Itt csak 7900 forintba kerül a Haylou Solar okosóra

2020. november 11. 15:04 - nezdmitrendelszblog

A fém házzal rendelkező Haylou Solar okosóra szilikon szíjjal rendelkezik. Pulzusmérővel és ellátták és 12 különböző sportmódot mérhetünk vele. A kör alakú óratokban egy 1.28 colos, 240 x 240 pixeles TFT panel kapott helyet. A folyamatos pulzusmérés 24 órán keresztül képes mérni. A sportmódok között megtaláljuk a séta, futás, kerékpározás, jóga, kosárlabda, foci módokat is. Az IP68-as védettségnek köszönhetően a fürdőkádba is magunkkal vihetjük. Természetesen képes hívás és üzenet értesítés kijelzésre is a mobiltelefonunkra telepített Haylou Fit alkalmazás és a bluetooth kapcsolat segítségével.

Stopper, mobiltelefonos zenelejátszó vezérlés, időjárás és relaxációs módot is kap az okosóra. A beépített akkumulátora akár 30 napos üzemidőre is elegendő, de a 24 órás pulzusméréssel ez az érték 15 napra csökken. Ami valljuk be, nem rossz még így sem, hogy csak két hetente kell majd töltenünk az órát. A Haylou Solar okosóra 25.99$-ba, azaz 7.900 forintba kerül.

A Haylou Solar okosórát itt találod meg

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech Haylou tomt

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7916282218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása