, ami az előrendelői akcióban 33.99$-ba, azaz körülbelül 10.500 forintba kerül.

A TENGOO fűthető mellényt itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-GTK1 gamer fejhallgató tartó

 

A BlitzWolf új terméke nem egy egyszerű fejhallgató tartó. RGB színekben képes világítani, fejhallgatónkat a tetején lévő akasztóra tehetjük fel. A talpán található érintésérzékeny gomboknak köszönhetően kapcsolhatjuk be a világítását. A tapadókorongos talpnak köszönhetően pedig attól sem kell félnünk, hogy véletlenül felborítanánk azt.

Nem csak egy egyszerű fejhallgató tartó, hanem egy USB HUB is. Így a számítógépünkhöz csatlakoztatva elosztóként is üzemel a 4 darab USB 2.0 portjának köszönhetően, amiből egy szolgál adatátvitelre, a többi csatlakozó pedig más eszközök töltésére. Így akár a mobiltelefonunkat vagy más USB-s eszközünket is feltölthetjük róla. Az állvány 22,99$-ba azaz 7000 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-GTK1 gamer fejhallgató tartót itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

A CHUWI AeroBook ultrabook

 

aerobook_a11_02.jpg

A Chuwi az IDIEGOGO kampány keretében keltette életre a legújabb laptopját. Az újdonság az ultrabook vonalat erősíti, amely alacsony fogyasztást, korrekt teljesítményt és hosszú üzemidőt ígér.

aerobook_w11_01.png

Az ultrakönnyű hordozható kategóriában kellő teljesítménnyel bír a Teclast F6 Pro, amihez nekünk is volt szerencsénk. Az Intel Core M processzora valóban keveset fogyaszt, de teljesítményben megelőzi a régebbi Intel Core i3 processzorokat is. Nem hiába vált a kedvenc utazó laptopommá az F6 Pro, amit kis mérete és többfunkciós felépítése miatt (az érintő kijelzőjének köszönhetően táblagépként is használhatom) vált majdnem a fő munkaállomásommá.

aerobook_a12_01.jpg

A Chuwi Aerobook 8GB memóriát és egy 256GB-os SSD meghajtót kapott AZ IPS megjelenítője 13.3 colos, amely vékony oldalsó kávákkal rendelkezik. Teljes méretű billentyűzettel, Windows 10 operációs rendszerrel érkezik. A processzorra az intel M3-6Y30, amely 2 magos és 2.2GHz-es maximális sebességgel rendelkezik.

aerobook_a11_04.jpg aerobook_a11_07.jpg

Találunk rajta microSD kártyaolvasót, két USB 3.0 portot, HDMI csatlakozót, töltő portot és fülhallgató csatlakozót is. A Chuwi Aerobook európai (CZ) raktárból rendelhető áfa és vámmentesen, ingyenes szállítással, mintegy 389$-ért, azaz 119.000 forintért.

A CHUWI AeroBook laptopot itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

Az olcsó Xiaomi Mijia G1 robotporszívó (már csak pár maradt az EU raktáras akciós áron)

  xiaomi_mijia_g1_4.JPG

A Xiaomi Mijia G1 robotporszívója az alacsony ársávban versenyez, hiszen mintegy 55.000 forintot kérnek érte. A jó hírnek folytatása is van, hiszen európai raktárból rendelhető, így plusz költségek nélkül és rövid szállítási idővel rendelhető meg.

Ennek az alacsony árnak megfelelően nem kapunk végeláthatatlan kényelmi funkciókat, de legalább nem mondhatjuk rá azt, hogy drága lenne. A 2200Pa szívóerő megegyezik az ismert nagy testvér, Roborock S50 teljesítményével.

xiaomi_mijia_g1_3.JPG

xiaomi_mijia_g1_1.JPG

Portartállyal és egy 200 milliliter kapacitású víztartállyal rendelkezik, amit funkciótól függően helyezhetünk el benne, hogy épp felporszívózni vagy felmosni szeretnénk. 82 milliméteres magasságának köszönhetően akár az ágy alá is befér, így ott is felporszívózhat.

xiaomi_mijia_g1_2.JPG

xiaomi_mijia_g1.JPG

A robotporszívót WiFi kapcsolaton keresztül a mobiltelefonunk segítségével is vezérelhetjük. 2500mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően maximum 90 percen keresztül használhatjuk. A takarítás végeztével vagy mielőtt takarítás vége előtt lemerülne, automatikusan visszaáll a dokkolójára, hogy feltöltse az akkumulátorát.

Nem csak a padló feltörlésére képes, hanem az elöl található két oldalsó forgó keféje mellett még egy alsó forgó fejjel is ellátták, ezzel pedig a szőnyeg szálai közül is képes kisöpörni és felszívni a port. A Xiaomi Mijia G1 robotporszívó megrendelhető a TomTop webáruházból európai (Germany) raktárából, ennek köszönhetően rövid szállítási idővel és áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Xiaomi Mijia G1 robotporszívót itt találod meg, a kóddal 179$-ért, azaz 55.000 forintért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6916235620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása