Egy új gyártó a 3D nyomtatók piacán, akinek termékét európai raktárból rendelhetitek meg

2020. december 27. 16:29 - nezdmitrendelszblog

Az Artillery Sidewinder X1 terméke európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető.

Fejlettebb vezérlést kapunk, amit a 4,3 colos érintőkijelző segít Csiszolt üveg felületet kapott, ami melegíthető lappal van szerelve, hogy a nyomtatott tárgyunk minél kevésbé tapadjon oda az alsó platformra. Kettős Z-tengely és állítható vezérműszíj csökkenti a felesleges rezgéseket, ezáltal stabilabb nyomtatást és jobb eredményt érhetünk el vele.

Egy optikai szenzor segítségével az Artillery Sidewinder X1 3D nyomtató megállíthatja és folytathatja a nyomtatást. Ha a gépből hirtelen elfogy a filament, automatikusan megállítja a nyomtatást, majd onnan folytatja, ahol abbahagytuk. Az Artillery Sidewinder X1 3D nyomtatóval különféle 1,75 mm-es nyomtatószálakat használhat, például PLA, ABS, TPU, WOOD stb. darabokat.

Az Artillery Sidewinder X1 3D nyomtató európai (Germany) raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen vásárolható meg. A kedvezmény kóddal pedig lefaraghattok az árból, így 358$-ba (107.000 forintba) kerül, a szállítás pedig ingyenes.

Az Artillery Sidewinder X1 3D nyomtatót itt találod meg

Kedvezmény kód: TPOS3833

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8916358796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása