Heti szemezgető 230. – Az élet apró dolgai

2021. június 28. 12:33 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj_122.jpg

Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Számos európai raktáras termék, felsőkategóriás mobiltelefon, fülhallgató és sok minden más is.

BlitzWolf AIRAUX AA-UM9

AIRAUX AA-UM9 2A BlitzWolf AIRAUX AA-UM9 a BlitzWolf családba tartozó termék, ami bluetooth kapcsolattal ellátott olcsó fülhallgatót kínál.

AIRAUX AA-UM9 2

Az IPX4 minősítéssel rendelkező külső borítása alatt 6 milliméteres drivereket találunk. Mindent tud, amit a nagyok, így a bluetooth kapcsolatnak köszönhetően 10 méteres hatótávolságig használhatjuk. A beépített mikrofonjának köszönhetően a telefonhívásainkat is lebonyolíthatjuk vele.

AIRAUX AA-UM9 1

Az oldalán érintésérzékeny felületet kapunk, amivel megállíthatók vagy elindíthatók a zeneszámok, előhívhatjuk a mobiltelefonunk hangasszisztensét vagy zeneszámot válthatunk. A BlitzWolf AIRAUX AA-UM9 fülhallgatókat az USB Type-C porttal szerelt tokjában tölthetjük fel. Az árát nézve meg lehetünk elégedve vele, hiszen 29.99$-ba, azaz 9000 forintba kerül.

Az AIRAUX AA-UM9 Bluetooth fülhallgatót itt találod meg

______________________________________________________

A BlitzWolf BW-MLT1 rovarirtó

BlitzWolf BW-MLT1 header

A rovarirtó kapott egy UV fényt, ami 365-390-es hullámhosszával magához csábítja a bogarakat, hogy aztán megrázza őket. A lámpát akár fel is akaszthatjuk, hiszen egy kampós rész is kialakításra került a tetején. Beépített 2200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amivel a gyártó ígérete szerint 3.5 órás töltéssel is 50 órán át használhatjuk.

BlitzWolf BW-MLT1

IP66-os védettséggel rendelkezik, így az eső, hó, jég sem okoz neki gondot, ha kint felejtenénk a teraszon. Világítást is kapott, így nem csak rovarirtóként, de lámpaként is használható az esti szalonnasütésnél. A 1200-1600V-os feszültség pedig tesz róla, hogy az oda tévedt rovarokat likvidálja, bárminemű vegyszer nélkül.

A BlitzWolf BW-MLT1 rovarirtója 14.99$-ba, azaz 4700 forintba kerül, ami nem rossz ár egy ilyen apró, mobil eszközért

�Kupon : BGfd3fd9

________________________________________________________

Haylou RS3 okosóra

haylou rs3 5A Haylou RS3 egy ízig-vérig minőségi óra lett. A Xiaomi alá tartozó brand legújabb terméke szakít az eddig megismert vonallal és a minőséggel és egy szinttel feljebb léptek. Az óra, amit természetesen elláttak optikai pulzusmérő szenzorral és véroxigénszint mérővel, már egy kör alakú 1.2 colos, 390 x 390 pixel felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami egy alumínium házba költözött.

haylou rs3 1

haylou rs3 2

Különféle sport módok mérésére is alkalmas, többek között úszás közben is használható, így egy szilikon pántot kapunk hozzá. Beépített GPS-szel is ellátták, hogy azt is nyomon követhessük, merre, milyen köröket futottunk. 14 sportmód mérésre használható, köztük a futás, kerékpározás, foci, úszás, evezés és számtalan mód is megtalálható a repertoárban.

haylou rs3 3

haylou rs3 4

A 230mAh kapacitású akkumulátora 21 napos használati időt tesz lehetővé. Az érintőkijelzőjének köszönhetően könnyedén navigálhatunk az óra menüjében, amin elérhető az időjárás alkalmazás, zenevezérlés, hogy csak párat említsünk a funkciókból.

A Haylou RS3 okosórát itt találod meg

Kupon: BGLS04

__________________________________________________________

BlitzWolf BW-S16 töltő

Egy új, töltő mindenessel készült a BlitzWolf, akiket nagyon szeretünk a mobiltelefon töltők és kábeleik miatt. A BlitzWolf BW-S16 egyszerre 6 porttal rendelkezik és találunk rajta normál USB és Type-C portot is, hogy minden hordozható eszközünket feltölthessük róla.

A fekete színben kapható töltőállomás EU szabványú csatlakozóval érkezik. Ahogyan azt a BlitzWolf termékeinél már megszokhattuk. Ellátták rövidzárlat, túláram, túlfeszültség, túlmelegedés elleni védelemmel is, ezen kívül pedig a töltő háza PCV0 tűzálló és magas hőmérsékletnek ellenálló műanyagból készült.

Négy darab USB és két Type-C portot találunk meg rajta. A négy USB portból két darab támogatja a QC3.0 töltési szabványt is, a másik két portja maximálisan 5V/2.4A leadásra képes. Az USB Type-C portján keresztül maximum 65W teljesítményt képes leadni. Ezáltal egy olyan USB Type-C csatlakozóval ellátott eszközt is feltölthetünk róla, aminek nagyobb energiafelvétele van, így akár laptopot vagy laptopokat is tölthetünk róla.

A maximális teljesítmény leadás 75W lehet, ezáltal pedig akár több portot is igénybe vehetünk, például:

  • USB Type C1/USB Type C2 + USB-A3/A4 kimenet - 65 W + 10 W (75 W MAX),
  • USB Type C1 + USB Type C2 + USB-A3/A4 kimenet - 45W + 18W + 10W (73W MAX),
  • USB Type C 1/USB Type C 2 + USB A1/A2 + USB-A3/A4 kimenet - 45W + 18W + 10W (73W MAX),
  • USB Type C1/USB Type C2 + USB A1/A2 + USB-A3/A4 kimenet - 45W + 15W + 10W (70W MAX),
  • USB Type C1 + USB Type C + USB-A1/A2 + USB-A3/A4 kimenet - 30 W + 18 W + 18 W + 10 W (76 W MAX),
  • USB Type C1 + USB Type C2 + USB-A1/A2 + USB-A3/A4 kimenet - 30W + 18W + 15W + 10W (73W MAX)

A BlitzWolf BW-S16 természetesen több töltési protokollt is támogat, mint a PD3.0/QC2.0/QC3.0/BC1.2 DCP/ Apple 2.4A/AFC/FCP szabványokat. A gyártó legújabb töltő mindenese európai raktárból (PL) 30.99$-ba kerül.

A BlitzWolf BW-S16 töltőt itt találod meg

�Kupon : BGebc580

____________________________________________________________

Az okos VIOMI SE robotporszívó európai raktárból csak 70 ezer forintba kerül

Az új, 2021-es frissített VIOMI SE lézeres szenzorával könnyen elnavigál a lakásban, a telefonos alkalmazással pedig egyszerűen vezérelhető, az LDS szenzornak köszönhetően pedig a letapogatott szoba rajzát és az útvonalát is megjeleníti. A robotporszívó gyorsan meg is érkezhet hozzánk, hiszen ha megrendeljük a takarító robotot, európai raktárból küldik (Lengyelország - Poland) méghozzá áfa és vámmentesen, a szállítás pedig ingyenes!

Nem csak porszívóz, akár a padlót is feltörölhetjük vele, ebben segíti a 2.2Kpa szívóereje, 300 milliliteres portartálya és 200ml űrtartalmú víztartálya, amivel 3 fokozatban állítható a vízadagolás is. LDS szenzorral látták el, tehát 360 fokban képes letapogatni a helyiséget, hogy könnyebben felismerje az akadályokat és kikerülje azokat.

Az okos funkcióinak köszönhetően a mobiltelefonunkra, az LDS szenzorának köszönhetően kirajzolja a helyiséget és megmutatja épp merre tart a takarítással. Az alkalmazás használatával beállíthatjuk, hogy mikor induljon el az útjára. Az app segítségével akár virtuális falat is húzhatunk, ha azt szeretnénk, hogy kikerülje a szoba valamelyik részét.

A VIOMI SE nagyon jó árszabást kapott, hiszen 236$-ba, azaz csak 70.000 forintba kerül, amit európai raktárból rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen rendelhettek meg

______________________________________________________

Az új, AMOLED kijelzős Amazfit T-Rex Pro

Az új Amazfit T-Rex Pro pótolja az előd hiányosságait és már AMOLED kijelzővel rendelkezik. De ellenáll a -40 és +70 Celsius foknak is és ezen kívül megmaradt a több műholdat is kezelni képes helymeghatározás és az akár 18 napos üzemidő is.

Kétségtelen, hogy az Amazfit T-Rex Pro húzóereje a kör alakú AMOLED panel, ami 1.3 colos felbontásával 360 x 360 pixel megjelenítésére képes. Az érintésérzékeny kijelző edzett üvegfelületet és ujjlenyomat taszító borítást is kapott. Az Amazfit T-Rex Pro tökéletes választás a sportolni vágyók számára, mert 10ATM vízállósággal, strapabíró házzal rendelkezik és kibírja a -40 és +70 Celsius fokos hőmérsékletet is.

A helymeghatározáshoz a GPS, Galileo, Glonass, Beidou műholdakat is használja, hogy a lehető legpontosabb legyen a navigáció. Sport módok közül 100 fajtát ismer, köztük van az úszás, síelés és sok minden más tevékenység mérése is. Az alacsony energiaigényű bluetooth 5.0LE kapcsolaton keresztül képes kommunikálni az okostelefonunkkal, így nem maradunk le a hívásinkról és értesítéseinkről sem.

Az órát ellátták légnyomásmérővel, fényérzékelővel, geomágneses szenzorral, 3 tengelyű gyorsulásmérővel és giroszkóppal is. A napi aktivitásmérés és alvásfigyelés mellett megkapta a BioTracker 2 PPG módot, így véroxigénszint és pulzusmérésre is képes. Folyamatos GPS használat mellett 40 órán keresztül tud üzemelni, de minden napra beiktatott edzés figyeléssel 9 napig, míg átlagos használat mellett 18 napot bír egy feltöltéssel.

Az Amazfit T-Rex Pro 199$-ba kerül az előrendelői akcióban

______________________________________________________________

A felsőkategóriás realme GT 5G mobiltelefon

realme gt 5g header

A realme GT 5G mindenben a legjobbat nyújtja, mindezt alacsony áron. A 149 ezer forintos mobiltelefont európai raktárból rendelhetitek meg, ami gyors Snapdragon 888 processzort, 5G támogatást, AMOLED kijelzőt és szuper gyors 65 wattos töltést is kapott.

realme gt 5g 7 A realme GT 5G egy felsőkategóriás telefonhoz illően 120Hz-es, 6.43 colos AMOLED panellel rendelkezik, hogy a feketék valóban feketék, a színek pedig kontrasztosak legyenek. Az érintésérzékelés a lehető leggyorsabb a 360Hz-es mintavételezésnek köszönhetően.

realme gt 5g 3

A Qualcomm Snapdragon 888 processzor a lehető leggyorsabb, amit kaphatunk. Az ismert AnTuTu benchmarkban is 717000 körüli pontszámra képes. A termelt hő kordában tartásáról fejlett hűtési technológia gondoskodik. Memóriából a szinte betelíthetetlen 8GB LPDDR5 mennyiség jár, a belső tároló, hogy a CPU-hoz mérten kellő sebességgel száguldjon UFS3.1 tárhelyet kapott.

A 3D üveg lekerekített oldalakat kapott. A front részen egy 16 megapixeles kamera kapott helyet. A hátlapi fő szenzor 64 megapixel felbontású, mellette 8 megapixeles nagylátószögű és 2 megapixeles makró kamerát kapott.

realme gt 5g 5

A realme GT Dolby Atmos támogatással rendelkezik, adatkapcsolati fronton Bluetooth 5.2, helymeghatározás, 2.4 és 5GHz-es WiFi, ami már támogatja a WiFi 6 szabványt is és 4G és 5G támogatással is rendelkezik. A rendszere Android 11 a realme UI 2.0 felülettel, amin megtalálható a magyar nyelvű menü is.

realme gt 5g 6

A telefon akkumulátora 4500mAh kapacitású, amit a mellékelt SuperDart európai szabványú töltőadapterrel 65W teljesítménnyel láthattok el energiával. Ennek köszönhetően 0-ról 100%-ra 35 perc alatt feltölthető a telefon akumulátora. A realme GT 5G a realme EU Store-ból európai raktárból áfa és vámmentesen vásárolható meg akár Lengyel, Spanyol vagy franciaországi raktárból.

A realme GT 5G mobiltelefont itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5716606922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása