Creality Ender-3 Max 3D nyomtatóval nagyobb tárgyakat is nyomtathatsz

2021. január 06. 18:02 - nezdmitrendelszblog

creality_ender-3_max.JPG

Megjelent a Creality Ender-3 Max, amivel az elődjéhez képest akár 30%-kal nagyobb méretű tárgyakat is nyomtathatunk.

A Creality Ender-3 Max 3D nyomtató megjelenésében nem hoz sok újdonságot, hacsak nem említjük a 300 x 300 x 340 milliméteres nyomtatható felületet, ami az elődjéhez képest sokkal nagyobb lett. Ezáltal nem kell azon aggódnunk, hogy amit ki szeretnénk nyomtatni, nem férne el a nyomtatandó felületen. A PLA,TPU, PETG, ABS, Wood anyag 1.75 mm átmérőjű lehet, azaz a mondhatni szabványos filamenteket használó gép fúvókája 0.4mm-es vékonyságú anyagból építi fel a megtervezett tárgyakat.

 creality_ender-3_max_1.JPG

A nyomtatandó tárgyakhoz természetesen nem kell profi tervezőnek lennünk, hiszen az interneten millió számra elérhetőek a különböző tervek, amiket a számítógépünkről kábelen vagy a 3D nyomtatóba helyezett memóriakártyára másolva szó szerint egy gombnyomással kinyomtathatunk. Így a letöltött STL, OBJ, AMF fájlokat másodpercek alatt átküldhetjük a nyomatatóra, hogy nekiállhasson a munkának.
creality_ender-3_max_2.JPG

A csomagban természetesen útmutató is lapul, hogy összeállítsuk a nyomtatónkat. Szerencsére a németországi raktárból rendelve nem kell plusz költségeket fizetnünk és, ha ezt az opciót választjuk, a szállítás is ingyenes. A 3D nyomtató 279$-ba, azaz 81.500 forintba kerül a TomTop európai raktárából.

Kedvezmény kód: CEMAX

A rendelésnél a Germany opciót válaszd, hogy ingyenes szállítással áfa és vámmentesen érkezzen meg a termék

 

Ha egy kiseb, olcsóbb 3D nyomtatóra lenne szükséged, a Creality Ender 3X 176$-ba, azaz 51.000 forintba kerül szintén európai raktárból

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop creality

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4516375304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása