Heti szemezgető 197

2020. október 25. 19:38 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_97.jpg

Összeszedtük nektek az újdonságokat, pár korábbi terméket, amiket sokan választottak és itt van pár olyan kedvenc dolog is, ami olcsóbb lett az utóbbi napokban.

 

Európai raktárból rendelhető a NIUBILITY N1 elektromos roller

A NIUBILITY N1 elektromos roller különlegessége a 25km/h végsebesség, az alacsony ár és az, hogy áfa és vámmentesen rendelhetjük meg. 250W teljesítményű elektromos motorjával képes elérni a már említett végsebességet. A Xiaomi elektromos rollereiből ismerős funkciót is megkapta, így az első kereket E-ABS elektromos, míg a hátsó kereket tárcsafékkel szerelték.

A NIUBILITY N1 terhelhetősége maximum 120 kilogramm. Természetesen itt is súlyfüggő, hogy milyen távolságot képes megtenni velünk, de a maximum 25 kilométer lehet. Szinte teljes egészében egy Xiaomi klónról van szó, hiszen még a kereket megjelenése és a kormányon található kezelőszerv is megegyezik a nagy kínai gyártó termékével. Így kapunk digitális akkumulátor kapacitás kijelzést és sebességmérőt, illetve első és hátsó LED lámpákat is.

A kerekek itt is levegővel teltek, a NIUBILITY N1 összecsukásához pedig csak pár másodpercre van szükség, így bármikor berakhatjuk az autó csomagtartójába vagy felszállhatunk vele egy tömegközlekedési eszközre.

A NIUBILITY N1 szerencsére egyáltalán nem drága, hiszen 289$-ba, azaz 90.000 forintba kerül. Németországi (Germany) raktárból rendelhetjük meg, így áfa és vámmentesen vásárolható meg

A NIUBILITY N1 elektromos rollert itt találod meg

 

_________________________________________________________

 

Az új Zeblaze THOR 6 okosóra

 

Ha a mobiltelefonoknál ismert felsőkategóriát az okosóráknál is említhetnénk, a Zeblaze THOR 6 biztosan ebben a szegmensben szerepelne. A kerámiatokozással rendelkező okosóra karcálló üveget kapott, ami alatt az 1.6 colos 400 x 400 pixeles felbontású kijelző kapott helyet.

De nem ez az óra húzóereje, hanem az a MediaTek Helio P22 processzor, ami a videón is láthatóan teljesen gördülékenyen hajtja meg az Android 10 rendszer, órára szabott változatát. A processzor 8 maggal rendelkezik, maximális órajele pedig akár 2.0GHz is lehet. Mivel Android rendszert futtat, így jó pár alkalmazást fel is telepíthetünk az órára, amiben a 64GB-os tárhely lesz a segítségünkre. De a nagy tárhelynek köszönhetően, akár egy mindig nálunk lévő adathordozóként is használhatjuk az órát.

Memóriából 4GB-ot kapott, ami nem csak sok mobiltelefonban ritkaság, de okosórában szinte sosem találkozhatunk ekkora memória mennyiséggel. SIM kártyát is használhatunk és támogatja a B20-as 4G hálózatot. GPS, Glonass helymeghatározást is használhatunk, Bluetooth 5.0 és WiFi is került bele.

 

Két kamerát kapunk, mindegyik 5 megapixeles felbontással rendelkezik. Az egyik a kijelző felett található, amivel elérhető az arcalapú feloldás, a másik pedig a funkciógombok között kapott helyet. Sport módok közül is számtalan módot választhatunk, természetesen lépésszámlálásra, pulzusmérésre és alvásmonitorozásra is képes. Használatával nem maradunk le egyetlen értesítésünkről sem, sőt a SIM kártyának köszönhetően akár az óráról is telefonálhatunk.

A beépített akkumulátora 830mAh kapacitással rendelkezik, ami 6 óra beszélgetési időre vagy 60 óra készenléti időre elegendő. A Zeblaze THOR 6 az előrendelői akcióban az első 100 vásárlónak 169$-ba (53.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg, amivel így egy igazán erős, Android 10 rendszert futtató okosóra birtokosai lehetünk.

A Zeblaze THOR 6 okosórát itt találod meg

 

_________________________________________________________

 

Még mindig nagy siker a Deerma Water Spray Mop szórófejes felmosó

paa0284-1-2444-ttql_eredmeny.jpg

A márkától már megszokott elegáns, ízléses formavilággal megáldott termékről van szó most is. Több szempontból is praktikus eszköz lett a Deerma. Csupán 3,5 dl víz elég ahhoz, hogy akár 100 négyzetméter területet könnyedén felmossunk, szemben a többszöri megtöltést igénylő vödrös, hagyományos felmosóval szemben. Pehelysúlyú, mindössze 750 grammot nyom, egy tiszta mop fejjel akár a falakat is át moshatjuk vele, vagy például a fürdőszobában a csempét.

paa0284-1-2444-hjgh_eredmeny.jpg

A felmosó feje előtt 95 centiméter széles részre tudja kiszórni a benne lévő tartályból a vizet, amit egy kis tisztítószerrel könnyedén felmoshatunk. Nem arról van szó, hogy ezzel fogjuk kiváltani a jó öreg felmosót, de egy gyors általános felmosást könnyebben, egyszerűbben tudunk eszközölni.

paa0284-1-2444-cztc_eredmeny.jpg

360 fokos szögben képes fordulni a fej, így az éles sarkok vagy a kanapé kikerülése egyáltalán nem okozhat gondot. Rendkívüli, 2 literes mennyiségű vizet is képes feltörölni a mop feje, de ha már megtelne, vagy cserére szorul, sincs nagy gond, ugyanis egy apró mozdulattal egy másodperc alatt ki lehet cserélni. Nincs szükség elektromos áramra, csak összepattintjuk a 120 centiméter hosszúságú nyelét, töltünk bele vizet és már mehet is a porcicák megelőzése.

A Xiomi Mijia Deerma felmosót itt találod meg

 

_________________________________________________________

 

Az Ulefone Armor X7 Pro strapamobil

 

Az olcsó strapamobilok között valószínűleg az Ulefone Armor X7 Pro a bajnok. Nem sok gyártótól kapunk 4GB memóriát, Android 10 rendszert és 4G támogatást egy 29.000 forintos telefonban. Mégpedig az Ulefone ezt megcsinálta. Az Ulefone Armor X7 Pro természetesen nem a legerősebb a piacon, de azért kapunk IP68, IP69K tanúsítványt és a legújabb Android 10 operációs rendszert is megkapjuk!

Az Ulefone Armor X7 Pro strapabíró házzal rendelkezik. Azt is kibírja, ha leejtenénk és az IP68/69K tanúsítványnak köszönhetően 30 percig bírja a vízben, 1.5 méteres mélységig. Az 5 colos 1280 x 720 pixeles felbontással rendelkező kijelzőt teljesen körbe öleli a megerősített káva. A magasított peremeknek köszönhetően pedig leeséskor nem sérül meg a kijelző, ha lapos felületre ejtenénk le. A telefon támogatja a GPS, Glonass, Galileo műholdas helymeghatározást. 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel is ellátták, Bluetooth-ból pedig a legfrissebb 5.0 verziót kapta meg.

A fedélzetén már a legújabb, Android 10 rendszer fut, amin természetesen elérhető a magyar nyelvű felület is. A hazai piacra is felkészítették a telefont, így támogatja a B20-as 4G LTE hálózatot is és két SIM kártyát is behelyezhetünk a telefonba. A biztonságunkról pedig a hátlapra szerelt ujjlenyomat olvasó gondoskodik. Fényképek készítésekor hagy minket cserben, hiszen az előlapra egy 5 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapon pedig egy 13 megapixeles optika kapott helyet.

Az Ulefone Armor X7 a MediaTek Helio A20 MT6761VWE processzorát használja, ami négy magos és maximálisan 1.8GHz-re képes. Memóriából 4GB jár, a tárhely mérete 32GB, meghagyták a memóriakártyás bővítés lehetőségét is, amiből akár 256GB méretű kártyát is használhatunk. A hátlap alá egy 4000mAh kapacitású akkumulátor került.

Az Ulefone Armor X7 Pro az előrendelői akcióban 92.99$-ba, azaz 29000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

___________________________________________________________

 

 

Xiaomi Era Clean ultrahamg alapú tisztítója egy szempillantás alatt tisztává varázsolja az ékszereinket, óráinkat, szemüvegeinket. Mi is kipróbáltuk a terméket. Csak fel kell töltenünk vízzel, bele kell tennünk a tisztítani kívánt tárgyat. A 45.000Hz rezgés által képes eltávolítani a kosz és olajszennyeződést, az ujjlenyomatokat. Így szemüvegeket, órákat, karkötőket, nyakláncokat is tisztíthatunk vele. A nagy rezgésszámnak köszönhetően 50-500 mikron méretű kavitációs buborékok keletkeznek, amik bejutnak a résekbe, repedésekbe és ott fejtik ki a hatásukat. Azt nem mondom, hogy maradéktalanul sikerült kirezegtetni a legkisebb résből is az oda ragadt szennyeződést, de nem végzett rossz munkát.

A Xiaomi Era Clean ultrahangos tisztító 34$-ba (~10500 forintba) kerül

 

______________________________________________________

 

Amazfit X

 

Az igazán különleges Amazfit X háza teljesen fém borítás kapott, az ívelt kijelzője 2.07 colos lesz. A gyártó állítása szerint, a hajlított kivitel lehetővé teszi, hogy a normál okoskarkötő méretekhez képes 244%-kal nagyobb megjelenítőt használhassanak, amely 336ppi értékkel és 430 nites fényerővel fog rendelkezni. Okosóraként hivatkoznak rá, amelynek 220mAh akkumulátor kapacitása a gyártó állítása szerint 7 napos üzemidőre elegendő.

amazfit X

Az Amazfit X új, hajlított megjelenítős megoldás valószínűleg sokaknak tetszeni fog, ahogyan nekünk is szimpatikus ez a stílus. Az újdonság meg is vásárolható az AliExpress-en, ahol európai (Spain) raktárból szerezhető be 349.99$-os áron.

Az Amazfit X-et itt találod meg

 

_______________________________________________________

 

A 3000 forintos Xiaomi PT01 elektromos fogkefe

 

A Youpin család újdonsült tagjaként mutatta be a Xiaomi a PT01 elektromos fogkefét, ami egy feltöltéssel akár 30 napig is használható és csak 3.000 forintba kerül. A beépített akkumulátorának köszönhetően nem kell az elem cserével bajlódnunk. A 320mAh kapacitásnak köszönhetően 120 percig képes üzemelni, így napi 2 perc fogmosással számolva könnyen kijön, hogy 30 napig használható egy feltöltéssel.

A cserélhető fej DuPont sörtéket kapott, a két perces fogmosási idő alatt a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy a legalaposabb tisztításhoz folyamatosan váltsunk pozíciót. A maximálisan 19000 rezgés/perc sebességgel tisztító Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefe 2 fokozatot, egy erősebbet és gyengébbet kapott, hogy kiválasszuk a számunkra megfelelő tisztítási módot. A fogkefe megjegyzi a kiválasztott funkciót, így a következő fogmosáskor a korábban használt üzemmódot használhatjuk.

A beépített 320mAh kapacitású akkumulátorát a mellékelt töltőbölcsőbe állítva tölthetjük fel, ami MicroUSB csatlakozást kapott. Így nem csak otthon, hanem pihenés alkalmával is könnyedén feltölthető az akkumulátora. A Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefe szürke, rózsaszín és kék színben választható, a mellékelt kedvezmény kóddal pedig 9.9$-ba, azaz körülbelül 3.000 forintba kerül.

A Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefét itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9416257580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása