A könnyű akkumulátoros porszívó olcsón, európai raktárból

2021. október 11. 20:25 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_deerma_vc20_plus_4.JPG

A porszívózás legnagyobb hátránya, hogy szinte sosem elegendő a vezeték hossza, keresni kell a konnektorokat és a porszívót sem tudjuk csak úgy kivinni például az autóhoz, hogy kiporszívózzuk a belső terét. Ezen segít a Deerma VC20 Plus, ami 150W teljesítményével és 8000Pa szívóerejével támad a pormacskákra.

xiaomi_deerma_vc20_plus.JPG

Egyszerre lehet kicsi és nagy is, attól függ mire is használnánk. Ha az autót takarítanánk elég csak egy fejet feltenni a kisméretű testre, ha a lakásban a padlót porszívóznánk, akkor a hosszú csővel ezt is könnyedén megoldhatjuk.

xiaomi_deerma_vc20_plus_1.JPG

A BlitzWolf porszívómnál is ismert motorikusan forgó fejet kapunk, aminek köszönhetően alaposabban képes felseperni és felszívni a piszkot, de a szőnyeg szálai közül képes kiforgatni a szennyeződést is. A Deerma VC20 Plus 0.6 literes portartállyal rendelkezik, a kis fejeknek köszönhetően kiváló lehet az autó tisztántartásához is. Kétféle szívóerőt választhatunk, a kisebb teljesítményen 30 percig, míg az erősebb 8000Pa szívóerővel 18 percen keresztül használhatjuk az akkumulátorának köszönhetően.

xiaomi_deerma_vc20_plus_3.JPG

xiaomi_deerma_vc20_plus_2.JPG

A Cafago európai (Germany) raktárának köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhetjük meg és még a szállítás is ingyenes. A csomagban pedig EU csatlakozójú adaptert is kapunk az oldalon található információk alapján. A Xiaomi Deerma VC20 Plus 49$-ba kerül európai (Germany) raktárból, így még a szállítással is csal körülbelül 18000 forintba kerül!

A Deerma VC20 Plus akkumulátoros porszívót itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech cafago

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8816717962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása