BlitzWolf BW-BS14 Pro – A gyártó legújabb gimbalja

2020. október 12. 12:05 - nezdmitrendelszblog

A BlitzWolf megint újított és egy új termékkel bővítette a repertoárját. A séma ugyanaz, a BlitzWolf-tól megszokott minőség és az alacsony ár ötvözete. Utóbbira nem is nagyon lehet panaszunk, hiszen még kedvezmény kódunk is van a BlitzWolf BW-BS14 Pro gimbalra.

Akár 8 óra működésre is elegendő az újratölthető és akár cserélhető 3.000mAh kapacitású akkumulátora. Háromtengelyű motorokat jócskán továbbfejlesztették, így már 340, 330 és 340 fokos szögben is elforgathatjuk vele a mobiltelefonunkat. A tartómechanizmusnak köszönhetően pedig fektetve vagy állítva is behelyezhetjük azt.

A kezelőszerveknek köszönhetően lehetőségünk van követő módra, ilyenkor ha egy személyt kijelölünk és mozogni kezd, a gimbal automatikusan követi és utána forgatja a kamerát, de készíthetünk mozgó time lapse videókat is. A telefonos alkalmazás használatával, közvetlenül a gimbal tárcsájával használhatjuk a zoom funkciót.

Piacot robbanthat a Xiaomi Mi 10T - Itt van, már megvásárolhaó az új csúcsmobil

A telefonunkhoz Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik. A nyél alsó részét egy szabványos ¼-es menettel is ellátták, hogy akár állványra is feltehessük. A csomagban pedig egy felszerelhető mini állványt is kapunk hozzá. Aki a mobiltelefonjával szereti megörökíteni a nyaralás pillanatait vagy a családi eseményeket, azoknak lehet jó választás a BlitzWolf BW-BS14 Pro, ami a motoroknak köszönhetően kiegyenlíti a zavaró remegéseket és finom, egyenletes mozgást biztosít. A nyélen elhelyezett kezelőszervekkel elindíthatjuk a felvételt, a joysticknek köszönhetően pedig akár felvétel közben is elforgathatjuk a gimbalt.

Az újdonságok nagy része itt nem áll meg, hiszen most már egy apró kijelzőt is kapott az eszköz, amin láthatjuk a kiválasztott üzemmódot és megjeleníti az akkumulátor töltöttségét is.

A BlitzWolf BlitzWolf BW-BS14 Pro a kedvezmény kóddal 89.99$-ba (~27.500 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

BlitzWolf BW-BS14 Pro gimbal

Kedvezmény kód: BGBS14PRO

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech Blitzwolf

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4916236184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása