Niubility B12 – Az olcsó elektromos rollere után egy olcsó kerékpárral jelentkezett a gyártó

2021. március 16. 15:23 - nezdmitrendelszblog

niubility_b12_1.JPG

A Niubility B12 elektromos kerékpár a gyártó újabb megoldása a kétkerekű termékek piacán. Az olcsó Niubility N1 elektromos roller után megint egy alacsony árú termékkel jelentkeztek. Az elektromos rásegítéssel rendelkező kerékpárjuk 426$-ba kerül. Nem csak olcsó a 132 ezer forintos árával, de a németországi raktárnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhető.

Az első és hátsó kerék is kapott lengéscsillapítót, ha komolyabb terepre tévednénk kisméretű, 12 colos kerekekkel. A kis futurisztikus külsejű kerékpár első és hátsó led lámpát is kapott. A kormányon találjuk meg az elektromos hajtás vezérlőjét.
niubility_b12_3.JPG

niubility_b12.JPG

A biztonságra is figyeltek, így kulcsos indítást kapunk, hogy illetéktelenek ne tudják használni az elektromos hajtást. A hátsó tárcsafékkel rendelkező Niubility B12 maximális sebessége 25m/h lehet, egy feltöltéssel pedig 25-30 kilométert tehetünk meg.


niubility_b12_2.JPG

A Niubility B12 elektromos a TomTop európai (Germany) raktárából 426$-ba kerül azaz 132 ezer forintért vásárolható meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4716466834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása