Európai raktárból vásárolható meg a Onebot S6 elektromos kerékpár

2020. október 12. 18:20 - nezdmitrendelszblog

onebot_s6_6.jpg

A Onebot S6 elektromos kerékpár európai raktárban található meg, így rövid szállítási idővel, és ami fontos, áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A magnézium-alumínium vázzal rendelkező elektromos kerékpár 16 colos kerekei elöl és hátul is tárcsaféket kaptak. A viszonylag kisméretű kerekek azért fontosak, hogy a kerékpár könnyen összecsukható legyen. Így a lakásban is kevesebb helyet foglal és berakhatjuk az autó csomagtartójába is.

onebot_s6_2.jpg

Maximális terhelhetősége 120 kilogramm, a 250W teljesítményű motorjának és a beépített akkumulátorának köszönhetően maximálisan 25km/h sebességre képes. Tisztán elektromos módban 15 kilométert tehetünk meg vele egy feltöltéssel. Használhatjuk az elektromos motort a normál pedálos hajtás segítésére is, így 50 kilométert tehetünk meg vele. Ha az akkumulátor teljesen lemerült, attól még természetesen a láncos hajtásnak köszönhetően normál kerékpárként is használhatjuk.

Buy Gocycle G3 GS pedal assist electric folding sport bike onebot ...

Három színben kapható, fekete, fehér és narancs összeállításban. Előre egy beépített LED lámpát kapunk. Azért, hogy a kerékpár a lehető legjobban csökkentse az út egyenetlenségeit, még egy hátsó teleszkóppal is ellátták.

onebot_s6_3.jpg

onebot_s6_1.jpg

A Onebot S6 elektromos kerékpár európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg. A németországi raktárnak köszönhetően, az oldalon található információk szerint, akár 3-5 munkanapon belül is megérkezhet hozzánk

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8216236780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása