A nyár slágere - Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X ventilátor

2021. július 13. 20:49 - nezdmitrendelszblog

pas0263w-1-1f8d-eckw.jpg

A Xiaomi a nyárra gondolva egy mobiltelefonnal is vezérelhető ventilátorral jelentkezett. A 15W teljesítményre képes légkeverőt európai raktárból vásárolhatjuk meg.

xiaomi_mijia_dc_standing_fan_1x.JPG

Legkisebb fokozaton igazán alacsony, 26.6dB hangerősséggel rendelkezik. A mobiltelefonos vezérlésnek köszönhetően telefonnal is vezérelhető, így az okostelefonunkról is választhatunk a fokozatok között. Természetesen nem ez az egyetlen módja a funkciók kiválasztásához, hiszen felül találjuk a fizikai gombokat.

pas0263w-1-1f8d-due7.jpgÖsszesen 7 sebességi fokozatból választhatunk, a fej dőlésszöge 39 fokos szögben állítható és választhatjuk a forgó üzemmódot is, hogy ne csak egy helyre fújja a lakásban a levegőt. Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X a TomTop európai raktárból vásárolhatod meg, így rövid szállítási idővel áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X ventilátort itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5416626968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása