Ezek a legnépszerűbb BlitzWolf termékek szeptemberben

2021. szeptember 22. 10:25 - nezdmitrendelszblog

ezek_a_legne_pszeru_bb_blitzwolf_terme_kek_szeptemberben.jpg

Meghoztuk a legkeresettebb szeptemberi BlitzWolf akciókat. Légtisztító a lakásodba, FM transzmitter az autóba, zajszűrős fülhallgató zenehallgatáshoz vagy egy kávéfőző a korai reggelekre? Ezeket mind megtalálod egy helyen.

 

 

BlitzWolf BW-CMM2 1

A 1.5 literes víztartállyal rendelkező BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt ellátták túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus hőmérsékletszabályzással rendelkezik.

Az 1100W-os teljesítménnyel rendelkező BlitzWolf BW-CMM2 presszó kávéfőző 20 bar nyomással képes átpréselni a vizet az őrölt kávészemeken. A karos megoldásnak köszönhetően egy vagy két csésze kávét is készíthetünk. Az érintésérzékeny vezérlésének köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat. A tejhabosítást az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

BlitzWolf BW-CMM2

A BlitzWolf BW-CMM2 karos kávéfőző 87.99$-ba kerül, amit a Banggood lengyelországi (PL) raktárából áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt itt találod meg

Kupon : BGPLCZCMM2

______________________________________________________

BlitzWolf BW-FD3 automata szappanadagoló

BlitzWolf BW-FD3 2

A BlitzWolf nem új szereplő az automata szappanadagoló készülékeket gyárók sorában sem. A BlitzWolf BW-FD3 mégis újítást hozott, hiszen itt már nem kell bajlódnunk az elemcserével, mert a beépített akkumulátorát USB porton keresztül tölthetjük fel és már két fázisú adagolásra is képes.

Az infravörös érzékelővel ellátott automata szappanadagolónál a gomb nélküli működést az érzékelő váltja ki, így csak oda kell tartanunk a kezünket az adagoló fejhez és máris megkapjuk a kívánt habszappan adagunkat. Az IPX4 védettséggel rendelkező BlitzWolf BW-FD3 megnövelt, 300 milliliteres kapacitással rendelkezik, amihez habszappant használhatunk. De ha spórolni szeretnénk, nyugodtan használhatunk bármilyen folyékony szappant is, csak vízzel hígítsuk fel 1:4 arányban. Az új szappanadagoló már két funkciót is kapott, amivel az előre meghatározott  0.9 vagy 1.2 grammnyi habszappan adagot juttathat a kezünkbe.

BlitzWolf BW-FD3 3

A szerencsére már nincs szükség elemekre, a microUSB porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát, ami 1200nAh kapacitással rendelkezik, amivel akár 6 hónapon át is használhatjuk egy feltöltéssel.

BlitzWolf BW-FD3 1

A BlitzWolf BW-FD3 automata szappanadagoló EU raktárból 11.99$ forintba kerül, amit itt találsz meg

Kupon: BGFD3DE

______________________________________________________

BlitzWolf BW-UP2 USB3.2 64GB-os pendrive

BlitzWolf®BW-UP2 USB3.2 Gen 2 Flash Drive 64/128/256GB with Super ...

A gyártó leggyorsabb pendrive-ja, ami már 220MB/s írási sebességre képes. Ilyen tempó mellett egy perc alatt, több, mint 10GB adatot is felmásolhatunk rá. Az olvasási sebessége majdnem kétszerese az írási tempójának. 410MB/s maximális olvasási sebességre képes ez a 64, 128 és 256GB-os verzióban kapható modell.

BlitzWolf BW-UP2 – extrém gyors, nagy kapacitású pendrive olcsón ...

A leggyorsabb USB3.2 csatlakozás miatt és a gyors chipek által érhető ez a sebeség, ami az átlagos pendrive-hoz képest négyezeres tempóra képes. Az alumínium háznak köszönhetően sokkal strapabíróbb, mint a műanyag házas társai.

A BlitzWolf BW-UP2 USB3.2 pendrive-okat itt találod meg, a CZ (európai raktárat válaszd)

______________________________________________________

Blitzwolf® BW-OLT1 napelemes kültéri, mozgás és fényérzékelő lámpa

1565087786_26.jpg

A Blitzwolf® BW-OLT1 előnye, hogy nem kell kábeleznünk, kapcsolókat felszerelnünk, hiszen egyben megkapunk mindent. Egy 62 leddel felszerelt lámpát, amiben egy 2.200mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, hogy azt a napelemjei segítségével töltse fel. A 32 darab LED 320lm fényerősségre képes, elhelyezkedéseinek köszönhetően pedig nagyobb szögben világítják be a területet, az oldalt is elhelyezett SMD2835 diódáknak köszönhetően.

1565087803_26.jpg

Ezáltal, ha hazaérünk, nem kell külön lámpát kapcsolnunk, hiszen az érzékelője 120 fokos szögben, maximálisan 8-10 méter távolságban érzékel és automatikusan felkapcsol a lámpa. A fényérzékelőnek köszönhetően pedig energiatakarékos, hiszen csak az éjszaka leszálltával aktiválódik.

Szerencsére nem is kérnek sokat érte, mert csak 13.99$-ba (4200 forintba) kerül az európai (CZ) raktárból

______________________________________________________

BlitzWolf BW-SC4 konyhai mérleg

 blitzwolf_bw-sc4.JPG

Egy új termék a Blitzwoltól, méghozzá egy konyhai mérleg személyében. A letisztult megjelenésű BW-SC4 hófehér kivitelt kapott és természetesen kedvezmény kódunk is van hozzá, amivel olcsóbban megvásárolhatjuk.

blitzwolf_bw-sc4_2.JPG

A 190 x 165 x 18 milliméteres műanyag házas mérleg egy üvegfelületet kapott. 0-5 kilogramm között képes mérni grammonkénti kijelzéssel. A hófehér kijelzővel ellátott mérleg 3 darab AAA méretű elemmel működik, az érintésérzékeny vezérlésnek köszönhetően pedig egyszerű a használata.

A BlitzWolf BW-SC4 konyhai mérleg 15.99$-ba, azaz 4800 forintba kerül a kedvezmény kóddal. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

Kupon: BGBWSC4KT

______________________________________________________

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter 4A szivargyújtóba helyezve máris feltölthetjük róla a telefonunkat, amihez egy szabványos USB és egy Type-C portot is kapunk. Támogatja a gyorstöltést is, így maximum 18W-al láthatjuk el a telefonunkat vagy a tölteni kívánt eszközünket. Még egy USB-s foglalatot is kapott, ám ez csak maximum 5V/1A teljesítményt képes leadni, de ez alkalmas pendrive-ok fogadására, hogy lejátszassuk róla az mp3, wma, flac fájljainkat.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter header

Az FM transzmitter használatához csak rá kell hangolnunk az autórádiót és máris telefonálhatunk az autó hifi rendszerére kötött eszközzel. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, így nem kell a mobiltelefont a kezünkben tartani, hanem nyugodtan telefonálhatunk vezetés közben is.

MircoSD kártyaolvasót már nem kapott, de nem hiszem, hogy eddig is sokan használták volna. Viszont kapott hangulatfényt is, így 7 különböző színből választhatjuk ki a nekünk megfelelőt.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter 2

A BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter nagyon jó választásnak tűnik és szerencsére nem is drága, hiszen 19$-ba, azaz 5100 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-BC2 FM transzmittert itt találod meg

______________________________________________________

A BlitzWolf BW-FYE11 fülhallgató aktív zajszűréssel

BlitzWolf BW-FYE11 2

A gyártó legújabb bluetooth fülhallgatója a AIROHA AB1562A chipnek köszönhetően támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és a AAC, SBC kodekeket is. Az IPX védelmének köszönhetően az sem okoz neki gondot, ha elkapna minket egy eső. Érintésérzékeny vezérlést kapott, amivel nem csak elindíthatjuk vagy megállíthatjuk az épp hallgatott zeneszámot, de léptethetünk is a lejátszási listánkon és felvehetjük vagy letehetjük a hívásainkat is.

BlitzWolf BW-FYE11 1

A 10 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató erőssége az ANC, azaz az aktív zajszűrés. Ennek köszönhetően képes kioltani a 30-35dB hangerősség alatti zajokat. Amivel a mellettünk beszélgető emberek hangját, az autók zaját, a TV hangját is képes csökkenteni, hogy kevesebb külső inger jusson a fülünkbe a funkció által. A zajszűrés mellett kapott egy transparent módot is, amivel ugyan működik a hangok kizárása, de például egy beszélgetési hang frekvenciáját átengedi a mikrofonok segítségével.

A Type-C porton tölthető tok 500mAh kapacitással rendelkezik, amibe beletéve a fülhallgatókat, feltölthetjük vele az akkumulátorokat. A gyártói adatok szerint a BW-FYE11 egyfeltöltéssel 6.5 órán át használható, de az aktív zajszűréssel ez az idő is csak 6 órára csökken le.

A BlitzWolf BW-FYE11 jelenleg 55.99$-ért (16.500 forintért) vásárolható meg európai (CZ) raktárból

Közben megjelent a BlitzWolf BW-ANC3 zajszűrős modell is, ami csak 53.99$-ba (16.000 forintba) kerül

______________________________________________________

BlitzWolf BW-AP2 légtisztító

A kedvezmény kóddal olcsóbb, az európai raktárból áfa/vámmentesen rendelhető, ami pár munkanap alatt meg is érkezhet. A BlitzWolf BW-AP2 már akár egy 60 négyzetméteres lakás levegőjét is tisztán tarjta.

A közel 72 centiméter magasságú okos légtisztító egy óra alatt akár 500 köbméter levegőt is képes megmozgatni. Ezzel pedig akár egy 60 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjét is tisztán tudja tartani. Cserélhető szűrőjének köszönhetően képes kiszűrni a levegőből a 0.3 mikron feletti részecskéket, kiszűri a levegőből a füstöt és kellemetlen szagokat.

Éjszakai módot is kapott, így hangjával alvás közben sem fog zavarni. Ellátták időzítővel is, így beállítható, hogy 1, 2, 4 vagy 8 óra elteltével automatikusan lekapcsoljon. Mivel WiFi modullal is rendelkezik, ezért akár távolról is vezérelhetjük a BlitzWolf/Tuya/Smart Life alkalmazásokon keresztül.

A BlitzWolf BW-AP2 légtisztítója európai (CZ) raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg. A kedvezmény kóddal 126$-ba, azaz körülbelül 38000 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-AP2 légtisztítót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGbcfdb9

______________________________________________________

BlitzWolf BW-LT20 az okos mennyezeti lámpa

 d2f2ea93-9e79-4e0d-9d68-796142871840.jpg

A BlitzWolf BW-LT20 egy olyan remek ledes mennyezeti lámpa, amelynek fényerejét és színhőmérsékletét is szabályozhatjuk. Méghozzá a mai kor követelményének megfelelően okos módon, azaz a mobiltelefonunk segítségével.

A lámpa két változatban, fehér és csillagmintás verzióban kapható. A 34.5 centiméteres átmérővel rendelkező lámpa 24W-os, maximális fényereje 1800Lm. 24 darab SMD3030 LED adja a 2700-6500K fok közötti szabályozható fényerőt. Szerencsére nincs megszabva köztes érték, így a telefonos alkalmazásban egy csúszka segítségével magunk állíthatjuk be a megfelelő színhőmérsékletet.

dda6d796-8e99-495a-ab43-06514c9e95f5.jpg

A 120 fokos szögben világítani képes lámpának nem csak a színhőmérsékletét, hanem a fényerejét is szabályozhatjuk a telefonos alkalmazás segítségével. Attól sem kell tartanunk, hogy ha párunk nem lenne otthon, akinek a telefonjára lett beállítva a lámpa vezérlő szoftvere. Szerencsére a BlitzWolf erre is gondolt, így megoszthatjuk másokkal is az engedélyt egy csoport létrehozásával, így bárki hozzáférhet a lámpa vezérléshez, akit csak szeretnénk. Legyen az szülő, nagyszülő vagy a gyerekek.

68f8c88a-bcc9-45ab-9d33-e06f580bccf8.jpg

A BlitzWolf lámpája 33$-ba (9900 forintba) kerül az áfa és vámmentes CZ raktárból

A BlitzWolf mennyezeti lámpát itt találod meg

Kupon: BG10OFFAFF1

______________________________________________________

BlitzWolf BW-HC3 porszívó

 

BlitzWolf BW-HC1 4

Olvasd el a tesztünket

A szintén akkumulátoros BlitzWolf BW-HC1 pár hete jelent meg, ami 25000Pa szívóerőre képes. Az új BlitzWolf BW-HC3 előnye, hogy három fokozatot, azaz három szívó erősséget választhatunk, amivel így 65, 40 vagy maximális fordulatszámon 18 percig használhatjuk. De még közepes erősségen is több, mint valószínű, hogy egy nagyobb lakást is kétszer kiporszívózhatunk vele, mert nem hiszem, hogy 20 perc folyamatos működés nem lenne elég egy ház felporszívózásához.

BlitzWolf BW-HC1 3

A porszívó könnyű, csak 2.6 kilogrammot nyom, így egy kézzel is simán használható. Az alapos takarításhoz különböző fejeket mellékel a gyártó, de a leghatékonyabb tisztítást itt is, még mindig az a fej jelenti, amely motorikusan megforgatja a benne található apró sörtéket, hogy még a szőnyegünk szálai közül is kitakaríthassuk az oda rakódott szennyeződéseket. Ennek végében apró ledek bújtak meg, hogy az ágy alatt is lássuk, hogy kelne el még egy kis takarítás.

BlitzWolf BW-HC1 1

BlitzWolf BW-HC1 2

Mosható HEPA filterrel rendelkezik, a motorja 300W teljesítményű, amivel elérhető a maximális 22000Pa szívóerő. A BlitzWolf BW-HC3 porszívóhoz rengeteg kiegészítő jár, így nem csak a hosszú teleszkóppal, hanem akár a kisméretű fejjel is használható, hogy az autót is kitakaríthassuk vele. A porszívó európai raktárból érkezik, ennek köszönhetően pár munkanap alatt meg is érkezhet. Az akcióban, a kedvezmény kóddal 126$-ba (38000 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-HC3 porszívót itt találod meg

Kupon: BGCZDSH3

______________________________________________________

BlitzWolf BW-JS1 power bank autó indításhoz

bw-js1.jpg

12000mAh kapacitásával segíti beindítani a BlitzWolf BW-JS1 power bank az autónkat, ha lemerült az akkumulátorunk. A 12000mAh nem kevés, így a töltéshez, de ezt a kapacitást használhatjuk az eszközeink töltésre is, hiszen támogatja a QC3.0 gyorstöltést is.

bw-js1_2.jpg

Egy külön kis retesz védi a csatlakozókat, hogy semmi ne okozzon kárt bennük. IP68-as védettséggel is ellátták, emellett elemlámpa funkciót is kapott. A gyártói adatok szerint maximálisan 12V 4.5L benzin és 12V 3.0L dízel üzemű autók beindítására használható. Az akkumulátorának teljes kapacitásának feltöltéséhez 7 órára van szüksége. Viszont akár a kocsiban is hagyhatjuk, hiszen 1-2 hónapig képes megőrizni az akkumulátor kapacitását, hogy vész esetén használhassuk. Természetesen ellátták rövidzárlat, túltöltés, túlhevülés, véletlen polaritás felcserélés elleni és még számos más védelemmel is. PL európai raktárból 57.99$-ba kerül.

A BlitzWolf BW-JS1 power bankot itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9716697162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása